אחר שאלה בקשר אנבוליק דיאט העמסות

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349
במשך 12 יום אכלתי הרבה שומן חלבון ו30 גרם פחמימה, העמסה יומיים על מאזן קלוריות נטרלי.
עכשיו המטרה שלי זה חיטוב אז מאזן קולוריות שלילי הוא כמובן שלילי (לא עובר את ה500) 5 יום דל פחמימה יומיים העמסה פחמימה.
בדרך כלל בדיאטות רגילות בזמן העמסות נכנסים למאזן נטרלי או אפילו חיובי קל עכשיו חשבתי על זה האם יהיה עדיף שאני ישאר באותו מאזן קלוריות שלילי (500 קל) בזמן העמסה של יומים? כמובן אני ימיר את הכמויות של החלבון והשומן לטובת הפחמימה כמו שכתוב.

בבקשה רק מי שיודע בוודאות מניסיון או קרא את הספר ויכול לענות בוודאות על השאלה שיענה,
תודה.

לא. העמסה בהגדרתה היא בפלוס קלורי. אכילה במאזן שלילי לא תמלא שום מאגרים, בטח שלא בצורה יעילה. מנסיוני האישי, גם על עצמי וגם על המון אנשים שהתייעצו איתי - העמסה של 24 שעות בלבד על פלוס של 500-1000 קל כשהחלבון כרגיל, פחמימה במקסימום ושומן במינימום עובדת טוב הרבה יותר מהעמסה של 48 שעות אך מתונה יותר.

לא. העמסה בהגדרתה היא בפלוס קלורי. אכילה במאזן שלילי לא תמלא שום מאגרים, בטח שלא בצורה יעילה. מנסיוני האישי, גם על עצמי וגם על המון אנשים שהתייעצו איתי - העמסה של 24 שעות בלבד על פלוס של 500-1000 קל כשהחלבון כרגיל, פחמימה במקסימום ושומן במינימום עובדת טוב הרבה יותר מהעמסה של 48 שעות אך מתונה יותר.

אני לא בטוח אם שמת לב אבל הוא שאל על אנאבוליק דיאט שם בימים של העמסה מורידים את החלבון יחסית נמוך ככה שיכול להיות שההמלצה שלך נכונה אבל לא רלוונטית

דיברתי על אנאבוליק דיאט. חלבון כרגיל הכוונה 2 גרם לקילו לעומת מהלך רוב הדיאטה שהחלבון מגיע לכדי 40% מסך הקלוריות שאצל רוב האנשים שווה ל2.5+ גרם לקילו. רלוונטי מאוד.

אני אישית עובד בדיאטה קטוגינית, שמבחינת התזונה שלו ממש דומה אם לא זהה לAD, מכניס באזור ה20 גרם פחמימה ליום, 150-180 גרם חלבון והרבה שומן. מה שראיתי מהנסיון שלי בדיאטה הוא שאם אני מגזים בהעמסה הגוף שלי מגיב רע אליה ואני עולה יותר מדי בנוזלים וההתקדמות שלי בגלל זה משבוע לשבוע היא אפסית. לאומת זאת כשאני מעמיס כמות שאיתה אני עדיין נמצא במאזן שלילי יש עליה של כחצי קילו בין יום ההעמסה לשקילה של יומיים אחרי, כאשר לקראת אמצע השבוע המשקל חוזר לקדמותו ולקראת סוף השבוע יורד שוב.
אני קבעתי לעצמי מהנתונים האלה שכרגע עדיף לי להעמיס במאזן שלילי כל עוד אני לא מרגיש יותר מדי אפקטים לרעה שמתבטאים בעייפות וחולשה, שבדיוק עכשיו מתחילים לי וכנראה זה אומר שכדאי לי עכשיו לבצע העמסה גדולה לפחות פעם אחת.

בקיצור חפרתי קצת יותר מדי על עצמי, אבל הבנת את העיקרון, תבדוק מה עובד ותעבוד לפי זה ותזכור שלא כל שבוע הוא אותו הדבר וצריך לבצע פעולות אדפטיביות לתפריט ולהעמסות בהתאם להרגשה ולהתקדמות גם אם אתה עושה אנאבוליק דיאט או כל תפריט דל"פ אחר ולא רק לתפריט רגיל בגרעון קלורי

• פותח/ת השרשור
אני אישית עובד בדיאטה קטוגינית, שמבחינת התזונה שלו ממש דומה אם לא זהה לAD, מכניס באזור ה20 גרם פחמימה ליום, 150-180 גרם חלבון והרבה שומן. מה שראיתי מהנסיון שלי בדיאטה הוא שאם אני מגזים בהעמסה הגוף שלי מגיב רע אליה ואני עולה יותר מדי בנוזלים וההתקדמות שלי בגלל זה משבוע לשבוע היא אפסית. לאומת זאת כשאני מעמיס כמות שאיתה אני עדיין נמצא במאזן שלילי יש עליה של כחצי קילו בין יום ההעמסה לשקילה של יומיים אחרי, כאשר לקראת אמצע השבוע המשקל חוזר לקדמותו ולקראת סוף השבוע יורד שוב.
אני קבעתי לעצמי מהנתונים האלה שכרגע עדיף לי להעמיס במאזן שלילי כל עוד אני לא מרגיש יותר מדי אפקטים לרעה שמתבטאים בעייפות וחולשה, שבדיוק עכשיו מתחילים לי וכנראה זה אומר שכדאי לי עכשיו לבצע העמסה גדולה לפחות פעם אחת.

בקיצור חפרתי קצת יותר מדי על עצמי, אבל הבנת את העיקרון, תבדוק מה עובד ותעבוד לפי זה ותזכור שלא כל שבוע הוא אותו הדבר וצריך לבצע פעולות אדפטיביות לתפריט ולהעמסות בהתאם להרגשה ולהתקדמות גם אם אתה עושה אנאבוליק דיאט או כל תפריט דל"פ אחר ולא רק לתפריט רגיל בגרעון קלורי
בעיקרון לא חסר לי ניסיון ולחטב את הגוף לאחוז שומן "נורמלי" בדיאטות רגילות,עשיתי את זה בלי בעיה בזמן הצבא אפילו,פשוט מנסה משהו חדש שאולי ואולי לא יצא מזה תוצאות טובות יותר,בקיצור מנסה דרכים חדשות.
תודה על שיתוף.

רק אגיד,שבאנאבוליק כשהייתי עושה יומיים - רק יום אחד עשיתי מאזן חיובי ובשני נייטרלי...עד שעברתי ליום אחד.

לא קשור לא.ש - קשור לזה שלהעמיס יומיים זה לפעמים מעייף ובא לך לחזור לשגרה.
לפי מה שאני יודע בUD2 לדוגמא מעמיסים יומיים אבל הספר מיועד לאנשים שרוצים לרדת לאחוזי שומן חד ספרתיים. ככל שאחוז השומן גבוהה יותר צריך לעשות פחות העמסות והעמסות קצרות יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית