הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל חיטוב. אשמח לעשות סדר בבלאגן

• פותח/ת השרשור 1ntrne
  • פורסם בתאריך

1ntrne

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אהלן. אני לקראת כניסה לתקופת חיטוב, והייתי שמח לעשות לעצמי קצת סדר בבלאגן מבחינת צריכת קלוריות ובניית התפריט.
הRMR לאחר הכפלת הBMR ב1.3 (עובד באבטחה, מעט דינאמי) יוצא 2300 קלוריות. פחות 500 קל' אני מגיע ל1800 צריכה יומית. עכשיו נכנס הקטע של להתחשב באימוני אירובי ואנאירובי והקלוריות שנשרפות בפעילויות האלה. התכנון הוא לעשות שלושה אימונים אירוביים מסוגים שונים שבכל אחד מהם אשרוף כ300 קלוריות, ובנוסף 3 אימונים אנאירוביים שבועיים של כשעה כל אחד. השאלה שלי היא כיצד להתייחס לגירעון שנוצר לי מהאימונים ב1800 קלוריות קל' הנתונים לי.

מבחינת אימונים אני מתכנן לעבור מAB ל5x5 בתקופה הזאת. יש לי פער שעד עכשיו לא הייתי עושה סקוואט אלא לג פרס בכל התקופה של המסה. איך כדאי לתכנן את התוכנית החדשה?

תודה רבה לעוזרים

לא ממליץ על 5X5 בחיטוב או בכלל למטרות היפרטרופיה. 1800 קל' זה מעט מידי. תתחיל מאזור ה 2000 קלוריות, תשקל כל יום ותעשה ממוצעים שבועיים. אתה אמור לרדת 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע. לפי זה תעשה התאמות עם יותר אירובי או פחות אוכל בהתאם לממוצעים השבועיים.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שאלך על FBW סטנדרטית מהפורטל עם תוספת של תרגיל לכל שריר גדול.
השבוע עוד אני בעודף קלורי של כמה מאות מעל הניטראלי, אני חושב ששבוע הבא אוריד לניטראלי, אוסיף את ה3 אימוני אירובי ואשקל בסוף. משבוע לשבוע אוריד 100-200 קל' עד לירידה של 0.5-1% כמו שנאמר בפודקסט. התכנון בסדר?

Back
למעלה תחתית