- פותח/ת השרשור
@Harlen זכור לי שחיפשת מכון לא מזמן בנהריה..?
היי 😃
עושים ריסט .עברת על כל המאמר של Starting Strenght?
אבקת חלבון .
תעלי לפה סרטונים אנשים יעזרו לך בשמחה.
רגע את בחיטוב???
אם את כן אז ממש אבל ממש לא עושים SS בחיטוב.
הייתי (ועדיין) במצב שלך. פשוט לאכול לאכול ועוד פעם לאכול.
התאוששות גם נורא חשוב, לישון 8 - 8 וחצי שעות ולהתעורר בהרגשה טובה ולא מעייפות.
לגבי הטכניקה, לצפות בסרטונים טובים שמסבירים טכניקה, לצלם את עצמך עושה עם משקל שנוח לך איתו, להעלות אותו לפורום. יביאו לך דגשים מה לשפר, באימון הבא תשפרי אותם ותצלמי את עצמך שוב וחוזר חלילה.
אם אחרי כמה שבועות הטכניקה לא תשתפר תצטרכי לקחת מאמן אישי או משהו בסגנון.
אה ומהיותך בחורה (בלי לפגוע..) כמעט כול אחד יקפוץ במכון לעזור לך, תפני לאחד שמבין ותבקשי ממנו להעיר מה לא בסדר.
דבר אחד נורא חשוב שאף אחד לא אמר לי אלא רק אחרי חודשיים חשוב לכווץ את הבטן בזמן סקוואט ולהשמש בהייפ דרייב, לא תאמיני כמה זה משפר את הטכניקה.
מסת שריר לא מבין הרבה אבל לנשים הרבה יותר קשה לעלות מסת שריר מלגברים, אולי מהסקוואטים האינטסיביים כול אימון הרגליים והתחת יגדלו אבל כול שאר הגוך בקצב איטי הרבה יותר אם בכלל. תזכרי שזאת תוכנית כוח.
אני פשוט חושב שאת צריכה לאכול יותר וכן לאכול פחמימות - זאת נקודת המפתח בנוסף לזה שאת אומרת שהשינה וההתאוששות שלך כ-כלל לא ממש טובה.
את רוצה לשפר משקלים ? תאכלי יותר, זה כזה פשוט. ואין דבר כזה "לא בחיטוב ולא במסה" בסופו של דבר הגוף שלך נמצא במאזן קלורי כלשהו בין אם זה שלילי נייטרלי או חיובי.
ולא מבין מה יש לך לפחד מרגליים גדולות ? זה לטעמי הדבר הכי יפה שיש אצל נשים.
לפי דעתי בשביל בחורה לצפות להתקדם 2.5/5 קילו מאימון לאימון זה לא הכי ריאלי לבחורה שלא אוכלת במאזן קלורי חיובי גדול ועוד לא ישנה טוב.
לפי דעתי את צריכה לתכנן את התוכנית שלך עם התקדמות שבועית ולא מאימון לאימון.
אפשר להתקדם בSS גם על נייטרלי (מסכימה עם @shum_klum לגבי קצב העלייה) לפחות כמה חודשים ולכן להתקע אחרי 3 שבועות נשמע לי מוזר.
אפשר לשאול מה היה משקל העבודה ההתחלתי שלך בסקווט ועל כמה נתקעת היום?
יש הבדל אם את נתקעת ב-40 או ב-80 ק"ג
את לא צריכה.
את רוצה?
לא קראתי את כל התגובות, ממה שהספקתי לקרוא הבנתי שניסית לא לאכול פחמימות בזמן שאת בss, שמבחינתי להימנע מלאכול פחמימות גם בלי קשר לss נשמע תמוהה (חוץ מתקופות מסויימות עם מטרות מסויימות) אז בss בכלל נשמע לי הזוי ביותר!!
לדעתי, תמדדי כמה ימים כמה את באמת אוכלת מכל דבר. רוב הסיכויים (מניסיון) שרק נדמה לך שאת אוכלת הרבה, ואת אוכלת הרבה פחות ממה שאת צריכה!
אז דבר ראשון, תגיעי לערכים.
דבר שני, יש מצב שזה גם בעיה של טכניקה, את יכולה לצלם את עצמך ולהעלות לפה, יעזרו לך מה לתקן אם יש..
דבר אחרון, לפי מה שהבנתי בגלל שנכשלת בסט לפני האחרון והורדת משקל בסט האחרון, לא זכור לי שזה מה שאמורים לעשות..
אם את נכשלת (ונכשלת בחזרה רביעית שזה כמעט בסוף) את חוזרת שוב על אותו משקל גם בסט האחרון, וגם באימון שאחריו, גם אם זה אומר שבאותו אימון בסט האחרון תעשי רק 2/3 חזרות, את עובדת עם אותו משקל.
לסיכום, ss תוכנית מאוד תובענית, אם את נכשלת רוב הפעמים זה כי לא אוכלים/ישנים מספיק או בגלל טכניקה.
אז אם את לא חושבת שאת מסוגלת לאכול מספיק או לישון מספיק זה קצת בעייתי לשלב את זה עם התוכנית הזאת.
נו ככה זה הלוג הכי מושלם בפורום.😉
מתי לא ידע על זה.
וראיתי בביקורות מוצרים ואנשים היו מאוד מרוצים.
היי, הקשבתי לעצתכם והעלתי סירטון:
https://www.lbs.co.il/threads/69345/
אשמח אם תגיבו 😃