הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התוכנית מתאימה

Neptune

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום אני די חדש בתחום של המכון כושר , אני עוסק בכדורגל מקצועי שכולל חמישה אימונים בשבוע ומשחק בשבת: ראשון (אימון שחרור) , שני (חופש) שלישי (אימון רגיל) , רביעי (אימון רגיל) , חמישי (אימון רגיל) , שישי (אימון קל) , שבת (משחק 90 דק') .
ביקשתי מהמאמן כושר של הקבוצה תוכנית אימונים למכון כושר והוא נתן לי את התוכנית הנ''ל לעשות בימי שני (יום מנוחה) וברביעי , פעמיים בשבוע סה''כ.

סקוואט 10-15 (חזרות) * 3 (סטים)
כפיפות ברכיים במכונה 10-15 * 3
פשיטת ברכיים במכונה 10-15 * 3
לחיצת חזה במכונה 10-15 * 3
משיכת פולי עליון אל חזה 10-15 * 3
לחיצת כתפיים 10-15 * 3
חתירה במכונה 10-15 * 3

השאלה שלי היא האם התכנית טובה ומתאימה או שניתן לשפר או לשנות (ואם כן אז מה) , וכמה פעמים בשבוע ובאיזה ימים לבצע אותה?

שלום אני די חדש בתחום של המכון כושר , אני עוסק בכדורגל מקצועי שכולל חמישה אימונים בשבוע ומשחק בשבת: ראשון (אימון שחרור) , שני (חופש) שלישי (אימון רגיל) , רביעי (אימון רגיל) , חמישי (אימון רגיל) , שישי (אימון קל) , שבת (משחק 90 דק') .
ביקשתי מהמאמן כושר של הקבוצה תוכנית אימונים למכון כושר והוא נתן לי את התוכנית הנ''ל לעשות בימי שני (יום מנוחה) וברביעי , פעמיים בשבוע סה''כ.

סקוואט 10-15 (חזרות) * 3 (סטים)
כפיפות ברכיים במכונה 10-15 * 3
פשיטת ברכיים במכונה 10-15 * 3
לחיצת חזה במכונה 10-15 * 3
משיכת פולי עליון אל חזה 10-15 * 3
לחיצת כתפיים 10-15 * 3
חתירה במכונה 10-15 * 3

השאלה שלי היא האם התכנית טובה ומתאימה או שניתן לשפר או לשנות (ואם כן אז מה) , וכמה פעמים בשבוע ובאיזה ימים לבצע אותה?
אם אתה משחק כדורגל אז כדאי שתוריד סטים לרגליים כי יהיה לך קשה להתאושש. ממליץ להוסיף תרגילים במשקל חופשי במקום המכונות.(בנץ מתח דדליפט חתירה עם מוט או משקולות... בהצלחה!
תוודא שיש לך לפחות 2 ימים בשבוע של מנוחה כללית. לדעתי תתאמן בימים שיש לך אימון קל בכדורגל.

התוכנית שקיבלת מיועדת למשקלים קלים כדי שלא יפריע לך לאימוני הכדורגל.
תתחיל לעבוד איתה חודש ותראה איך אתה מסתדר.

• פותח/ת השרשור
התוכנית שקיבלת מיועדת למשקלים קלים כדי שלא יפריע לך לאימוני הכדורגל.
תתחיל לעבוד איתה חודש ותראה איך אתה מסתדר.
אבל האם היא מתאימה לעליית מסה לדוגמא ?
ו2 אימונים בשבוע נראים לי קצת מידי כמה אימונים אתה חושב שאני צריך לעשות ובאיזה ימים לפי מה שציינתי למעלה?

אבל האם היא מתאימה לעליית מסה לדוגמא ?
ו2 אימונים בשבוע נראים לי קצת מידי כמה אימונים אתה חושב שאני צריך לעשות ובאיזה ימים לפי מה שציינתי למעלה?
אני לא מבין מספיק בשילוב בין אימוני כדורגל מקצועיים לאימוני כוח. כדאי לפנות לאנשי מקצוע שמתמחים בכך

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מספיק בשילוב בין אימוני כדורגל מקצועיים לאימוני כוח. כדאי לפנות לאנשי מקצוע שמתמחים בכך
יש כאן מישהו בפורום שאתה יכול להפנות אותו לאשכול בבקשה שיעזור לי ?
תודה מראש

Back
למעלה תחתית