הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי ידיים באימון AB

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
שלום לכולם,
אני כרגע עובד מסה בתוכנית AB ארבע פעמים בשבוע ולפי התוכנית שלי יש לי שתי רגילים לידיים שכל תרגיל 4 סטים השאלה שלי
אם זה בסדר במקום אותם שתי תרגילים להוסיף עוד תרגיל ולעשות 9 סטים כולל כך שלא יצא מצב שזה יותר מדי או לא יעיל.
ועוד שאלה לגבי היד אחורית התחלתי בתוכנית אם קיק באק ולחיצה צרפתית , את ה קיק באק החלפתי כי לא היסתדרתי איתו ועשיתי
מקבילים במקום . ועכשיו אני מתכוון להחזיר אותו ובמקום לוותר על המקבילים אני רוצה לצרף ולעשות 3 סטים לכל תרגיל במקום 4 סטים לשני תרגילים.
ועוד שאלה האם זה מיותר להוסיף תתרגיל ושתיים מהם יתנו את אותה אפקטיות עם 8 סטים ואם כן איזה מהם צריך שיעבדו על כל היד אחורית או ששלושתם זה סבבה?

בוא נתחיל מזה שבתוכנית אייבי כמות אידיאלית של סטים היא 6-8 לשריר גדול ו3-4 לשריר קטן.
עכשיו תוריד את כל המיותר ותשאיר תרגיל אחד ליד קדמית ותרגיל אחד ליד אחורית לפי בחירתך.

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שבתוכנית אייבי כמות אידיאלית של סטים היא 6-8 לשריר גדול ו3-4 לשריר קטן.
עכשיו תוריד את כל המיותר ותשאיר תרגיל אחד ליד קדמית ותרגיל אחד ליד אחורית לפי בחירתך.
זו תוכנית שנבנתה לי לפני מספר חודשים עם מאמן מקצועי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzen4tgnyyjx.jpg
היא לא "אידיאלית" ? ותרגיל אחד ליד אחורית עם ארבע סטים יעשה תעבודה ולא משנה איזה ממה שציינתי?

זו תוכנית שנבנתה לי לפני מספר חודשים עם מאמן מקצועי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzen4tgnyyjx.jpg
היא לא "אידיאלית" ? ותרגיל אחד ליד אחורית עם ארבע סטים יעשה תעבודה ולא משנה איזה ממה שציינתי?
מאמן מקצועי לא יתן למתאמן ברמת מתחיל לבצע 28 סטים באימון. למרות שהתרשמתי מה5X5 סקוואט לא ידעתי שיש מאמנים שמביאים דברים כאלה.
בכל מקרה צריך לקצץ אותה בכ30 אחוז.

• פותח/ת השרשור
מאמן מקצועי לא יתן למתאמן ברמת מתחיל לבצע 28 סטים באימון. למרות שהתרשמתי מה5X5 סקוואט לא ידעתי שיש מאמנים שמביאים דברים כאלה.
בכל מקרה צריך לקצץ אותה בכ30 אחוז.
טוב אני אבדוק לגבי זה תודה על ההצעה אני חושב שזה יעזור לי בהעלאת משקלי עבודה כי לא קל לעלות לפי התוכנית העכשווית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית