עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
INNER ARMOUR חברה ישראלית?תראה לי בבקשה ציונים גבוהים של חברה ישראלית באתרים מובילים בחו"ל באמת שמעניין אותי.
כן, קרוב לוודאי שהצרכנים.מי נותן את הציונים האלה, ועל מה הוא מתבסס?
לא. נתתי אותם בתור דוגמה ידועה לספייקינג.INNER ARMOUR חברה ישראלית?
כן, קרוב לוודאי שהצרכנים.
אוקי, דיברתי על אינר ארמור, לא על החברות הישראליות (בקשר לציונים)לא. נתתי אותם בתור דוגמה ידועה לספייקינג.
אוקי איפה הציונים האלו לאינר ארמור? אני מניח שלא תוכל לתת לינק פה עקב החוקים אבל האם התגובות שם מעודכנות? זה באמת לקוחות או שעובד חברה גם יכול לרשום 5 תגובות ביום עם 10/10?אוקי, דיברתי על אינר ארמור, לא על החברות הישראליות (בקשר לציונים)
ציון של 9.3 באתר שנחשב בין הגדולים בחו"ל להזמנת תוספים. אני לא יכול לפרסם לינק כמו שאמרת בגלל החוקים אבל מספיק לכתוב INNER ARMOUR SUPER QUAD PROTEIN בגוגל כדי להגיע לשם.אוקי איפה הציונים האלו לאינר ארמור? אני מניח שלא תוכל לתת לינק פה עקב החוקים אבל האם התגובות שם מעודכנות? זה באמת לקוחות או שעובד חברה גם יכול לרשום 5 תגובות ביום עם 10/10?
כןיש פירוט הרכב חומצות האמינו באקסטרים?
אם כך, כפי שאמרתי, אי אפשר ללמוד מהציונים על ההרכב.כן, קרוב לוודאי שהצרכנים.
זה מעודד.
כשאגיע הביתה אצלם ואעלהאם כך, כפי שאמרתי, אי אפשר ללמוד מהציונים על ההרכב.
זה מעודד.
עדכון קטן, באתר הזה הפסיקו למכור מוצרים שלINNER ARMOUR. כנראה בגלל התביעה כנגדם והפרשה. כנראה שציונים לא באמת מהווים אינדיקציה אחרי הכל 🙄אם כך, כפי שאמרתי, אי אפשר ללמוד מהציונים על ההרכב.
ציון של 9.3 באתר שנחשב בין הגדולים בחו"ל להזמנת תוספים. אני לא יכול לפרסם לינק כמו שאמרת בגלל החוקים אבל מספיק לכתוב INNER ARMOUR SUPER QUAD PROTEIN בגוגל כדי להגיע לשם.
יש באתר משהו שקוראים לו Verified Buyer שמעיד על אמינות מסויימת אבל יכול להיות שיש שם משהו פישי, לא ניתן לדעת.
כן המוצר הספיצי הזה כמו שאמרתי כבר לא נמכר שם כנראה מהסיבה הזאת. מה שמוזר שיש שם עדיין מוצרים שלהם שנמכרים עם ציונים 9+. ולפי מה שראיתי בinformation זה כותב שרק מישהו שהזמין את המוצר הוא Verified Buyerאחי זה לא Verified Buyer. כשאתה ממלא שם תגובה אתה מסמן אם קנית או לא קנית את המוצר. ואז אתה מקבל את ה Verified Buyer בכאילו. תתעלם מזה חחח אתה יכול להיכנס עכשיו ולמלא ולסמן שם.
דבר שני זה רק 12 מגיבים שנתנו 9 שזה בדיחה. אני קונה דברים עם 500 מגיבים שם הציון יוצר אמיתי.
דבר שלישי המגיבים הגיבו ב2014 ביוני... שנה עברה מאז והספיקינג התגלו בנובמבר 2014
שוב לא הבנת. לא צריך לקנות את המוצר בשביל לקבל Verified Buyer. ברגע שאתה רושם review יש שאלה של אם קנית או לא. כולם מסמנים "כן". אתה עצמך יכול למלא שם בתור Verified Buyer.כן המוצר הספיצי הזה כמו שאמרתי כבר לא נמכר שם כנראה מהסיבה הזאת. מה שמוזר שיש שם עדיין מוצרים שלהם שנמכרים עם ציונים 9+. ולפי מה שראיתי בinformation זה כותב שרק מישהו שהזמין את המוצר הוא Verified Buyer
יש להם מוצרים עם בערך 100 דירוגים.שוב לא הבנת. לא צריך לקנות את המוצר בשביל לקבל Verified Buyer. ברגע שאתה רושם review יש שאלה של אם קנית או לא. כולם מסמנים "כן". אתה עצמך יכול למלא שם בתור Verified Buyer.
ושוב ציון 9 או יותר לא באמת נחשב אם אין כמה מאות משתמשים שדרגו. ולא 10-20 כמו בחברה הזאת
יש להם מוצרים עם בערך 100 דירוגים.
תראה מה רשום:
Verified Buyer indicates that you purchased this product from********.com. It may take up to 24 hours for you to appear as a verified buyer.
יש להם כנראה מערכת שבודקת את זה... חוץ מזה יש ציון נפרד לVerified Buyers
נרשמתי סתם כדי לראות אם מה שאתה אומר נכון ואתה טועה.טוב
פעם אחרונה שאני ינסה להסביר לך
כשאתה לוחץ על מוצר. כל מוצר. אתה יכול לרשום עליו review ולדרג אותו. בתחתית העמוד יש קובייה שואלת "סמן אותי אם קנית את המוצר" ואתה מחליט אם לסמן או לא. שום מערכת לא בודקת האם באמת קנית או לא. בתור אחד שמילא שם יותר מ20 פעם...
מקווה שהבנת אחי
תסביר בבקשהנרשמתי סתם כדי לראות אם מה שאתה אומר נכון ואתה טועה.
סימנתי את כל הקוביות האפשרויות וכמו שחשבתי, יש להם כנראה מערכת שבודקת אם באמת הזמנת.תסביר בבקשה