אני מבין את התסכול שלך. קרה עם האופניים של אימא שלי- אין ספק לקנות ביד 2 רק אם אתה יודע לזהות איכות.היה לי קורקינט אקסטרים שנמכר לא מזמן כשהוא בן 3+ (לא זוכר כל כך), ולפני האופניים שיש לי עכשיו היה לי אופניים ב״בנייה עצמית״, מישהו שלקח שלדה של DAHON, וחיבר עליה חלקים משלו, שם איזה סוללה שהוא רוצה, איזה צמיגים שהוא רוצה, ובעצם חוץ מהשלדה לא היה שם חלק מקורי אחד.
דאם איט, הסוללה שלי הייתה שבורה מ4 כיוונים, כבלים חשופים בחלקם וכן הלאה, אין לי כוח לפרט יותר מדי.
פעם לקחתי אותם לתיקון בחנות (אופני רמי אם אתה מכיר), הוא ישב לי 4 שעות רק על הסוללה, פתח את הבקר לחלקים, ופשוט פירק הכל כדי ליצוא את הבעיה.
אתה יודע מה הייתה הבעיה? אפילו פיוז לא היה לי, המניאק שקניתי ממנו השתמש בנייר אלומיניום במקום פיוז, שם דבק בכל מקום בסוללה.
מה שזה גרם, הוא שאחרי הטיפול בחנות, הסוויץ׳ בסוללה היה מחובר בנקודה אחת ופשוט זז לו בתוך הסוללה.
עזוב, הוא אפילו שינה את המנגנון של הסוויץ׳ בדרך מסויימת דבר שגרם שהמנגנון של הנעילה עבד אחרת. בקיצור, איש מוזר ומניאק.
בכל מקרה, התעסקתי עם חרא המון זמן, ואני יודע לזהות חרא גם היום (בכל הקשור לאופניים וקורקינטים), ואצלי לפחות, אחרי שנה של שימוש יש שוני מאז ההתחלה, אמצע וסוף.
ודרך אגב, לדוד של חבר טוב (מאוד) שלי יש חנות אופניים.
לגבי האופניים שיש לך עכשיו אם יש הבדל בתקופות כניראה שזה מעיד שהן לא מהאיכות הכי גבוהה.
DAHON זה חברה סוג ב', פישר ידועים במלא תקלות, רוליטק אופניים חמודות אבל לא יציבות.
אני אומר לך מניסיון עם המון חברות האולטרה לוקס הדגם הישן בעיקר מדהימות מבחינת יציבות וסוללה שלא מאבדת את חיי הסוללה שלה אחרי זמן.
QB גם טובות אבל הסוללה שלהם משתנה בכל זוג ולכן קשה לתת עליה את הדעת.