הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי PRE-WORKOUT וCLA

• פותח/ת השרשור aviram5
  • פורסם בתאריך

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
האם ARO Pre-Workout זה PRE WORKOUT של חברה טובה?האם כל הPRE WORKOUT זהים כמו קריאטין?ומה זה CLA?

כל פריוורקאוט שונה במה ששמים בו. חלק מבוססים על קריאטין וחלק על בטה אלנין, בכל אחד יש חומרים שונים ויכולים להיות גם חומרים כמו ארג'ינין. אני לא מכיר את הפרי הספציפי הזה אז לא יכול להגיד לך.
CLA זה שורף שומן

• פותח/ת השרשור
כל פריוורקאוט שונה במה ששמים בו. חלק מבוססים על קריאטין וחלק על בטה אלנין, בכל אחד יש חומרים שונים ויכולים להיות גם חומרים כמו ארג'ינין. אני לא מכיר את הפרי הספציפי הזה אז לא יכול להגיד לך.
CLA זה שורף שומן
אתה יכול להמליץ לי על PRE?

"שורף שומן"

ניסיתי את Musclepharm Assault והוא היה מעולה אבל מתרגלים אליו מהר מאוד, והוא די טעים.
ושמעתי שאחד החזקים כרגע זה ה Pre Jym

Pre jym באמת מעולה אבל זה כמה מאות שקלים ל 25 מנות אם אני לא טועה.

יש לך את אנרכי את בולנוקס את מר.הייד את 1מ.ר של bpi
אני ניסיתי גם את n.o xplode וגם c4 לי אישית היו נורא חלשים ולא עשו את העבודה בכלל גם שלקחתי 2 וחצי סקופים.

CLA כמו שציינו הוא "שורף שומן" לא באמת עובד חבל על הכסף

תכנס לפורום מכירות תראה מה אני מוכר אחלה PREWORKOUTS ולא כמו הבדיחה של ARO
אני אישית משתמש ב WRECKAGE הזמנתי 4 קופסאות 😃
נשאר לי גם 25 מנות של ANARCHY באמת שממומלץ

כל השאר שאמרתם
ASSAULT
C4
VORTEX
NO XPLODE
זה ממש ממש למתחילים, אני צריך כבר 2.5+ מנות מאלו בשביל להרגיש משהו, אם אתה מתחיל בהחלט הייתי הולך על אחד מאלו [אני מוכר VORTEX אגב] ואז גם תרוויח מלא מנות כי הם באים ב50 לעומת 25-30 שהרוב באים

CLA לא שורף שומן ולא שורף כלום זה הוכח מדעית, הניסוי היחיד שעשו איתו זה על שמנים ונתנו להם קצת להתאמן וראו תוצאות טובות אבל זה בגלל שלקחו שמנים שבחיים לא התאמנו אז כמובן שיהיה תוצאות טובות מאשר לשבת על הספה בבית
אין דבר כזה "שורף שומן" חוקי שבאמת עובד זה הכל בדיאטה אחרת כולם היו מסתובבים פה עם קוביות כבר

תכנס לפורום מכירות תראה מה אני מוכר אחלה PREWORKOUTS ולא כמו הבדיחה של ARO
אני אישית משתמש ב WRECKAGE הזמנתי 4 קופסאות 😃
נשאר לי גם 25 מנות של ANARCHY באמת שממומלץ

כל השאר שאמרתם
ASSAULT
C4
VORTEX
NO XPLODE
זה ממש ממש למתחילים, אני צריך כבר 2.5+ מנות מאלו בשביל להרגיש משהו, אם אתה מתחיל בהחלט הייתי הולך על אחד מאלו [אני מוכר VORTEX אגב] ואז גם תרוויח מלא מנות כי הם באים ב50 לעומת 25-30 שהרוב באים

CLA לא שורף שומן ולא שורף כלום זה הוכח מדעית, הניסוי היחיד שעשו איתו זה על שמנים ונתנו להם קצת להתאמן וראו תוצאות טובות אבל זה בגלל שלקחו שמנים שבחיים לא התאמנו אז כמובן שיהיה תוצאות טובות מאשר לשבת על הספה בבית
אין דבר כזה "שורף שומן" חוקי שבאמת עובד זה הכל בדיאטה אחרת כולם היו מסתובבים פה עם קוביות כבר

אתה משווק\יבואן ?

לא, סטודנט שניסה כמעט כל PREWORKOUT בשוק
ויש לי כמה למכור [כמובן 1 מכל אחד סגורים ]
אני דיי מכור לPREWORKOUT האמת אבל זה בגלל התוצאות שאני מקבל איתם
אני בחיטוב כבר 3 חודש הורדתי 8 קילו והמשקלי עבודה שלי רק ממשיכים לעלות!

לא, סטודנט שניסה כמעט כל PREWORKOUT בשוק
ויש לי כמה למכור [כמובן 1 מכל אחד סגורים ]
אני דיי מכור לPREWORKOUT האמת אבל זה בגלל התוצאות שאני מקבל איתם
אני בחיטוב כבר 3 חודש הורדתי 8 קילו והמשקלי עבודה שלי רק ממשיכים לעלות!
כי ההתנסחות שלך, וגם התגובה האחרונה פשוט נשמעים לי כמו פרסום מסווה.
ואתה לא חדש כאן.. אתה יודע שזה עובר על חוקי הפורום.

חחח אחי אני יושב בבית ורושם
ההתנסחות שלי זה בגלל שיש לי נסיון של שנתיים עם תוספים, אני כמובן לא נוגע בדברים לא חוקיים כמו קלן ואחרים ומצאתי שאפשר להגיע לכמעט אותם תוצאות עם תוספים רגילים, כמובן שאני מנסה גם להרוויח בחזרה את מה שילמתי עליהם [רוב המבצעים באתר שאני קונה הם 1+1 או קונה 1 מקבל שני ב50% ואני הרי רציתי לנסות את כולם אז תמיד לקחתי 2-3-4 במקרה הכי גרוע נמכר לחברים או פה אם נמצא, עובדה כבר מכרתי WRECKAGE אחד דרך האתר פה]
אשמח לשלוח לך תמונה של הדברים שפה אצלי בבית ולא באיזה מחסן של משווק חחח

עריכה : ועם כל הכסף ש"בזבזתי" עשיתי הרבה ניסוי וטעיה ולכן אני שמח לתרום מידע\עזרה לעזור לבחור שלא יבזבז תכסף שלו על PREWORKOUTS זבל שאפילו המרכיבים שלהם מוסתרים בבלנד\מטריקס
ואם אתה עדיין חושש שאני משווק או בעל חנות תראה שרשמתי אפילו שאני מוכן להחליף בשווי המוצרים תמורת חלבון או מולטיויטמין [כי עומד להגמר לי]
תרגיש חופשי לשאול אותי שאלות על תוספים בפרטי ניסיתי יותר מ100 דברים כבר

חשבתי שלהבין בכל השטויות של הבילדירים זאת דרישה של התפקיד 😄
חחח עד כאן.
שיחזירו את ג'ק הישן אקנה ואקח בימים שחורים.עד אז קשה לי להאמין שיקנו אותי במשהו..אולי בN.O SHUTGUN - כי יש בזה חלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית