עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כן עשיתי אותה...ובאמת קצת הגזמתי עם המשקלים אבל יש כאלה שמושכים אותה הרבה זמן ואפילו שהם לא מתקדמים כל אימון הם ממשיכים וממשיכים עד ל5 דילואדים בסקוואט.
לאיזה תוכנית מומלץ לעבור אחרי SS?עם אני רואה שאני מפסיק להתאושש ממנה גם אחרי דילואדים אני חייב ללכת על 5x5 אחרי זה?או שאני יכול לעשות AB רגילה של 8 סטים לגדול ו4 לקטן
חחחחחחחחחחחחחתשאל את עצמך אם אתה מעדיף להמשיך להתחזק ולגדול או להפוך לנער החוף בעל קוביות הברזל.
מתנ"ס עוזיאל עד שיגמר המנוי עוד כמה חודשים אחר כך אני חושב לעבור לפרייד.תגיד מקס איפה אתה מתאמן באשדוד?
אימון הבא נצלם מיליטרי ואולי סקוואט ובאימון שאחרי נראה איך ילכו התרגילים האחרים ונצלם בהתאם.יופי בהצלחה מקס! תעלה סירטונים
גם אני עובר לפרייד עוד מעט וגם עושה SS 👏מתנ"ס עוזיאל עד שיגמר המנוי עוד כמה חודשים אחר כך אני חושב לעבור לפרייד.
היום היה אימון לא משהו כי יד שמאל כאבה רצח עוד מההורדת ידיים שעשיתי בבצפר אז קיצרתי אותו
סקוואט 3X5 לואו באר כל הסטים 120 קילו היה ממש קל בקושי הרגשתי את המשקל. אימון הבא שחברים שלי יבואו אני אצלם סרטון, עוד שבוע-שבועיים 3 פלטות :D
מיליטרי 1X5 עם 60 קילו היה קשה ואחרי זה הלכתי הביתה כי הכאב בידיים פשוט הרג אותי ואני עדיין מרגיש אותו. מקווה שיום חמישי ילך יותר טוב
אני לא התחלתי מהמשקל הזה סתם ואני בטוח שאף אחד פה לא עבר מHB לLB במשקלים האלה. בסט האחרון של החימום עם 100 קילו ל-2 חזרות לא הרגשתי בכלל שיש עליי מוט. אני לא רוצה למשוך את העליה כל כך הרבה, אני יכול לעלות ממש טוב גם עם התחלה של 120 וכמו שאמרתי 120 היה לי דיי קל
ופרס זאת פעם ראשונה שאני עושה אז היום זה היה רק לבדוק את המשקל המקסימאלי. אני אתחיל מ-50 אימון הבא למרות שאני ממש לא מרגיש את ה-50.
עברת מ-HB לLB על 200 קילו? זה מטורף! כמה זמן לקח לך?תמשיך כמה שאתה יכול , עם ה120 קל לך אז זה סבבה .
אין סיבה לשים לעצמך רגל ולהתחיל ממשקלים קלים מידי .
אגב עברתי מHB לLB עם 200 קילו .
עברת מ-HB לLB על 200 קילו? זה מטורף! כמה זמן לקח לך?
אני לא התחלתי מהמשקל הזה סתם ואני בטוח שאף אחד פה לא עבר מHB לLB במשקלים האלה. בסט האחרון של החימום עם 100 קילו ל-2 חזרות לא הרגשתי בכלל שיש עליי מוט. אני לא רוצה למשוך את העליה כל כך הרבה, אני יכול לעלות ממש טוב גם עם התחלה של 120 וכמו שאמרתי 120 היה לי דיי קל
ופרס זאת פעם ראשונה שאני עושה אז היום זה היה רק לבדוק את המשקל המקסימאלי. אני אתחיל מ-50 אימון הבא למרות שאני ממש לא מרגיש את ה-50.
תודה לכם על התגובות!
קודם כל, תוכנית SS היא לא תוכנית פריודיזציה ולכן אני לא רוצה למשוך את החלק השלילי יותר מדי. שנית, כפי שאמרתי, אני הרגשתי את מה שאני הרגשתי ולכן התחלתי מהמשקל הזה. ושלישית, אני לא הולך לבזבז חודש על לחזור למשקלים הקודמים. אני יכול להתקדם גם ככה כי אני מכיר את הגוף שלי.הירידה במשקלים היא איך אומרים not to get too overwhelmed with the workload
כלומר להתחיל נמוך כדי לתת לגוף להסתגל לתכנית.
את הדברים האלה אתה תרגיש בקרוב.
קודם כל, תוכנית SS היא לא תוכנית פריודיזציה ולכן אני לא רוצה למשוך את החלק השלילי יותר מדי. שנית, כפי שאמרתי, אני הרגשתי את מה שאני הרגשתי ולכן התחלתי מהמשקל הזה. ושלישית, אני לא הולך לבזבז חודש על לחזור למשקלים הקודמים. אני יכול להתקדם גם ככה כי אני מכיר את הגוף שלי.
תגיד למה הפסקת להתאמן ?שטויות.
מה הקשר לפריודיזציה?
אתה מתחיל תוכנית עם 90 אחוז, ובתכנית הזאת אתה צריך להתאושש מכל אימון ולהגיע לאימון שלאחריו כשאתה מוכן.
אבל עזוב אני לא יתווכח, עשיתי אותה חצי שנה אני סתם מבלבל תמוח.
תקרא קצת תספר תבין.