הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש שיטה להוריד לחץ דם?

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
מי שלא ראה תאשכול היה לי לחצים חזקים בראש בשבועיים האחרונים ניסיתי לחשוב למה זה קורה ושמתי לב שזה קורה לי בעיקר בתרגילי חזה ורגליים שזה התרגילים הראשונים שאני עובד עליהם באימון [תוכנית AB] עד למכון יש לי דרך של 10דקות שאני נוסע עם אופניים בספרינט רוב הדרך
ככה שאני מגיע לאימון על לחץ דם גבוה ואני מאמין שזה בגלל זה . יש למישו דרך איך להוריד לחץ דם ניסיתי לשבת כמה דקות וזה לא ממש עזר אני צריך לשבת רבע שעה כדי שזה יעבור ובכללי זה נורמאלי לדעתכם ואני לא שמן או משו ככה שזה מרגיש לי מוזר , תודה ✌️

מה הלחץ דם שלך במנוחה?
מהם הנתונים הפיזיולוגים שלך (גובה, אחוז שומן, משקל, גיל)
אתה לוקח תרופות/תוספי תזונה?

• פותח/ת השרשור
לחץ דם במנוחה אין לי ממש מושג אני מאמין שלא הרבה אני יבדוק בימים הקרובים
גובה 1.82 משקל 81 אחוז שומן 13-14 גיל 16 וחצי
לא לוקח תרופות תוספי תזונה אומגה 3 ואבקת חלבון

עשו לי בדיקות דם לפני חודש וחצי-חודשיים והם היו תקינות לא יודע כמה יכול להשתנות בזמן הזה אבל זה כבר שבועיים ככה אצלי

נערך לאחרונה:
מי שלא ראה תאשכול היה לי לחצים חזקים בראש בשבועיים האחרונים ניסיתי לחשוב למה זה קורה ושמתי לב שזה קורה לי בעיקר בתרגילי חזה ורגליים שזה התרגילים הראשונים שאני עובד עליהם באימון [תוכנית AB] עד למכון יש לי דרך של 10דקות שאני נוסע עם אופניים בספרינט רוב הדרך
ככה שאני מגיע לאימון על לחץ דם גבוה ואני מאמין שזה בגלל זה . יש למישו דרך איך להוריד לחץ דם ניסיתי לשבת כמה דקות וזה לא ממש עזר אני צריך לשבת רבע שעה כדי שזה יעבור ובכללי זה נורמאלי לדעתכם ואני לא שמן או משו ככה שזה מרגיש לי מוזר , תודה ✌️
תמדוד לחץ דם. אימונים ותזונה נכונה זה מה שיעזור, תקרא מאמרים על תזונה כדי ללמוד ויהיה טוב 😃
והאומגה 3 גם יכול לעזור.

אתה סתם אוכל סרטים. זה לא קשור איך אתה מגיע למכון, וגם סביר להניח שזה לא קשור ללחץ דם שלך שאתה אפילו לא יודע מה הוא. אם זה מדאיג אותך, לפחות תמדוד אותו.

נראה לי אתה קצת מתבלבל בין לחץ דם גבוה לדופק גבוה, לחץ דם גבוה זה לרוב לא משהו שמרגישים. בכל מקרה פשוט תיסע לאט בדרך לחד"כ כמה פעמים כדי לבדוק אם זה באמת מזה, אם כן, זה אמור להיפסק. את ה"ספרינט" תשמור לדרך חזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית