עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן,אבל כרגע המשקלים שלי לא גבוהים.שטויות, איפה ראית את זה ?
בוא נשאל אותך כך - אם תגיע למשקלים כבדים אתה חושב שתצטרך ימי מנוחה או לא ?
ועדיין לא חושב שהייתי ממליץ למתחיל חסר ניסיון לעבוד ככהאני טבעי, לא אוכל כמו חמור (כרגע בדיאטה) ומריץ סקוואט כל יום (יותר נכון 5 ימים בשבוע) כבר שנה. זו תכנית מעולה שהביאה אותי לתוצאות מרשימות, אבל צריך להיות מאוד מאוד חכמים איתה, ולהשאיר את האגו בצד.
ראיתי בהרבה מקומות שהדרך הכי טובה להשתפר בסקוואט היא פשוט לעשות הרבה סקוואט אפילו כל יום.
השאלה שלי האם זה נכון או שחייבים ימי מנוחה בין אימוני הסקוואט.
כמו שרשמתי,בהרבה מקומות אומרים שזו הדרך האופטימליתלא חייבים ימי מנוחה, אבל אתה לא מחפש מה אפשר לעשות, אתה מחפש מה הדרך האופטימלית בשבילך.
כמו שרשמתי,בהרבה מקומות אומרים שזו הדרך האופטימלית
בתכניות האלה יש תכנון קצת יותר חכם מאשר פשוט לעשות סקוואט כל יום, שלדעתי מישהו מתחיל יבין מזה לקחת הכי הרבה משקל שהוא יכול ולהסקביט כל יוםלא שמעתם על הבולגרית? או סמולוב?
בשניהם יש ימים שעושים סקוואט יום אחרי יום ואנשים שהם לא על 'סייקל ומתכוננים לאולימפיה' עשו אותן. הן לא הכרחיות כדי להתקדם ולהתחזק, בטח שלא בהתחלה אבל הן אפשריות.
אתה מדבר שטויות.שטויות, איפה ראית את זה ?
בוא נשאל אותך כך - אם תגיע למשקלים כבדים אתה חושב שתצטרך ימי מנוחה או לא ?
ולמה אתה חושב שאם אתה תנוח 48-72 שעות בין אימונים אתה תתאושש?עדיין הגוף שלך צריך להתאושש מאימון לאימון.
חוץ מזה אלא אם אתה על סייקל ומתכונן לאולימפיה אין שום סיבה שתתאמן כל יום.
אני מנחש שהמטרה שלך פה היא להגיד שמדובר פה על עניין אינדיבידואלי ושכל אחד צריך למצוא את מה שעובד עליו הכי טוב, אבל למען ההבהרה ולמקרה שלא הבנתי אותך כמו שצריך, אשמח אם תסביר את עצמך 😃ולמה אתה חושב שאם אתה תנוח 48-72 שעות בין אימונים אתה תתאושש?
ומי קבע שאתה חייב להתאושש בין אימונים?
אני לא על סייקל, ולא מתכונן לאולימפיה, ומתאמן 7 אימונים בשבוע, ומכיר לא מעט כאלו.
כאשר גנטיקה מעורבת בנושא, להגיד "עניין אינדיבידואלי, ושכל אחד ימצא מה עובד בשבילו הכי טוב" זה תמיד נכון.אני מנחש שהמטרה שלך פה היא להגיד שמדובר פה על עניין אינדיבידואלי ושכל אחד צריך למצוא את מה שעובד עליו הכי טוב, אבל למען ההבהרה ולמקרה שלא הבנתי אותך כמו שצריך, אשמח אם תסביר את עצמך 😃
פשוט לא נכון.כאשר גנטיקה מעורבת בנושא, להגיד "עניין אינדיבידואלי, ושכל אחד ימצא מה עובד בשבילו הכי טוב" זה תמיד נכון.
הכוונה היא שלוקח יותר מ48-72 שעות להתאושש מאימון, ואם תחכה שתתאושש מכל אימון עד לאימון הבא, לא תגיע לשום מקום, אבל למזלינו לא צריך לחכות להתאוששות של 100% על מנת לבצע אימון.
ולא תכננתי לכתוב שום דבר בין השורות, הכוונה, למקרה שמישהו פספס, היא שאין בעיה להתאמן יום אחרי יום, ואין בעיה להתאמן יותר מ2-3 פעמים בשבוע על אותה תנועה, כמובן שאני לא מדבר על מתאמן מתחיל, וכמובן שאתה צריך לדעת מה אתה עושה .
אם אתה מדבר על התאוששות מלאה של 100% אז זה כן נכון.כן אפשר לעשות סקוואט כל יום ואפילו יש פה איזה כתבה בפורטל שהייתי שותף בה שמסביר את זה.
בכל מקרה, זה די מיותר למתאמנים מתחילים.
פשוט לא נכון.
אני לא על סייקל, ולא מתכונן לאולימפיה, ומתאמן 7 אימונים בשבוע, ומכיר לא מעט כאלו.