הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
עצבניים ומרימים

עצבניים ומרימים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/1/16
iziktan עדכן/ה את הלוג ״עצבניים ומרימים״:

עדכון לוג: 20/07/20

היה לי אימון גב ולצערי לא הספקתי לצלם בגלל שהיו לי שתי וועדות בזום.
באופן בסיסי ירדתי במשקלים שזה מאוד מבאס אבל חברים יש לי חדשות טובות
נשקלתי הבוקר ו......
אני שוקל 69 בול nice
אז יש היום שני שירים בסאנדורק
א

טרוויה מצחיקה הקטע
ב3:02
זה בעצם ניסיון של דייב לעשות הבנה נגילה על הגיטרה
דייב אולי גדל תחת השפעה של הנצרות(לא זוכר את מה השם של הזרם הזה ויש מצב שזאת בכלל הייתה איזה כת) אבל אמא שלו יהודיה ועל די כך הוא יהודי לפי הלכה, ושהוא הוא היה קטן היא תמיד זכר את השירים של הנה נגילה שהוא שמע ברקע.
ו
ב

כי
nlr666 הזכיר לי כמה ברי סחרוף גאון
אה ויש עוד הפתעה בום סרטונים של בנץ באחיזה קצרה אחד בבלי הקשתה כדיי לראות כמה אני יכול וכמה אחרי מעט הקשתה

פה היה לי כשל עם כ115 כן זה נראה שלא אבל שימו לב שאני לא נועל

110 אני מאמין לא יותר

פה החזקתי ממש בחלק של המוט ונתתי 20 חזרות
קיצר מחר העמסה אז החיים טובים

קרא את שאר עדכון הלוג...

אוצוק מה זה המשקל הזה ?!
דחוף לKFC

כבוד על המשחקים וגם על הכשל

ושמע,ברי גאון (בדיוק שמעתי בקסדה את השיר הזה)

גם אני רוצה 69 🤒

סתם. 65 יהיה נחמד יותר (ומפה ההידרדרות למחשבות מופרעות של למה לא 60? למה לא בעצם להיעלם? 🥷)

אניווי, מזל טוב, ועדיין מחכים לסרטוני חתירה. תשקיע בצילום, אה? ☝️

עדכון לוג: 21/08/20

אז אם המזל הנוראי שלי דווקא בפעם הראשונה שיצא לי להתאמן מזה שבוע השכן המעצבן שלי שוב דחף את האף שלו.
שתבינו עבדתי עם משקלים מגוחכים היום , הכי כבד שעשיתי בבנץ היה 90 והכי כבד שהיה לי בדדליפט היה 100
וכול זה כמובן היה לחזרות אז כול חזרה הייתה בשליטה מלאה.
אבל לא מפריע למטומטם הזה שהמוט נוגע בכלוב , חלאס הייתי מתחשב כמה אפשר אני עושה דדליפט מבלוקים מתאמן בהגבלת הזמן בזמנים שאני יודע שאף אחד לא ישן או צריך לישון והמטומטם הזה עדיין מתלונן(מעצבן גם שהוא מעמיד פנים שהוא נחמד מציע שהוא ילך איתי לקנות ציוד שיעזור לעניין זובי לא מבזבז שקל , אם לבן אדם יש רגישות יותר הוא יחזור להתלונן גם לאחר השקעה. )
פעם הבא שהוא יתלונן אני פשוט יראה שאני אוסף קרטונים של ביצים כדיי לכסות איתם את הקיר , ויגיד פשוט לחכות שהיה לי מספיק , דיי חלאס אני בבית פרטי שלי הוא צריך להגיד תודה יש אנשים שעושים את זה בבניין קומות +מוזיקת קריוקי כול פאנקיג ערב.
החלק המעצבן זה שהמשפחה שלי גם בצד שלו בגלל שהם בכללי לא אוהבים את זה שיש לי מכון בבית(שפעם היה לי קל להגיד ''אוקיי אז כול הכסף שאני נותן לכם בעזרה לבית וכאלו? נצתטרך לחתוך אותו כי לא היה לי פחות הכנסה'' אבל עכשיו בגלל הקרונה אין לי כמעט מתאמנים.)
כוס עמק ,רק הדם שרותח לי פה זה אירובי
.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני חושב שהקטע האחרון עם המשפחה זה העיקר כאן.
אם הם היו בצד שלך ותומכים בך, זה בטח היה הרבה יותר קל להרים ראש ולומר לשכן שזה המצב.

אצלי אישית המשפחה ואישתי לא תומכים בחיטוב שלי, מבחינתם דיאטות זה השטן, והדרך לפתח הפרעות אכילה. הם לא עובדות ותמיד משמינים בסוף. ואני יודע שהדעות שלהם מורכבות מנסיון אישי ולא משקף את המציאות ומה שטוב לי לעשות.

קשה להתמודד עם קשיים כשאתה מרגיש לבד. האמת שאני מקבל את ההשראה שלי לתזונה מספרים ומהפורום ומקורות אחרים, ולא ממשפחה, ככה שזה לא באמת משפיע עלי מה שהם חושבים או אומרים. חוץ מהזמן שהם דוחפים לי בכוח מאכל כי זה "טעים", ושאני פשוט חייב לטעום, אין לי בעיה לקחת ביס קטן כדי לתת להם הרגשה שאין לי הפרעת אכילה.

אבל אני מאמין שאתה צריך לעמוד יציב על שלך ומה שיש לך רשות וזכות לעשות בביתך הפרטי, זה לא פחות מנומס להציע לעבור איתו בחנויות לקנות לא אוטמי אוזניים טובות מאשר שהוא מציע לעבור איתך על בולמי רעש.

מה שאני הייתי עושה במכוני כושר שאמרו שאני מרעיש, הייתי מתנצל, ואומר שאני יעשה השתדלות בפעם הבאה, וממשיך לעשות בדיוק מה שעשיתי. אין סתירה להיות נימוסי ונחמד ולעשות מה שמותר לך ואתה צריך לעשות.

אתה יכול להציע לשכן לשלם לך משכורת במקום לאמן, והרעש יפסיק.
או שישכור עבורך מקום אחר.

אולי תנסה בעדינות להראות לו שהבעיה היא שלו, ואתה תבוא לקראתו במה שתוכל, אבל מעבר לזה, הוא צריך להתמודד.

היה לי שכן במקום הקודם שלי שהזמין משטרה בגלל הרעש, הסברתי לו שככה זה מכון, ואם הוא רוצה שיבקש מהמשכיר לקצר את השכירות שלי ויבטל את החוזה, ואני ברגע מוצא מקום אחר טוב יותר. במילים אחרות, אמרתי אני מוכן לבוא לקראתך מכזה דרך, ואתה צריך לעשות כך וכך ויש לנו עסק.
כמובן שנשארתי ומעולם לא שמעתי ממנו.

בהצלחה, תקרא לי אם צריך לעשות רעש, יש לי מערכת טובה מאוד, שהוא ירגיש את הרהיטים בבית קופצים מרוב העוצמה שלה.

אני חושב שהקטע האחרון עם המשפחה זה העיקר כאן.
אם הם היו בצד שלך ותומכים בך, זה בטח היה הרבה יותר קל להרים ראש ולומר לשכן שזה המצב.

אצלי אישית המשפחה ואישתי לא תומכים בחיטוב שלי, מבחינתם דיאטות זה השטן, והדרך לפתח הפרעות אכילה. הם לא עובדות ותמיד משמינים בסוף. ואני יודע שהדעות שלהם מורכבות מנסיון אישי ולא משקף את המציאות ומה שטוב לי לעשות.

קשה להתמודד עם קשיים כשאתה מרגיש לבד. האמת שאני מקבל את ההשראה שלי לתזונה מספרים ומהפורום ומקורות אחרים, ולא ממשפחה, ככה שזה לא באמת משפיע עלי מה שהם חושבים או אומרים. חוץ מהזמן שהם דוחפים לי בכוח מאכל כי זה "טעים", ושאני פשוט חייב לטעום, אין לי בעיה לקחת ביס קטן כדי לתת להם הרגשה שאין לי הפרעת אכילה.

אבל אני מאמין שאתה צריך לעמוד יציב על שלך ומה שיש לך רשות וזכות לעשות בביתך הפרטי, זה לא פחות מנומס להציע לעבור איתו בחנויות לקנות לא אוטמי אוזניים טובות מאשר שהוא מציע לעבור איתך על בולמי רעש.

מה שאני הייתי עושה במכוני כושר שאמרו שאני מרעיש, הייתי מתנצל, ואומר שאני יעשה השתדלות בפעם הבאה, וממשיך לעשות בדיוק מה שעשיתי. אין סתירה להיות נימוסי ונחמד ולעשות מה שמותר לך ואתה צריך לעשות.

אתה יכול להציע לשכן לשלם לך משכורת במקום לאמן, והרעש יפסיק.
או שישכור עבורך מקום אחר.

אולי תנסה בעדינות להראות לו שהבעיה היא שלו, ואתה תבוא לקראתו במה שתוכל, אבל מעבר לזה, הוא צריך להתמודד.

היה לי שכן במקום הקודם שלי שהזמין משטרה בגלל הרעש, הסברתי לו שככה זה מכון, ואם הוא רוצה שיבקש מהמשכיר לקצר את השכירות שלי ויבטל את החוזה, ואני ברגע מוצא מקום אחר טוב יותר. במילים אחרות, אמרתי אני מוכן לבוא לקראתך מכזה דרך, ואתה צריך לעשות כך וכך ויש לנו עסק.
כמובן שנשארתי ומעולם לא שמעתי ממנו.

בהצלחה, תקרא לי אם צריך לעשות רעש, יש לי מערכת טובה מאוד, שהוא ירגיש את הרהיטים בבית קופצים מרוב העוצמה שלה.

דבר ראשון שאפו על מה שאתה מתמודד עם המשפחה, באופן אירוני אבל גם נוראי לכול בן אדם אחר כול היחס שלהם היה יוצר הפרעות אכילה
שמח לשמוע שלי כוחות איתן להתמודד עם זה ולא לתת לך לשגע אותם.

דבר שני בהחלט יש גבול וכבר עברנו אותו, לא רציתי לעשות את זה אבל פעם ראשונה שהוא התלונן בדקתי את חוקיות העניין , ומתסבר שאני עושה את זה בשעות חוקיות בהחלט לכן אין לא שום עילה עליי ושום דבר לאיים עליי במקרה הדבר.(ואם הוא באמת יעז לתבוע אותי זה עניין פשוט שלבקש הקלטה של הרעש עם חותמת זמן וזהו בכלל האמת היא שאני מסוגל להתאמן אפילו בתשע בבוקר לפי החוק אני מעדיף לחכות לפחות עשר וחצי כדיי לוודאת שהוא לא ישן כי אין לו חיים)לכן עם כול זאת אני באמת יכול להגיד לו שאני פשוט מסרב ואם הוא רוצה שיקנה אטמי אוזניים כי אני לא חייב לו כלום.

למרות זאת כמו שציינתה והבנתה כבר לבד הבעיה פה היא המשפחה אתה מצפה שהם היו בצד שלך במקרים כאלו אבל וילחמו בשבליך וכאשר הם לא זה פשוט מעט מבאס זה הכול.

ועזוב אני במרחק תלונה אחת מלהעמיס את כול המשקל על מוט שלי ,להוציא את זה מהראק ולתת לזה ליפול הרצפה בלי בידוד בלי כלום רק לראות לו מה זה רעש אמיתי.
🤡

סיטואציות כאלו לפעמים בונים אותך, ועושים אותך אדם טוב יותר ומחובר יותר.
בעז"ה, שתקבל מהמצב את כל הטוב והמסר שאלוקים שולח לך.

אני מאמין שאין דבר בעולם שלא לטובתינו, גם אם קשה לראות את זה.
גם זו לטובה.

אבל תביא את החגורה יש לי להצליף במישהו
מה שתרצה,עליי

סיטואציות כאלו לפעמים בונים אותך, ועושים אותך אדם טוב יותר ומחובר יותר.
בעז"ה, שתקבל מהמצב את כל הטוב והמסר שאלוקים שולח לך.

אני מאמין שאין דבר בעולם שלא לטובתינו, גם אם קשה לראות את זה.
גם זו לטובה.
חביבי,אתה מלאך אמיתי

<3

תקשיב שים מוזיקת מטאל פול ווליום ככה שלא ישמעו אותך מרים משקולות.

זה מה שאני עושה ועובד.

תקשיב שים מוזיקת מטאל פול ווליום ככה שלא ישמעו אותך מרים משקולות.

זה מה שאני עושה ועובד.
חביבי אין כמעט דבר כזה אימון אצלי בלי מטאל פול ווליום הבן הזוי זה הכול

חביבי אין כמעט דבר כזה אימון אצלי בלי מטאל פול ווליום הבן הזוי זה הכול
אז במקום להביא כריות לדדליפט תביא רמקול יותר חזק, כי אם אפשר לשמוע אותך עושה ראק לבנץ זה לא רועש מספיק

אז במקום להביא כריות לדדליפט תביא רמקול יותר חזק, כי אם אפשר לשמוע אותך עושה ראק לבנץ זה לא רועש מספיק
אחי תחשוב על זה דקה, לא ציינתי פה פעם שהבן אדם התלונן על מוזיקה שהוא שומע מהחדר שלי כי באופן מוזר הוא לא.
לעומת זאת הוא כן התלונן על זה שהוא שומע את המשקולות נוגעות ברצפה(אפילו שיש בלוקים שבלומים את הזעזוע שאני עשיתי אימון התאשאשות מגוחך עם 100 קילו) שהמוט חוזר לראק(שוב אפילו עם משקל מגוחך שמלווה בשליטה מלאה), שאני מזיז דברים בחדר או עובד עם הפולי או עם הכבל קרוס ולפי טענתו שאני יורד במדרגות ממש מהר וחזק(שאין לי מושג מה זה אומר ותכלס על הזין שלי מצדי להתחיל לרקוד סטפסט במדרגות שוב זה פאקניג בית שלי) אז ברור שיש פה בעיה אם הבן האדם כי אני אם הוא לא שומע אותי שם in flames עשר בלילה אז רוב סיכוים שהוא גם לא שומע אותי מניח את המוט בעדינות על הרצפה ופשוט מדמיין ומגזים לו בדברים.
ונעזוב את זה שלא בניין קומות אלו שני בתים פרטים יש קיר ביטון ענק שעומד בינו לבינו אני בחיים לא שמעתי אותו בצורה שהוא מתאר שהוא שומע אותי , הכול זה באמת כנראה הגזמות שלו ואני סייימתי להתחשב בו ולנסות למצוא לו פתרונות

