עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטכניקה בסקוואט סבבה לגמרי לפי מה שאומרים לי חוץ מזה שאני צריך לרדת קצת יותר נמוך שאת זה אני אסדר באימון הקרוב ואצלם סרטון חדש.ציפיתי לטכניקה נורמלית.
סבבה תודה אחי. ואם זה לא יעבור תוך כמה אימונים כדאי לי לפנות לרופא משפחה או ישר לקבוע תור לאורטופד?הממ. שאלתי כי זאת תופעה יחסית נפוצה אצל אנשים שעוברים מHB לLB (בגלל גמישות בכתפיים) וזה בד"כ עובר תוך שבוע שבועיים. אם אצלך זה התחיל עוד קודם אז כנראה זה ממשהו אחר.
תודה לירון. ואין לי צמה השיער עוד קצר מדי. מקווה בסביבות הינואר לעשות צמה ואז לעשות היי באר סקוואט ולהניח את המוט על הצמה ולצעוק מכאבים בזמן שאני יורד למאטה עם משקל של 150 קילו על הגב 😃אתה אדם מאוד חזק.תנצל את זה.
יש לך צמה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחח 😛זה נראה כאילו יש לך צמה אחי.
יווווו מקס איזה ריח מסריח יש לאופטי מאן נשבע לךךךךךךךךךך אני בא כזה בהתחלה אני דופק הספנה לקופסא כמעט התעלפת.
יש לך כנראה דיסלקציה, אם תעבור כמה עמודים אחורה תראה שכל דבר שאומרים לי אני מעריך. אתה לא אמרת לי שום דבר בונה או מועיל מאז שהתחלת להגיב פה ובנקודה הזאת אני אבקש ממך להתחפף מהלוג שלי. תודה.אני יודע להעריך השקעה הרבה יותר טוב ממך, זה שאתה לא יכול לקבל ביקורת בונה זה כבר בעיה שלך, כמו שאמרת, לא נולדת מושלם.
הטכניקה התחרבנה כי אני לא רגיל לעבוד עם המוט הזה ואין בו את הגבולות האלה שמראים עד איזה מרחק לתפוס את הידיים ובגלל זה האחיזה הייתה קצת עקומה. אני אעבוד עם מוט אחר אימון הבא וארד יותר למאטה אל תדאג זה לא קשה אני מסתדר עם המשקל הזה סבבה. אותו דבר בנוגע לדד ליפט, אימון הבא אני אשפר את הטכניקה. בנוגע לחבר שלי אמרתי לו והוא אמר ששבוע הבא הוא יעשה 70 כמו שצריך ונצלם.מקס אתה לא שובר מקביל בסקווט, הברכיים בורחות קדימה (אתה צריך לצאת עם התחת יותר אחורה לסדר את זה)
ותרים מרפקים.
בדדליפט אתה לא מחזיק גב, הוא עגול
וחבר שלך עושה חצי טווח בפרס (לא מוריד עד הסוף, המוט צריך לגוע בחזה)
סה"כ התחלת עם משקלים גבוהים מדי לדעתי וגם הטכניקה התחרבנה בהתאם
לדעתי תוריד מעט משקל ותעבוד נכון
בהצלחה,
אני בטוח שתצליח, השאלה מתי תקשיב לנו ותעשה מה שאומרים לך במקום להתווכח...
הרי בסופו של דבר זה מה שתעשה ;-)
הטכניקה התחרבנה כי אני לא רגיל לעבוד עם המוט הזה ואין בו את הגבולות האלה שמראים עד איזה מרחק לתפוס את הידיים ובגלל זה האחיזה הייתה קצת עקומה. אני אעבוד עם מוט אחר אימון הבא וארד יותר למאטה אל תדאג זה לא קשה אני מסתדר עם המשקל הזה סבבה. אותו דבר בנוגע לדד ליפט, אימון הבא אני אשפר את הטכניקה. בנוגע לחבר שלי אמרתי לו והוא אמר ששבוע הבא הוא יעשה 70 כמו שצריך ונצלם.
ואני תמיד מקשיב לכם חוץ מהחלק שיש לי בעיה נפשית שהיא שאני יותר ילד פוזה ופשוט מרגיש לא נעים לעבוד עם משקלים נמוכים ><. אבל אני מנסה לשנות את זה.
בכל מקרה אני אשתדל להוציא יותר את החזה בדד ליפט הבאתוציא ברכיים בסקוואט, לגבי הדדליפט אני לא בטוח שהוא עם גב עגול, אתם נראה לי מסיקים קצת יותר מדי מהר מסרטון שאי אפשר להבין ממנו הרבה
אתה צריך לתפוס כמה שיותר צמוד.הטכניקה התחרבנה כי אני לא רגיל לעבוד עם המוט הזה ואין בו את הגבולות האלה שמראים עד איזה מרחק לתפוס את הידיים ובגלל זה האחיזה הייתה קצת עקומה.
נכון אבל עדיין לפעמים יוצא שיד אחת נמצאת יותר בצד אחת מיד שניה.אתה צריך לתפוס כמה שיותר צמוד.
איך זה יוצא לך? אתה לא מסתכל לפני שאתה מרים?נכון אבל עדיין לפעמים יוצא שיד אחת נמצאת יותר בצד אחת מיד שניה.
יוצא מה לעשות.איך זה יוצא לך? אתה לא מסתכל לפני שאתה מרים?
מה לעשות? אממ להסתכל איפה אתה שם את הידיים לפני שאתה מרים יהיה טוב בתור התחלה 😛יוצא מה לעשות.