הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר לSS ובגדול

הממ. שאלתי כי זאת תופעה יחסית נפוצה אצל אנשים שעוברים מHB לLB (בגלל גמישות בכתפיים) וזה בד"כ עובר תוך שבוע שבועיים. אם אצלך זה התחיל עוד קודם אז כנראה זה ממשהו אחר.

• פותח/ת השרשור
ציפיתי לטכניקה נורמלית.
הטכניקה בסקוואט סבבה לגמרי לפי מה שאומרים לי חוץ מזה שאני צריך לרדת קצת יותר נמוך שאת זה אני אסדר באימון הקרוב ואצלם סרטון חדש.
הטכניקה בדד ליפט גם אפשרי לשפר זאת לא בעיה. סה"כ זה סרטון ראשון של דד ליפט שאני מעלה ואני לא נולדתי מושלם אז אין מה לעשות. חוץ מזה שהעליתי 10 קילו מהאימון הקודם ובאימון הקודם ב-150 בחור גדול אחד אמר לי שעשיתי את אחד הדד ליפטים היפים ביותר שהוא בכלל ראה אי פעם במכון שלנו. בקיצור מה אני מספר לך אתה סתם טרול שלא יודע להעריך כוח והשקעה של אחרים. במיוחד אחרים יותר חזקים ממך.

• פותח/ת השרשור
הממ. שאלתי כי זאת תופעה יחסית נפוצה אצל אנשים שעוברים מHB לLB (בגלל גמישות בכתפיים) וזה בד"כ עובר תוך שבוע שבועיים. אם אצלך זה התחיל עוד קודם אז כנראה זה ממשהו אחר.
סבבה תודה אחי. ואם זה לא יעבור תוך כמה אימונים כדאי לי לפנות לרופא משפחה או ישר לקבוע תור לאורטופד?

• פותח/ת השרשור
אתה אדם מאוד חזק.תנצל את זה.
יש לך צמה?
תודה לירון. ואין לי צמה השיער עוד קצר מדי. מקווה בסביבות הינואר לעשות צמה ואז לעשות היי באר סקוואט ולהניח את המוט על הצמה ולצעוק מכאבים בזמן שאני יורד למאטה עם משקל של 150 קילו על הגב 😃

זה נראה כאילו יש לך צמה אחי.
יווווו מקס איזה ריח מסריח יש לאופטי מאן נשבע לךךךךךךךךךך אני בא כזה בהתחלה אני דופק הספנה לקופסא כמעט התעלפת.

• פותח/ת השרשור
אני יודע להעריך השקעה הרבה יותר טוב ממך, זה שאתה לא יכול לקבל ביקורת בונה זה כבר בעיה שלך, כמו שאמרת, לא נולדת מושלם.
יש לך כנראה דיסלקציה, אם תעבור כמה עמודים אחורה תראה שכל דבר שאומרים לי אני מעריך. אתה לא אמרת לי שום דבר בונה או מועיל מאז שהתחלת להגיב פה ובנקודה הזאת אני אבקש ממך להתחפף מהלוג שלי. תודה.

מקס אתה לא שובר מקביל בסקווט, הברכיים בורחות קדימה (אתה צריך לצאת עם התחת יותר אחורה לסדר את זה)
ותרים מרפקים.
בדדליפט אתה לא מחזיק גב, הוא עגול

וחבר שלך עושה חצי טווח בפרס (לא מוריד עד הסוף, המוט צריך לגוע בחזה)

סה"כ התחלת עם משקלים גבוהים מדי לדעתי וגם הטכניקה התחרבנה בהתאם
לדעתי תוריד מעט משקל ותעבוד נכון

בהצלחה,
אני בטוח שתצליח, השאלה מתי תקשיב לנו ותעשה מה שאומרים לך במקום להתווכח...
הרי בסופו של דבר זה מה שתעשה ;-)

• פותח/ת השרשור
מקס אתה לא שובר מקביל בסקווט, הברכיים בורחות קדימה (אתה צריך לצאת עם התחת יותר אחורה לסדר את זה)
ותרים מרפקים.
בדדליפט אתה לא מחזיק גב, הוא עגול

וחבר שלך עושה חצי טווח בפרס (לא מוריד עד הסוף, המוט צריך לגוע בחזה)

סה"כ התחלת עם משקלים גבוהים מדי לדעתי וגם הטכניקה התחרבנה בהתאם
לדעתי תוריד מעט משקל ותעבוד נכון

בהצלחה,
אני בטוח שתצליח, השאלה מתי תקשיב לנו ותעשה מה שאומרים לך במקום להתווכח...
הרי בסופו של דבר זה מה שתעשה ;-)
הטכניקה התחרבנה כי אני לא רגיל לעבוד עם המוט הזה ואין בו את הגבולות האלה שמראים עד איזה מרחק לתפוס את הידיים ובגלל זה האחיזה הייתה קצת עקומה. אני אעבוד עם מוט אחר אימון הבא וארד יותר למאטה אל תדאג זה לא קשה אני מסתדר עם המשקל הזה סבבה. אותו דבר בנוגע לדד ליפט, אימון הבא אני אשפר את הטכניקה. בנוגע לחבר שלי אמרתי לו והוא אמר ששבוע הבא הוא יעשה 70 כמו שצריך ונצלם.
ואני תמיד מקשיב לכם חוץ מהחלק שיש לי בעיה נפשית שהיא שאני יותר ילד פוזה ופשוט מרגיש לא נעים לעבוד עם משקלים נמוכים ><. אבל אני מנסה לשנות את זה.

הטכניקה התחרבנה כי אני לא רגיל לעבוד עם המוט הזה ואין בו את הגבולות האלה שמראים עד איזה מרחק לתפוס את הידיים ובגלל זה האחיזה הייתה קצת עקומה. אני אעבוד עם מוט אחר אימון הבא וארד יותר למאטה אל תדאג זה לא קשה אני מסתדר עם המשקל הזה סבבה. אותו דבר בנוגע לדד ליפט, אימון הבא אני אשפר את הטכניקה. בנוגע לחבר שלי אמרתי לו והוא אמר ששבוע הבא הוא יעשה 70 כמו שצריך ונצלם.
ואני תמיד מקשיב לכם חוץ מהחלק שיש לי בעיה נפשית שהיא שאני יותר ילד פוזה ופשוט מרגיש לא נעים לעבוד עם משקלים נמוכים ><. אבל אני מנסה לשנות את זה.

סבבה
תקפיד כבר בחימום שהטכניקה טובה

תוציא ברכיים בסקוואט, לגבי הדדליפט אני לא בטוח שהוא עם גב עגול, אתם נראה לי מסיקים קצת יותר מדי מהר מסרטון שאי אפשר להבין ממנו הרבה

• פותח/ת השרשור
תוציא ברכיים בסקוואט, לגבי הדדליפט אני לא בטוח שהוא עם גב עגול, אתם נראה לי מסיקים קצת יותר מדי מהר מסרטון שאי אפשר להבין ממנו הרבה
בכל מקרה אני אשתדל להוציא יותר את החזה בדד ליפט הבא

• פותח/ת השרשור
היה אימון סביר היום, 2X5 עם 102.5 קילו בנץ'. סט שני הצלחתי רק 4 חזרות אז לא עשיתי סט שלישי גם כי כאב לי המרפק (שוב התחילה הפציעה הקודמת) ואם הייתי עושה סט שלישי לא הייתי סוגר חזרה אחת
סקוואט 1X5 עם 130 קילו ואז נתתי נסיון ל2X5 עם 140 והלך ממש סבבה בקרוב אני אעלה סרטון
דד ליפט 1X4 עם 160 קילו מאוד שיפרתי את הטכניקה מהסרטון הקודם. בחזרה החמישית היה כשל.

• פותח/ת השרשור
היה חרא אימון. לא הלך הסקוואט בגלל השיעור ספורט (ריצת 60) וגם לא מצאתי את המאמן שלי שילמד אותי לעשות פואר קלין אז נאלצתי לעשות בנט אובר.
בכל מקרה סגרתי רק סט אחד ל-2 חזרות בסקוואט בגלל זה (וגם בגלל שהפעם שיפרתי את הטכניקה, קודם כל עבדתי בתוך הכלוב ולא מחוץ, שנית הירידה היתה יותר איטית ושלישית הסתכלתי למאטה). מה שמוזר שהרגשתי שבגלל שהסתכלתי למאטה היה חסר לי היפ דרייב. אולי זה רק אני אני לא יודע.
הנה סרטון שלי מהמיליטרי היום הלך סבבה 60 קילו ל-5 חזרות ממשיך להתקדם

משקל גוף היום היה 91 קילו. ממש מבאס אותי שאני לא נראה ממש גדול בגלל גנטיקה בגב ובגלל שרוב המסה שלי היא ברגליים ובפלג גוף תחתון וגם רואים את זה במשקלי עבודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית