הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופניים חשמליים

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
שלום לכולם.
אני מחפש לקנות אופניים חשמליות שיהוו לי אמצעי תחבורה עיקרי בהעדר תחבורה ציבורית סבירה למקום העבודה.
נתקלתי בלא מעט דגמים באינטרנט, גולד פישר, שיקו, גולד מודל, ויצאתי בעיקר מבולבל.
השימוש הוא שימוש יומיומי של כ10-15 קילומטר אפילו קצת יותר.
הן צריכות לסחוב משקל גוף של 100 קילו+-
כמובן שאמינות ונוחות.
תקציב 4-5 (שוב, זה הולך להיות הכלי תחבורה העיקרי שלי)

שלא אצטרך אחרי חצי שנה לרדוף אחרי נותן השירות בגלל תקלה כזו או אחרת.

יקרה לך ב99% מזוגות האופניים, בגלל שיש כזה ביקוש היסטרי לכלי הזה עכשיו צצים מכל מקום יבואנים מטעם עצמם שמביאים זבל מסין ועוד שנה שתלך לך הסוללה לא תמצא מי ייתן לך שירות.

וזה מה שיקרה לרוב מי שקנה אופניים חשמליים היום, תוך שנתיים שלוש הם יתחילו להתפרק ואז OOPS

ממליץ לך בחום או לקנות זוג במחיר גבוהה יותר עם בעל בית או ללכת על אופציית קורקינט חשמלי של TREKKER שטוב יותר מאופניים חשמליים בכל פרמטר שאני יכול להעלות על דעתי, אם זה מעניין אותך פנה בפרטי.

בהצלחה !!

מניסיון, הכל חרא אלא אם כן אתה משלם מחיר גבוה.
הכל אותו זבל סיני, וגם החברות שטוענות להיות גרמניות מייצרות את החרא שלהן בסין.
כנ״ל קורקינטים, הכל אותו שיט.

לשימוש ככלי תחבורה עיקרי? לא הייתי ממליץ לך, לא שווה את זה, סתם כאב ראש.

• פותח/ת השרשור
יקרה לך ב99% מזוגות האופניים, בגלל שיש כזה ביקוש היסטרי לכלי הזה עכשיו צצים מכל מקום יבואנים מטעם עצמם שמביאים זבל מסין ועוד שנה שתלך לך הסוללה לא תמצא מי ייתן לך שירות.

וזה מה שיקרה לרוב מי שקנה אופניים חשמליים היום, תוך שנתיים שלוש הם יתחילו להתפרק ואז OOPS

ממליץ לך בחום או לקנות זוג במחיר גבוהה יותר עם בעל בית או ללכת על אופציית קורקינט חשמלי של TREKKER שטוב יותר מאופניים חשמליים בכל פרמטר שאני יכול להעלות על דעתי, אם זה מעניין אותך פנה בפרטי.

בהצלחה !!

מניסיון, הכל חרא אלא אם כן אתה משלם מחיר גבוה.
הכל אותו זבל סיני, וגם החברות שטוענות להיות גרמניות מייצרות את החרא שלהן בסין.
כנ״ל קורקינטים, הכל אותו שיט.

לשימוש ככלי תחבורה עיקרי? לא הייתי ממליץ לך, לא שווה את זה, סתם כאב ראש.

על איזה אופניים חשמליים בכל זאת הייתם ממליצים?

על איזה אופניים חשמליים בכל זאת הייתם ממליצים?
כל מה שלא בטווח מחירים שלך, לי יש City20 של גרין בייק, וברמת העיקרון אין שום בעיה חוץ מנתק מעצבן בכבל של הידית כל חודש בערך, אבל הולכים ומתקנים וזה לא בעיה בכלל.

ושוב, בטווח שלך לא ממליץ על כלום ומה גם שאחרי שנה האופניים לא מתפקדים לך כמו בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
כל מה שלא בטווח מחירים שלך, לי יש City20 של גרין בייק, וברמת העיקרון אין שום בעיה חוץ מנתק מעצבן בכבל של הידית כל חודש בערך, אבל הולכים ומתקנים וזה לא בעיה בכלל.

ושוב, בטווח שלך לא ממליץ על כלום ומה גם שאחרי שנה האופניים לא מתפקדים לך כמו בהתחלה.

אוקיי, בהנחה שהתקציב גדול יותר, על איזה אופניים חשמליים עם יחס עלות תועלת טוב אתה ממליץ?

אוקיי, בהנחה שהתקציב גדול יותר, על איזה אופניים חשמליים עם יחס עלות תועלת טוב אתה ממליץ?
יש את הגולד מודל שיש להן את יתרון הסחיבה של משקלים גבוהים (200+ קילו), שיכולות להיות מועילות לך, יש את הניאו איגל שאני זוכר שהן מצויינות.
אבל האמת, הרבה זמן לא התעסקתי בכל התחום הזה כך שאני לא בדיוק זוכר מה חדש ומה ישן, אתה מעוניין שאני אברר לך על הדגמים החדשים שמתאימים לך?

• פותח/ת השרשור
יש את הגולד מודל שיש להן את יתרון הסחיבה של משקלים גבוהים (200+ קילו), שיכולות להיות מועילות לך, יש את הניאו איגל שאני זוכר שהן מצויינות.
אבל האמת, הרבה זמן לא התעסקתי בכל התחום הזה כך שאני לא בדיוק זוכר מה חדש ומה ישן, אתה מעוניין שאני אברר לך על הדגמים החדשים שמתאימים לך?

כן, מאוד מעוניין.
גולד מודל נראה לי עולה קרוב ל5, זה עדין בתקציב שלי.
הייתי שמח אם תברר גם לגבי אלה שמחוץ לתקציב אבל נותנים יחס טוב של עלות תועלת.

כן, מאוד מעוניין.
גולד מודל נראה לי עולה קרוב ל5, זה עדין בתקציב שלי.
הייתי שמח אם תברר גם לגבי אלה שמחוץ לתקציב אבל נותנים יחס טוב של עלות תועלת.
אין בעיה. אני אתחיל לברר ובמידה וזה יקח קצת זמן פשוט אשלח לך פרטים בהודעה פרטית.
דרך אגב, יש אפשרות להטענה במקום העבודה? כי במידה וכן דגמים ״רגילים״ (כל מה שאתה רואה היום) של אופניים כן יוכלו לעשות את העבודה

• פותח/ת השרשור
אין בעיה. אני אתחיל לברר ובמידה וזה יקח קצת זמן פשוט אשלח לך פרטים בהודעה פרטית.
דרך אגב, יש אפשרות להטענה במקום העבודה? כי במידה וכן דגמים ״רגילים״ (כל מה שאתה רואה היום) של אופניים כן יוכלו לעשות את העבודה

לא רוצה להסתמך על זה.

נזכרתי עכשיו שלחבר שלי יש את האלפא 48v ושהוא מסתדר איתן מצויין, נוסעות מהר, מרחקים גדולים וכו׳.
הקטע המוזר הוא שאני לא מצליח למצוא בשום מקום פרטים על ה 48v ומוצא רק על 36v.

האופניים הכי משתלמות הן במחיר כפול מהתקציב שלך אבל בעלות תמורה מטורפת ובעצם אלה ה NEO.

כל מה שכתב מי שמעליי זה בולשיט.
היו לי שלוש זוגות כבר (תל אביב גונבים אין מה לעשות)
ניסיתי עשרות סוגים ועשרות מודלים מכל החברות.
הכי אמין שורה תחתונה זה גרין בייק אין פה בכלל מקום לוויכוח אין לא צריכות לעבור טיפול אף פעם ולא מתקלקלות, חוץ מחיזוק ברקסים אחת לכמה חודשים כמו בכל אופניים.
תחפש ביד 2 יש מלא מציאות.
בעיקון חוץ מגרין בייק יש את QB שהם גם מאוד חזקות ויוצאות בעצם מאותו המפעל.
שני הדגמים שהם הטופ מבחינתי הם אולטרהלוקס (בעדיפות לדגם הישן ולא החדש שנקרא מונסטר)
וQB FOLDABLE
אני כותב לך הכל מניסיון עם המון זוגות ומתוך הכרות עם בעל חנות בתל אביב שסיפר לי את הניסיון שלו (הוא מוכר את כל הסוגים ואף יקרים יותר)
כל הניאו ושאר הירקות היקרים לא שווים יותר וסתם עולים יותר.
ולבסוף מנעול מנעול ומנעול לא הייתי מתפשר על פחות מקריפטונייט או הסוגי שרשראות העבים של אופנועים.

כל מה שכתב מי שמעליי זה בולשיט.
היו לי שלוש זוגות כבר (תל אביב גונבים אין מה לעשות)
ניסיתי עשרות סוגים ועשרות מודלים מכל החברות.
הכי אמין שורה תחתונה זה גרין בייק אין פה בכלל מקום לוויכוח אין לא צריכות לעבור טיפול אף פעם ולא מתקלקלות, חוץ מחיזוק ברקסים אחת לכמה חודשים כמו בכל אופניים.
תחפש ביד 2 יש מלא מציאות.
בעיקון חוץ מגרין בייק יש את QB שהם גם מאוד חזקות ויוצאות בעצם מאותו המפעל.
שני הדגמים שהם הטופ מבחינתי הם אולטרהלוקס (בעדיפות לדגם הישן ולא החדש שנקרא מונסטר)
וQB FOLDABLE
אני כותב לך הכל מניסיון עם המון זוגות ומתוך הכרות עם בעל חנות בתל אביב שסיפר לי את הניסיון שלו (הוא מוכר את כל הסוגים ואף יקרים יותר)
כל הניאו ושאר הירקות היקרים לא שווים יותר וסתם עולים יותר.
ולבסוף מנעול מנעול ומנעול לא הייתי מתפשר על פחות מקריפטונייט או הסוגי שרשראות העבים של אופנועים.
בולשיט? אוקיי, אם אתה אומר, אפשר גם לדבר קצת יותר יפה.
כשאגב, אם גנבו לך את האופניים אחרי חודש איתם, אתה כנראה לא מבין באמת מה זה שיש לך אופניים שנה+ וכשהבעיות מתחילות באמת לצאת.

ואם בכלל היית יודע איזה אופניים היו לפני הסיטי20, היית מתפחלץ.

בולשיט? אוקיי, אם אתה אומר, אפשר גם לדבר קצת יותר יפה.
כשאגב, אם גנבו לך את האופניים אחרי חודש איתם, אתה כנראה לא מבין באמת מה זה שיש לך אופניים שנה+ וכשהבעיות מתחילות באמת לצאת.

ואם בכלל היית יודע איזה אופניים היו לפני הסיטי20, היית מתפחלץ.
מכיר ויודע גם לבני משפחתי האחרים היו אופניים. והאופניים שלי נגנבו אחרי שנה+ אז אין לך SAY בעניין. שוב יש לי חבר שעובד בחנות המובילה בתל אביב ומחזיקה את כל החברות ומתעסקת בתיקונים.
תאמין לי שגם לי לפני שהתחלתי עם אופניים חשמליים היו לי עשרות קורקינטים חייתיים ומפלצתיים אבל מה לעשות שכל שני וחמישי היו בתיקון.

מכיר ויודע גם לבני משפחתי האחרים היו אופניים. והאופניים שלי נגנבו אחרי שנה+ אז אין לך SAY בעניין. שוב יש לי חבר שעובד בחנות המובילה בתל אביב ומחזיקה את כל החברות ומתעסקת בתיקונים.
תאמין לי שגם לי לפני שהתחלתי עם אופניים חשמליים היו לי עשרות קורקינטים חייתיים ומפלצתיים אבל מה לעשות שכל שני וחמישי היו בתיקון.
היה לי קורקינט אקסטרים שנמכר לא מזמן כשהוא בן 3+ (לא זוכר כל כך), ולפני האופניים שיש לי עכשיו היה לי אופניים ב״בנייה עצמית״, מישהו שלקח שלדה של DAHON, וחיבר עליה חלקים משלו, שם איזה סוללה שהוא רוצה, איזה צמיגים שהוא רוצה, ובעצם חוץ מהשלדה לא היה שם חלק מקורי אחד.
דאם איט, הסוללה שלי הייתה שבורה מ4 כיוונים, כבלים חשופים בחלקם וכן הלאה, אין לי כוח לפרט יותר מדי.
פעם לקחתי אותם לתיקון בחנות (אופני רמי אם אתה מכיר), הוא ישב לי 4 שעות רק על הסוללה, פתח את הבקר לחלקים, ופשוט פירק הכל כדי ליצוא את הבעיה.
אתה יודע מה הייתה הבעיה? אפילו פיוז לא היה לי, המניאק שקניתי ממנו השתמש בנייר אלומיניום במקום פיוז, שם דבק בכל מקום בסוללה.
מה שזה גרם, הוא שאחרי הטיפול בחנות, הסוויץ׳ בסוללה היה מחובר בנקודה אחת ופשוט זז לו בתוך הסוללה.
עזוב, הוא אפילו שינה את המנגנון של הסוויץ׳ בדרך מסויימת דבר שגרם שהמנגנון של הנעילה עבד אחרת. בקיצור, איש מוזר ומניאק.

בכל מקרה, התעסקתי עם חרא המון זמן, ואני יודע לזהות חרא גם היום (בכל הקשור לאופניים וקורקינטים), ואצלי לפחות, אחרי שנה של שימוש יש שוני מאז ההתחלה, אמצע וסוף.

ודרך אגב, לדוד של חבר טוב (מאוד) שלי יש חנות אופניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית