עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולדון על סחר של סמים לא חוקיים על גבי הפורום זה לא הרעיון הכי טוב.
מה אתה מצפה לשמוע? הפיתרון היחידי הוא להתאמן מוקדם יותר במהלך היום, מה שיגרום לך לקחת את הקפאין מוקדם יותר.
מה שעוד אפשר לעשות זה באמת לנסות מינון נמוך יותר. תחתוך את הכדור לשניים ואימון הבא קח חצי.
עד 8 שעות הוא יכול להיות פעיל ולהפריע לשינה.לפי דעתי קפאין לא משפיע להרבה זמן אחריי האימון.
לאחר העישון, כן.מריחואנה זה סם פסיכו אקטיבי מה שמתבטא בעירנות לאחר העישון. לא לשינה.
צחוק או לא, בפעם הבאה תקבל אזהרה אמיתית ולא ידידותית.אם אתה מארגן לי אחד אז זה אחלה פיתרון
ממש אבל ממש לא, מריחואנה מורכב מהרבה מאד קנבינואידים שונים והיחס בניהם קובע אם הוא יהיה מעורר או מרדים.מריחואנה זה סם פסיכו אקטיבי מה שמתבטא בעירנות לאחר העישון. לא לשינה.
טוב תקשיב הקשבתי לגוגל. אני לא מבין הרבה בנושא.ממש אבל ממש לא, מריחואנה מורכב מהרבה מאד קנבינואידים שונים והיחס בניהם קובע אם הוא יהיה מעורר או מרדים.
בכללי אינך יכול לסייג אבל THC כמעורר מדכא או הזייתי, הוא בערך באמצע של כולם, למעשה יש לנו קולטנים מיוחדים לקנבינואידים בגוף.
אז לפני שאתה מעמיד פנים שאתה מבין.. תחקור קצת יותר.טוב תקשיב הקשבתי לגוגל. אני לא מבין הרבה בנושא.
אז לפני שאתה מעמיד פנים שאתה מבין.. תחקור קצת יותר.
אני דיברתי מניסיון איך זה אצלי
בכל מקרה, תדע לקבל את דעתו של האחר תמיד ולא לשלול ישר.. אחלה שבת שתהיה.
לפותח האשכול, באמת לדעתי אתה מתעסק בשטויות, פשוט תקדים את האימון קצת ותשתדל לשתות יותר מים, זה יעזור להפיג את השפעת הקפאין מהר יותר.. אין יותר מדיי דרכים להגיד לך מה אתה צריך לעשות, אצל כל אחד זה שונה
ואני אתן לך טיפ אחרון, סקס.. ואני לא ארחיב בכוונה.
ולא ארחיב.מניסיון
לדעתי במקרה של קפאין נסיון אישי הוא המדד הטוב ביותר ואני אישית מעריך מאוד את הטיפים שלך כי גם לי יש בעיה של הירדמות בלילה בזמן האחרון, ובזמן האחרון כמות צריכת הקפאין שלי גדלה משמעותית בעקבות קושי לשרוד ימי לימודים על דל פחמימה וגם אני חיפשתי דרכים לשפר את המצב ולא מצאתי, אז תודה על הטיפים ונראה איך זה יעבוד! עכשיו איפה אני משיג סקס 🤣חח אתה מתחכם כה???
חחיחחחחח לא פה 😉🤣לדעתי במקרה של קפאין נסיון אישי הוא המדד הטוב ביותר ואני אישית מעריך מאוד את הטיפים שלך כי גם לי יש בעיה של הירדמות בלילה בזמן האחרון, ובזמן האחרון כמות צריכת הקפאין שלי גדלה משמעותית בעקבות קושי לשרוד ימי לימודים על דל פחמימה וגם אני חיפשתי דרכים לשפר את המצב ולא מצאתי, אז תודה על הטיפים ונראה איך זה יעבוד! עכשיו איפה אני משיג סקס 🤣
🤣לא רק ב-LBS