הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר לSS ובגדול

אני כן עשיתי אותה...ובאמת קצת הגזמתי עם המשקלים אבל יש כאלה שמושכים אותה הרבה זמן ואפילו שהם לא מתקדמים כל אימון הם ממשיכים וממשיכים עד ל5 דילואדים בסקוואט.
לאיזה תוכנית מומלץ לעבור אחרי SS?עם אני רואה שאני מפסיק להתאושש ממנה גם אחרי דילואדים אני חייב ללכת על 5x5 אחרי זה?או שאני יכול לעשות AB רגילה של 8 סטים לגדול ו4 לקטן

תשאל את עצמך אם אתה מעדיף להמשיך להתחזק ולגדול או להפוך לנער החוף בעל קוביות הברזל.

• פותח/ת השרשור
היום היה אימון לא משהו כי יד שמאל כאבה רצח עוד מההורדת ידיים שעשיתי בבצפר אז קיצרתי אותו
סקוואט 3X5 לואו באר כל הסטים 120 קילו היה ממש קל בקושי הרגשתי את המשקל. אימון הבא שחברים שלי יבואו אני אצלם סרטון, עוד שבוע-שבועיים 3 פלטות :D
מיליטרי 1X5 עם 60 קילו היה קשה ואחרי זה הלכתי הביתה כי הכאב בידיים פשוט הרג אותי ואני עדיין מרגיש אותו. מקווה שיום חמישי ילך יותר טוב

חחח איזה מצחיק אתה תאמין לי
עמוד שלם כתבנו לך להתחיל יותר נמוך, אמרת סבבה, והתחלת פחות מ10 אחוז מהמקסימום.

היום היה אימון לא משהו כי יד שמאל כאבה רצח עוד מההורדת ידיים שעשיתי בבצפר אז קיצרתי אותו
סקוואט 3X5 לואו באר כל הסטים 120 קילו היה ממש קל בקושי הרגשתי את המשקל. אימון הבא שחברים שלי יבואו אני אצלם סרטון, עוד שבוע-שבועיים 3 פלטות :D
מיליטרי 1X5 עם 60 קילו היה קשה ואחרי זה הלכתי הביתה כי הכאב בידיים פשוט הרג אותי ואני עדיין מרגיש אותו. מקווה שיום חמישי ילך יותר טוב

מקס זה משקל כבד
סקווט תתחיל מ 110 גג אפילו 100 (אני התחלתי ב 100)
ופרס 50 גג (אחרת עוד 2 אימונים בפרס אתה נתקע...)

ובחיים אל תעשה הורדות ידיים, רק פציעות יצא לך מזה

• פותח/ת השרשור
אני לא התחלתי מהמשקל הזה סתם ואני בטוח שאף אחד פה לא עבר מHB לLB במשקלים האלה. בסט האחרון של החימום עם 100 קילו ל-2 חזרות לא הרגשתי בכלל שיש עליי מוט. אני לא רוצה למשוך את העליה כל כך הרבה, אני יכול לעלות ממש טוב גם עם התחלה של 120 וכמו שאמרתי 120 היה לי דיי קל
ופרס זאת פעם ראשונה שאני עושה אז היום זה היה רק לבדוק את המשקל המקסימאלי. אני אתחיל מ-50 אימון הבא למרות שאני ממש לא מרגיש את ה-50.

תודה לכם על התגובות!

אני לא התחלתי מהמשקל הזה סתם ואני בטוח שאף אחד פה לא עבר מHB לLB במשקלים האלה. בסט האחרון של החימום עם 100 קילו ל-2 חזרות לא הרגשתי בכלל שיש עליי מוט. אני לא רוצה למשוך את העליה כל כך הרבה, אני יכול לעלות ממש טוב גם עם התחלה של 120 וכמו שאמרתי 120 היה לי דיי קל
ופרס זאת פעם ראשונה שאני עושה אז היום זה היה רק לבדוק את המשקל המקסימאלי. אני אתחיל מ-50 אימון הבא למרות שאני ממש לא מרגיש את ה-50.

תמשיך כמה שאתה יכול , עם ה120 קל לך אז זה סבבה .
אין סיבה לשים לעצמך רגל ולהתחיל ממשקלים קלים מידי .

אגב עברתי מHB לLB עם 200 קילו .

עברת מ-HB לLB על 200 קילו? זה מטורף! כמה זמן לקח לך?

זה היה HB קצת ליצני , הוא היה לקופסא .
ולמרות ששברתי מקביל זה לא מספיק בHB יורדים כמה יכולים , ההאמסטרינג במילא רפוי ולכן אין שום מתיחה שיש להגיע אליה .

תודה לכם על התגובות!

הירידה במשקלים היא איך אומרים not to get too overwhelmed with the workload
כלומר להתחיל נמוך כדי לתת לגוף להסתגל לתכנית.
את הדברים האלה אתה תרגיש בקרוב.

• פותח/ת השרשור
הירידה במשקלים היא איך אומרים not to get too overwhelmed with the workload
כלומר להתחיל נמוך כדי לתת לגוף להסתגל לתכנית.
את הדברים האלה אתה תרגיש בקרוב.
קודם כל, תוכנית SS היא לא תוכנית פריודיזציה ולכן אני לא רוצה למשוך את החלק השלילי יותר מדי. שנית, כפי שאמרתי, אני הרגשתי את מה שאני הרגשתי ולכן התחלתי מהמשקל הזה. ושלישית, אני לא הולך לבזבז חודש על לחזור למשקלים הקודמים. אני יכול להתקדם גם ככה כי אני מכיר את הגוף שלי.

קודם כל, תוכנית SS היא לא תוכנית פריודיזציה ולכן אני לא רוצה למשוך את החלק השלילי יותר מדי. שנית, כפי שאמרתי, אני הרגשתי את מה שאני הרגשתי ולכן התחלתי מהמשקל הזה. ושלישית, אני לא הולך לבזבז חודש על לחזור למשקלים הקודמים. אני יכול להתקדם גם ככה כי אני מכיר את הגוף שלי.

שטויות.
מה הקשר לפריודיזציה?
אתה מתחיל תוכנית עם 90 אחוז, ובתכנית הזאת אתה צריך להתאושש מכל אימון ולהגיע לאימון שלאחריו כשאתה מוכן.
אבל עזוב אני לא יתווכח, עשיתי אותה חצי שנה אני סתם מבלבל תמוח.
תקרא קצת תספר תבין.

שטויות.
מה הקשר לפריודיזציה?
אתה מתחיל תוכנית עם 90 אחוז, ובתכנית הזאת אתה צריך להתאושש מכל אימון ולהגיע לאימון שלאחריו כשאתה מוכן.
אבל עזוב אני לא יתווכח, עשיתי אותה חצי שנה אני סתם מבלבל תמוח.
תקרא קצת תספר תבין.
תגיד למה הפסקת להתאמן ?
ומה השיאים שהגעת אליהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית