עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נראלי ששניתי 🫤נראה ששינית את הטכניקה מפעם שעברה שראיתי אותך, מה הסיבה?
אתה מודאג? תראה מה קרה לזה שעשה בנץ' על ידך: הוא השחיר לגמרי.זה בסדר?
נכון חחחאתה מודאג? תראה מה קרה לזה שעשה בנץ' על ידך: הוא השחיר לגמרי.
(וברצינות, כמו שאמרו לך אין מקום לדאגה. ניחוש שלי: אתה נוטה להסמיק גם במצבים מביכים)
כנראה בגלל שזה בכלוב ולא ממש שמתי לבהתרחבות כלי דם בפנים.
לפי הסירטון אתה עומד קצת יותר רחב ממה שראיתי אותך, ואתה לא באותו קצב של חזרות ונשימות.
הסומק נגר מזרימה מוגברת של דם לנימים הקטנים בפנים, כפי שאמרו לך זה נגרם מעליה בלחץ הדם, אבל כפי שאתה בטח שם לב זה לא קורה לכל האנשים באותה מידה. אני לא יודע בדיוק מה משפיע על ההבדל הזה בין האנשים, אבל שיערתי שאלה שרגישים ללחץ דם גבוה על רקע מאמץ גופני יהיו רגישים גם לאדרנלין שעולה במצבי מבוכה וגורם להסמקה ה"חברתית" (עם עליה קטנה הרבה יותר בלחץ הדם). גמישות של הנימים? קירבה יותר גדולה שלהם לפני העור? לא יודע.מסקרן אותי
כןהסומק נגר מזרימה מוגברת של דם לנימים הקטנים בפנים, כפי שאמרו לך זה נגרם מעליה בלחץ הדם, אבל כפי שאתה בטח שם לב זה לא קורה לכל האנשים באותה מידה. אני לא יודע בדיוק מה משפיע על ההבדל הזה בין האנשים, אבל שיערתי שאלה שרגישים ללחץ דם גבוה על רקע מאמץ גופני יהיו רגישים גם לאדרנלין שעולה במצבי מבוכה וגורם להסמקה ה"חברתית" (עם עליה קטנה הרבה יותר בלחץ הדם). גמישות של הנימים? קירבה יותר גדולה שלהם לפני העור? לא יודע.
אגב, קורה לך לפעמים שרק האוזניים מאדימות(בעיקר בחורף)? זאת היתה תופעה שדי הטרידה אותי בגיל ההתבגרות.
טוב, אני לא מבטיח שעד החתונה זה יעבור, אבל עד גיל 64 כנראה שכן 😃
לארק אני או שהוא בנעלי ספורט?
איך אתה זוכר מה היה לך לפני 40 שנההסומק נגר מזרימה מוגברת של דם לנימים הקטנים בפנים, כפי שאמרו לך זה נגרם מעליה בלחץ הדם, אבל כפי שאתה בטח שם לב זה לא קורה לכל האנשים באותה מידה. אני לא יודע בדיוק מה משפיע על ההבדל הזה בין האנשים, אבל שיערתי שאלה שרגישים ללחץ דם גבוה על רקע מאמץ גופני יהיו רגישים גם לאדרנלין שעולה במצבי מבוכה וגורם להסמקה ה"חברתית" (עם עליה קטנה הרבה יותר בלחץ הדם). גמישות של הנימים? קירבה יותר גדולה שלהם לפני העור? לא יודע.
אגב, קורה לך לפעמים שרק האוזניים מאדימות(בעיקר בחורף)? זאת היתה תופעה שדי הטרידה אותי בגיל ההתבגרות.
יש דברים שאתה לא שוכח אף פעם. אני חושב שמסמיקים פחות כשמתבגרים.איך אתה זוכר מה היה לך לפני 50 שנה