הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רק לבדוק אם זה בסדר ונורמלי

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
כשאני במאמץ (בעיקר סקוואט) הראש שלי נהיה ממש אדום
ראו דוגמה פה

זה בסדר? זה אמור להיות ככה?
אני רק רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי
ואם כן, מה לעשות בנידיון

678998b47ebe717d89645feffe536f90.png

אתה מודאג? תראה מה קרה לזה שעשה בנץ' על ידך: הוא השחיר לגמרי.

(וברצינות, כמו שאמרו לך אין מקום לדאגה. ניחוש שלי: אתה נוטה להסמיק גם במצבים מביכים)

• פותח/ת השרשור
אתה מודאג? תראה מה קרה לזה שעשה בנץ' על ידך: הוא השחיר לגמרי.

(וברצינות, כמו שאמרו לך אין מקום לדאגה. ניחוש שלי: אתה נוטה להסמיק גם במצבים מביכים)
נכון חחח
בתכלס מעניין אותי מאוד לדעת איך זה קורה (לא בגלל הדאגה, מסקרן אותי)

התרחבות כלי דם בפנים.

לפי הסירטון אתה עומד קצת יותר רחב ממה שראיתי אותך, ואתה לא באותו קצב של חזרות ונשימות.

מסקרן אותי
הסומק נגר מזרימה מוגברת של דם לנימים הקטנים בפנים, כפי שאמרו לך זה נגרם מעליה בלחץ הדם, אבל כפי שאתה בטח שם לב זה לא קורה לכל האנשים באותה מידה. אני לא יודע בדיוק מה משפיע על ההבדל הזה בין האנשים, אבל שיערתי שאלה שרגישים ללחץ דם גבוה על רקע מאמץ גופני יהיו רגישים גם לאדרנלין שעולה במצבי מבוכה וגורם להסמקה ה"חברתית" (עם עליה קטנה הרבה יותר בלחץ הדם). גמישות של הנימים? קירבה יותר גדולה שלהם לפני העור? לא יודע.

אגב, קורה לך לפעמים שרק האוזניים מאדימות(בעיקר בחורף)? זאת היתה תופעה שדי הטרידה אותי בגיל ההתבגרות.

• פותח/ת השרשור
הסומק נגר מזרימה מוגברת של דם לנימים הקטנים בפנים, כפי שאמרו לך זה נגרם מעליה בלחץ הדם, אבל כפי שאתה בטח שם לב זה לא קורה לכל האנשים באותה מידה. אני לא יודע בדיוק מה משפיע על ההבדל הזה בין האנשים, אבל שיערתי שאלה שרגישים ללחץ דם גבוה על רקע מאמץ גופני יהיו רגישים גם לאדרנלין שעולה במצבי מבוכה וגורם להסמקה ה"חברתית" (עם עליה קטנה הרבה יותר בלחץ הדם). גמישות של הנימים? קירבה יותר גדולה שלהם לפני העור? לא יודע.

אגב, קורה לך לפעמים שרק האוזניים מאדימות(בעיקר בחורף)? זאת היתה תופעה שדי הטרידה אותי בגיל ההתבגרות.
כן

איך אתה זוכר מה היה לך לפני 40 שנה
מה זה באמת קשור לגיל ההתבגרות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית