הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חיטוב גלידה (פרוזן יותר יותר נכון) לימי העמסה

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
קמתם ביום שישי,ויש לכם זקפת בוקר . הסיבה היא אכן,יש לכם היום העמסה ,ואתם פשוט חייייייבים גלידה .אבל , אין מה לעשת,מרכיב מספר אחד בגלידה זה מאדרפאקינד סוכר . לא רק בגלל הטעם , אלא בגלל שסוכר מונע מהופעת קריסטלים של קרח בתוך הגלידה ,וככה אתם מקבלים טעם עשיר ומתגלגל , ולא בלוק בטון שמתאים לבניית ממ"ד . ואני בטוח שאתם חשוב לכם גם לא להיות בהמייס ובכל זאת לשמור על רמות הסוכר .
לכן :

אתם הולכים לחנות וקונים בקבוק ענקי של יוגורט מתנובה .
001251.jpg

משמשים , ענבים , גרנולה , אגוזים ,מה שאתם אוהבים .אם אתם כמוני ומתכוננים לאולימפיה 2016 ,מסתפקים בתפוחים ,לקט פרות יער מזדיינים שמרוששים אותכם כי אין לכם עבודה ומסתבר שהם יותר יקרים מיהלומי מריבה ,ואגוזי מלך ששמתם בכיס בסופר . תתפרעו ,שימו גם שוקולד מריר . אה,וקיווווווי .

עכשיו, את כל החמיצות הזאת ,אתם הולכים לסתור בסטיביה ,ודבש . לכו תקנו סטיביה (תחליף סוכר) ודבש . נכון לרגע זה אתם בוכים כי זה יקר ,תהיו רגועים ,אתם לא הולכים להתעשר בקרוב ,לא משנה כמה חסכתם . מטרה נוספת היא למנוע הווצרות גושי קרח במקרר .

עכשיו שימו בערך כוס ענקית של יוגורט בבלנדר (אין לכם בלנדר ? אין מה לדבר איתכם ,כשקופים ישתלטו על העולם אתם תהיו הראשונים ללכת) ,זרקו את כל החרא הנוסף לבלנדר . תערבבו . עכשיו תתחילו לשים דבש וסטיביה . כל המטרה שלהם היא למנוע הווצרות קריסטלים במקפיא , ושלא תבכו "אמא חמוץ לי " . תעצרו מדי פעם ותתאמו עם כפית לראות שהבלילה בטעם טוב-בגדול במתכונים רגילים היחס הוא שליש כוס סוכר לכוס יוגורט , אז אתם מבינים שזה הרבה . אנחנו לא נשים הרבה ,מספיק שתהיה בלילה טובה .

כמובן !!!!!!! תוציאו סקופ פאקינג אבקת חלבון ON (גם וניל טוב למטרה זו)
,ושימו במיקסר . סקופ אבקת חלבון הולך להיות בכל דבר ,גם באורז .

תוציאו חמאה ,זרקו חתיכה די עבה,ותמקסרו .שומן גם עוזר שהבלילה לא תהפוך לבלוק בטון במקפיא , וזה גם תורם ל"קרמיות" של הפרוזן יוגורט . אין מה לעשות , זה לא הולך להיות 0 אחוז פחמימה וגם טעים . ההורים שלכם שיקרו לכם ,תתרגלו .

לוקחים קופסה עם מכסה ,שופכים את הבלילה לתוכה . דרך אגב ,לא כולם אוהבים למקסר את הטעמים הנוספים ואוהבים פשוט לשים את הדברים האילו שלמים מעל הגלידה ,אז ,איך שאתם אוהבים .

שימו במקפיא .עכשיו , רגע חשוב -בגדול במכונות גלידה ששמים את הבלילות האילו,יש משהו שמערבב את הבלילה כל הזמן ,והמטרה היא עוד פעם ,שזה יקפא ללא הווצרות גושים אלא יהפוך לקרם גלידה . אתם עניים ואין לכם מכונת גלידה . העדפתם לקנות חגורה ואולסטארס ,ולקרוא לכרס שלכם "אני במסה" .

לכן - אתם שמים את הקופסא במקפיא , ואחרי 20 דקות (שימו פאקינג שעון ! ) אתם מוציאים,לוקחים כפית ,נותנים עירבוביישן ,ומחזירים .ואז כל חצי שעה חוזר חלילה ,מוציאים , מערבבים , מחזירים .ככה עד שעתיים שלוש (כן ,אין מה לעשות , המתכון הזה דורש שתהיו בבית ביום הזה) .

זהו , אחרי כמה שעות יש לכם קרם יוגורט ואתם מזילים ריר . אני יודע שבנתיים טחנתם המבורגר ואתם שונאים את עצמכם . בכל מקרה , אם אתם רוצים צורה יפה ,אתם צריכים להכין משפך . לוקחים שקית פלסטיק ועושים חור קטן בתחתית . שמים בשקית את הבלילה ולוחצים . זה יוצא לכם בערך כמו שזה יוצא מהמכונה ביוגורטיות .

אוכלים .
מודים לקב"ה .
חוטפים הרעלת כיבה כי לקחתם שקית מלוכלכת .

בכל מקרה,כן יש פה סוכר ושומן . אבל בכמויות סבירות .הרבה יותר סבירות יחסית לדברים שדוחפים ביוגורט ביוגורטיות כדי שזה ישאר בצורתו היפה . אז בתאבון כפרות . אה , וכמובן יש חלבון ביוגורט הזה .

אני מת על איך שאתה כותב 🤣

• פותח/ת השרשור
אם אין לך זקפת בוקר בגיל שלך , זה בגלל כל האבקות שאתה שותה .

אתה כותב נהדר, בהחלט שאפו.

חחחחחח כמה צחקתי כשקראתי את זה

עכשיו, לכם, אין מכונת גלידה. אתם עניים. העדפת לקנות חגורה ואולסטארס ולקרוא לכרס שלכם אני במסה 🤣

אני לא חושב שבאמת אכין את זה אבל כיף לקרוא 🤣

אני חוזר לקרוא את המתכונים שלך כל כמה ימים

Back
למעלה תחתית