הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט כל יום

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
ראיתי בהרבה מקומות שהדרך הכי טובה להשתפר בסקוואט היא פשוט לעשות הרבה סקוואט אפילו כל יום.
השאלה שלי האם זה נכון או שחייבים ימי מנוחה בין אימוני הסקוואט.

שטויות, איפה ראית את זה ?

בוא נשאל אותך כך - אם תגיע למשקלים כבדים אתה חושב שתצטרך ימי מנוחה או לא ?

• פותח/ת השרשור

כן,אבל כרגע המשקלים שלי לא גבוהים.
ברור שככל שאתה יותר מתקדם צריך יותר זמן התאוששות אבל אני מתחיל

עדיין הגוף שלך צריך להתאושש מאימון לאימון.

חוץ מזה אלא אם אתה על סייקל ומתכונן לאולימפיה אין שום סיבה שתתאמן כל יום.

לא שמעתם על הבולגרית? או סמולוב?
בשניהם יש ימים שעושים סקוואט יום אחרי יום ואנשים שהם לא על 'סייקל ומתכוננים לאולימפיה' עשו אותן. הן לא הכרחיות כדי להתקדם ולהתחזק, בטח שלא בהתחלה אבל הן אפשריות.

אני טבעי, לא אוכל כמו חמור (כרגע בדיאטה) ומריץ סקוואט כל יום (יותר נכון 5 ימים בשבוע) כבר שנה. זו תכנית מעולה שהביאה אותי לתוצאות מרשימות, אבל צריך להיות מאוד מאוד חכמים איתה, ולהשאיר את האגו בצד.

אני טבעי, לא אוכל כמו חמור (כרגע בדיאטה) ומריץ סקוואט כל יום (יותר נכון 5 ימים בשבוע) כבר שנה. זו תכנית מעולה שהביאה אותי לתוצאות מרשימות, אבל צריך להיות מאוד מאוד חכמים איתה, ולהשאיר את האגו בצד.
ועדיין לא חושב שהייתי ממליץ למתחיל חסר ניסיון לעבוד ככה

ראיתי בהרבה מקומות שהדרך הכי טובה להשתפר בסקוואט היא פשוט לעשות הרבה סקוואט אפילו כל יום.
השאלה שלי האם זה נכון או שחייבים ימי מנוחה בין אימוני הסקוואט.

לא חייבים ימי מנוחה, אבל אתה לא מחפש מה אפשר לעשות, אתה מחפש מה הדרך האופטימלית בשבילך.

לא שמעתם על הבולגרית? או סמולוב?
בשניהם יש ימים שעושים סקוואט יום אחרי יום ואנשים שהם לא על 'סייקל ומתכוננים לאולימפיה' עשו אותן. הן לא הכרחיות כדי להתקדם ולהתחזק, בטח שלא בהתחלה אבל הן אפשריות.
בתכניות האלה יש תכנון קצת יותר חכם מאשר פשוט לעשות סקוואט כל יום, שלדעתי מישהו מתחיל יבין מזה לקחת הכי הרבה משקל שהוא יכול ולהסקביט כל יום

אתה מדבר שטויות.
לא חסר תוכניות שמבצעים בהם תרגיל אחד ל4+ אימונים בשבוע.
ואתה לא צריך להיות על סייקל בשביל לעמוד בהן, אתה צריך להיות חכם.
עדיין הגוף שלך צריך להתאושש מאימון לאימון.

חוץ מזה אלא אם אתה על סייקל ומתכונן לאולימפיה אין שום סיבה שתתאמן כל יום.
ולמה אתה חושב שאם אתה תנוח 48-72 שעות בין אימונים אתה תתאושש?
ומי קבע שאתה חייב להתאושש בין אימונים?
אני לא על סייקל, ולא מתכונן לאולימפיה, ומתאמן 7 אימונים בשבוע, ומכיר לא מעט כאלו.

ולמה אתה חושב שאם אתה תנוח 48-72 שעות בין אימונים אתה תתאושש?
ומי קבע שאתה חייב להתאושש בין אימונים?
אני לא על סייקל, ולא מתכונן לאולימפיה, ומתאמן 7 אימונים בשבוע, ומכיר לא מעט כאלו.
אני מנחש שהמטרה שלך פה היא להגיד שמדובר פה על עניין אינדיבידואלי ושכל אחד צריך למצוא את מה שעובד עליו הכי טוב, אבל למען ההבהרה ולמקרה שלא הבנתי אותך כמו שצריך, אשמח אם תסביר את עצמך 😃

סקוואט כבד כל יום מיועד בד"כ בשביל הסקיל שדורשים משקלים סביב ה1RM.
כמתחיל שלא הולך לבצע 1RM בקרוב, המטרה שלך היא להוסיף מסת שריר ולהתחזק ע"י שיפור ההתאוששות שלך, לכן ממליצים לרמה שלך לעבוד בתוכנית מתחילים 3x5.

אני מנחש שהמטרה שלך פה היא להגיד שמדובר פה על עניין אינדיבידואלי ושכל אחד צריך למצוא את מה שעובד עליו הכי טוב, אבל למען ההבהרה ולמקרה שלא הבנתי אותך כמו שצריך, אשמח אם תסביר את עצמך 😃
כאשר גנטיקה מעורבת בנושא, להגיד "עניין אינדיבידואלי, ושכל אחד ימצא מה עובד בשבילו הכי טוב" זה תמיד נכון.
הכוונה היא שלוקח יותר מ48-72 שעות להתאושש מאימון, ואם תחכה שתתאושש מכל אימון עד לאימון הבא, לא תגיע לשום מקום, אבל למזלינו לא צריך לחכות להתאוששות של 100% על מנת לבצע אימון.
ולא תכננתי לכתוב שום דבר בין השורות, הכוונה, למקרה שמישהו פספס, היא שאין בעיה להתאמן יום אחרי יום, ואין בעיה להתאמן יותר מ2-3 פעמים בשבוע על אותה תנועה, כמובן שאני לא מדבר על מתאמן מתחיל, וכמובן שאתה צריך לדעת מה אתה עושה .

אתה צריך להיות מסוגל להרים באימון הבא או בשבוע הבא (תלוי מה רמתך) משקל גבוה יותר. תעשה מה שנראה לך נכון.. בדרך כלל יום מנוחה הוא הכרחי. זה תלוי בהרבה גורמים

כן אפשר לעשות סקוואט כל יום ואפילו יש פה איזה כתבה בפורטל שהייתי שותף בה שמסביר את זה.
בכל מקרה, זה די מיותר למתאמנים מתחילים.
כאשר גנטיקה מעורבת בנושא, להגיד "עניין אינדיבידואלי, ושכל אחד ימצא מה עובד בשבילו הכי טוב" זה תמיד נכון.
הכוונה היא שלוקח יותר מ48-72 שעות להתאושש מאימון, ואם תחכה שתתאושש מכל אימון עד לאימון הבא, לא תגיע לשום מקום, אבל למזלינו לא צריך לחכות להתאוששות של 100% על מנת לבצע אימון.
ולא תכננתי לכתוב שום דבר בין השורות, הכוונה, למקרה שמישהו פספס, היא שאין בעיה להתאמן יום אחרי יום, ואין בעיה להתאמן יותר מ2-3 פעמים בשבוע על אותה תנועה, כמובן שאני לא מדבר על מתאמן מתחיל, וכמובן שאתה צריך לדעת מה אתה עושה .
פשוט לא נכון.

כן אפשר לעשות סקוואט כל יום ואפילו יש פה איזה כתבה בפורטל שהייתי שותף בה שמסביר את זה.
בכל מקרה, זה די מיותר למתאמנים מתחילים.

פשוט לא נכון.
אם אתה מדבר על התאוששות מלאה של 100% אז זה כן נכון.
אבל אין צורך להתאושש ב100% לפני האימון הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית