עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להמליץ לי על PRE?כל פריוורקאוט שונה במה ששמים בו. חלק מבוססים על קריאטין וחלק על בטה אלנין, בכל אחד יש חומרים שונים ויכולים להיות גם חומרים כמו ארג'ינין. אני לא מכיר את הפרי הספציפי הזה אז לא יכול להגיד לך.
CLA זה שורף שומן
אין לי הרבה נסיון אבל אהבתי את הNO EXPLODE ושמעתי שהC4 של CELLUCOR טובים. אם אתה רוצה עוד המלצות כדאי להתייעץ עםאתה יכול להמליץ לי על PRE?
"שורף שומן"CLA זה שורף שומן
עזוב הפסקתי להמליץ פרי ג'ים זה רק למיליונרים"שורף שומן"
ניסיתי את Musclepharm Assault והוא היה מעולה אבל מתרגלים אליו מהר מאוד, והוא די טעים.
ושמעתי שאחד החזקים כרגע זה ה Pre Jym
כן זה יקר בצורה מפחידהעזוב הפסקתי להמליץ פרי ג'ים זה רק למיליונרים
"שורף שומן"
ניסיתי את Musclepharm Assault והוא היה מעולה אבל מתרגלים אליו מהר מאוד, והוא די טעים.
ושמעתי שאחד החזקים כרגע זה ה Pre Jym
תכנס לפורום מכירות תראה מה אני מוכר אחלה PREWORKOUTS ולא כמו הבדיחה של ARO
אני אישית משתמש ב WRECKAGE הזמנתי 4 קופסאות 😃
נשאר לי גם 25 מנות של ANARCHY באמת שממומלץ
כל השאר שאמרתם
ASSAULT
C4
VORTEX
NO XPLODE
זה ממש ממש למתחילים, אני צריך כבר 2.5+ מנות מאלו בשביל להרגיש משהו, אם אתה מתחיל בהחלט הייתי הולך על אחד מאלו [אני מוכר VORTEX אגב] ואז גם תרוויח מלא מנות כי הם באים ב50 לעומת 25-30 שהרוב באים
CLA לא שורף שומן ולא שורף כלום זה הוכח מדעית, הניסוי היחיד שעשו איתו זה על שמנים ונתנו להם קצת להתאמן וראו תוצאות טובות אבל זה בגלל שלקחו שמנים שבחיים לא התאמנו אז כמובן שיהיה תוצאות טובות מאשר לשבת על הספה בבית
אין דבר כזה "שורף שומן" חוקי שבאמת עובד זה הכל בדיאטה אחרת כולם היו מסתובבים פה עם קוביות כבר
כי ההתנסחות שלך, וגם התגובה האחרונה פשוט נשמעים לי כמו פרסום מסווה.לא, סטודנט שניסה כמעט כל PREWORKOUT בשוק
ויש לי כמה למכור [כמובן 1 מכל אחד סגורים ]
אני דיי מכור לPREWORKOUT האמת אבל זה בגלל התוצאות שאני מקבל איתם
אני בחיטוב כבר 3 חודש הורדתי 8 קילו והמשקלי עבודה שלי רק ממשיכים לעלות!
לא השתמשתי בפרי וורקאאוט משנת 2011אין לי הרבה נסיון אבל אהבתי את הNO EXPLODE ושמעתי שהC4 של CELLUCOR טובים. אם אתה רוצה עוד המלצות כדאי להתייעץ עם
@White Walker
@SweetBamba
חשבתי שלהבין בכל השטויות של הבילדירים זאת דרישה של התפקיד 😄לא השתמשתי בפרי וורקאאוט משנת 2011
חחח עד כאן.חשבתי שלהבין בכל השטויות של הבילדירים זאת דרישה של התפקיד 😄