עדכון לוג: 26/08/20

אז שתי סיפורים שונים ומעניינים.
אני סובל מדברים בעיה עם מוטוריקה עדינה שלא מאפשרת לי לכתוב. מאז שאני זוכר את עצמי תמיד הייתה לי סעיית שמכתיבה לי או מחשב כול שהוא שעליו הקלדתי . וגם מאז שאני זוכר את עצמי תמיד הייתי צריך לריב ולהוכיח לכול מוסד שיש לי את הבעיה הזאת עם אבחונים וכאלה כי מסתבר שאין אף אחד שבאמת מכיר בעיה הזאת בארץ חוץ מכמה בודדים שידע שלהם באמת מוגבל .
קיצר נרשמתי ללימודי חינוך מיוחד ואני אמור להתחיל עוד חודש ושמונה עשרה יום., באמצע מוכן להלחם להגיד להם שאני פשוט חייב את התאמות שלי כי כבר ראיתי בתחילת השנה שיש כמה מוסדות שאין לך איזה מסמך מושתן מלפני איזה שנה לא נותנים לך כלום( זה למשל למה לא יכולתי לעשות פסיכומטרי אחרי שלמדתי חודש שלם לחרא הזה פתאום אמרו לי שלא נותנים לי הקלדה במחשב מה שאומר שאני פשוט לא יכול לעשות את המבחן)
וואלה כעסתי אבל עשיתי את זה חכם גם ככה היה ממוצע מספיק גבוה כדיי להתקבל , אז פשוט עשיתי מבחן אמירם יחד עם איזה קורסים אונליין הפתוחה וקבלתי פטור בקורסים שהייתי צריך לתואר.
אבל מה כאשר שלחתי האבחון שלי למכון במכללה כדיי לקבל הקלות אומרים לי פתאום שעברו חמש שנים מאז האבחון וכעת הוא לא תקף , מה שאומר שאני חייב לעשות אבחון חדש אך ורק דרכם כדיי לקבל התאמות ,אתם בטחכבטח תועים מה איך לעזאל יכול בןלבן אדםלהשתנות בחמש שנים כדיי שהוא לא
י צטרך דבר כזה אז תנו לתרגם לכם מה הם בעצם אמרו:
""שלם לנו איזה 1045 שקל ואולי ניתן לך את הזכות הבסיסית ללמוד.""
המה מה בדקתי את המסמך ששלחתי להם ואילו לא עברו ארבע שנים שדיברתי אם המזכירה השיחה הייתה משהו סטייל -''לא זה לא ,כן זה כן"" ככה איזה שעה.
קיצר לא מקשיבים , אין בעיה הופך שולחנות
הלכתי לאגודה לחייל המשוחרר דברתי איתם נגשתי לעובדות הסוציאלית של אמא שלי שתעזור ואז המלווה שלי מתוך בטוח לאומי(אני לא מקבל כלום אך מוכר בגלל הבעיה נורלוגית אחלה של שיטה)
הבאתי את כול מי שאני מכיר דרך קשרים שלי בעבודה והצפתי להם את אם אמא בשיחות טלפון.
קיצר נתנו הודו בטעות החלק נוראי שיש מצב שאני לא הראשון שהם עשו לו את וסתם כתבו כסף מאנשים ויש אלפי אחרים כמוני שאין להם את הכוחות ואת יכולות לעמוד על מה שלהם וזה חבל וואלה זה למה נראה אני רוצה להיכנס למקצוע הזה שדבר כזה לא יקרה שוב .
הסיפור הבאה הוא סיפור קליל אתמול עשיתי העמסה אחרונה בחיטוב והחלטתי לפנק את עצמי על מקדונלדס
עברה כמעט שנה מאז שאכלתי מקדולנס
ובאת נראה שהגוף זוכר את זה ( גם אז זה היה אלו מיפן שהם חצי מוניטורים)
ישר אחרי הארוחה הרגשתי כאב בטן ובחילה נוראית.
בסוף אפילו הקאתי .
נראה שמה אומרים על האוכל הזה נכון וואלה האמת לא נראה שווה לבחון את זה כי בכלל לא התגעגעתי

קרא את שאר עדכון הלוג...

מי צריך לכתוב ?זה לעשירים (נו ,בסרטים זה נשמע מגניב יותר)

וטוב שעמדת על שלך בעניין הזה,גם אני מתמודד לפעמים עם בירוקרטיה שעושה חיים קשים ושיערות לבנות
העניין זה לא להתייאש

ובחייאת,
מקדונלדס?לא אל תענה לי אפילו..
חייב לפצות עם משהו אמיתי (הרצל2:s49:)

או המדינה שלנו, היה לי אותו דבר עם ביטוח לאומי, בחייאת, שחרר את הכסף למי שצריך.

זה העולם לצערי, מנסים לנצל כל אחד.

מקווה שתצליח עם חינוך מיוחד, היו לי שני אחים שלמדו בחינוך מיוחד ואחותי הייתה מורה שם. זה יכול להיות ממש מאתגר, אבל אם אתה מתחבר ואוהב את זה, יש בזה הרבה סיפוק עם השנים.

אני לא אכלתי ג'נק פוד כמעט 8 שנים, אני יכול רק לדמיין מה שזה יעשה לי:sick:

או המדינה שלנו, היה לי אותו דבר עם ביטוח לאומי, בחייאת, שחרר את הכסף למי שצריך
לגבי ביטוח לאומי,איתם באמת קשה 'להתעסק'
אז כן,לשלם להם ושיחנקו עם הכסף

לגבי השאר,תמיד לברר על מה משלמים בכלל (בחלק מהמקרים זה שיטת מצליח)
מנסיון, היו פעמים שבדקתי וניצלתי מתשלום על פאדי (יעני כלום/סתם-רגע של ערבית)

לא אכלתי ג'נק פוד כמעט 8 שני
הייתי לוקח אותך לKFC אם זה רק היה כשר..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית