הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה על טעם של iso 100

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי
אז ככה כרגע אני נמצא בחול ויש להם מבצע פסיכי על האבקה לעומת הארץ ואני בדרך כלל לא מהאנשים שקונים iso אבל אי אפשר להגיד לא במחיר הזה.אבל הבעיה שיש להם רק וניל תות ובננה שיש לי כבר עכשיו ולא ממש בא לי עוד אחד(הטעמים לא גורמה רגיל) קראתי את אשכול הביקורות אבל הבעיה שאין שם הרבה על תות למשל אז רציתי לשאול פה מישהו פה טעם ויכול להמליץ?

תיקח את הבננה טעם מצוין מניסיון. התות הוא בסדר אבל לדעתי הטעם הכי פחות מוצלח של האיזו 100.
אפשר לשאול בכמה הם מוכרים את המוצר במקום שאתה נמצא?

• פותח/ת השרשור
תיקח את הבננה טעם מצוין מניסיון. התות הוא בסדר אבל לדעתי הטעם הכי פחות מוצלח של האיזו 100.
אפשר לשאול בכמה הם מוכרים את המוצר במקום שאתה נמצא?
תשב לפני שאתה קורא..250! מחיר הזוי!
קיצר יש לי בננה עכשיו של אקסטרים הספקתי לקחת.רק שש סקופים בערך ואז נסעתי לחול בתכלס אני יכול.למכוראבל ביחד זה יותר מדי בננה

250 באמת מחיר ממש טוב. השאלה היא אם הבנתי אותך נכון יש להם רק איזו 100 תות ובננה. בתור אחד שניסה את כל הטעמים של האיזו 100 אין להם טעמים מגעילים אם טעמי לוואי כל הטעמים טובים באמת אז אין פה סיכון. פשוט תקח מה שיש. אבל אם האפשרות היחידה או תות או בננה אז בהחלט בננה תאמין לי.

• פותח/ת השרשור
250 באמת מחיר ממש טוב. השאלה היא אם הבנתי אותך נכון יש להם רק איזו 100 תות ובננה. בתור אחד שניסה את כל הטעמים של האיזו 100 אין להם טעמים מגעילים אם טעמי לוואי כל הטעמים טובים באמת אז אין פה סיכון. פשוט תקח מה שיש. אבל אם האפשרות היחידה או תות או בננה אז בהחלט בננה תאמין לי.
ומה עם וניל? (אני רק מזכיר לך שזה לא גרסת הגורמה אלא הרגילה()

ומה עם וניל? (אני רק מזכיר לך שזה לא גרסת הגורמה אלא הרגילה()
אהה לא שמתי לב שיש וניל. אל תחשוב פעמיים קח את הוניל טעם טעים ונייטראלי הולך אם הכל (מים,חלב,פירות) לא תתאכזב עוד לא שמעתי מישהו שלא אהב את האיזו 100 וניל האבקה הכי טעימה שיצא לי להשתמש בה.

• פותח/ת השרשור
אהה לא שמתי לב שיש וניל. אל תחשוב פעמיים קח את הוניל טעם טעים ונייטראלי הולך אם הכל (מים,חלב,פירות) לא תתאכזב עוד לא שמעתי מישהו שלא אהב את האיזו 100 וניל האבקה הכי טעימה שיצא לי להשתמש בה.
וואו באמת? כי תמיד אומרים לא.לקחת וניל שזה נמאס מהר מאוד...

וואו באמת? כי תמיד אומרים לא.לקחת וניל שזה נמאס מהר מאוד...
תשמע לכל בן אדם חוש טעם אחר. אני לא אחראי אם ימאס לך ממנה או לא אני פשוט אומר לך האבקה הזאת ממש טעימה לדעתי והאבקה הכי טובה שיצא לי להשתמש בה. וגם אם ימאס לך ממנה לא נורא שוטים בכוח בשלוקים גדולים. ואם באמת ימאס לך ממנה (מה שלא נראה לי יקרה) תהיה יצירתי תשים בבלנדר אם חמאת בוטנים ובבנות\תותים קפואים תאמין לי מעדן יותר מהסמוטיס האלה שמוכרים במקדונלדס.

• פותח/ת השרשור
תשמע לכל בן אדם חוש טעם אחר. אני לא אחראי אם ימאס לך ממנה או לא אני פשוט אומר לך האבקה הזאת ממש טעימה לדעתי והאבקה הכי טובה שיצא לי להשתמש בה. וגם אם ימאס לך ממנה לא נורא שוטים בכוח בשלוקים גדולים. ואם באמת ימאס לך ממנה (מה שלא נראה לי יקרה) תהיה יצירתי תשים בבלנדר אם חמאת בוטנים ובבנות\תותים קפואים תאמין לי מעדן יותר מהסמוטיס האלה שמוכרים במקדונלדס.
חשוב לי מאוד שהיא תהיה גם טעימה עם מים. יצא לך לטעום?

למה אחי היא לא רעה פשוט יש לה טעם כמו של וניל יותר גרועה קצת.
אחי זה פשוט רעל, היא נמצאת אצלי בערך שנה בבית, פתוחה מלאחר פסח ועדיין יש יותר מחצי פח.
זה פשוט וניל עם אקסטרה סוכר ואקסטרה בחילה.

אחי זה פשוט רעל, היא נמצאת אצלי בערך שנה בבית, פתוחה מלאחר פסח ועדיין יש יותר מחצי פח.
זה פשוט וניל עם אקסטרה סוכר ואקסטרה בחילה.
חחחחח מששתך בצערך אבל חבל אני מהסוג של האנשים שגם יהיה להם אבקה בטעם של רעל עכברים הייתי מסיים אותה. לא חבל לך על הכסף?

חחחחח מששתך בצערך אבל חבל אני מהסוג של האנשים שגם יהיה להם אבקה בטעם של רעל עכברים הייתי מסיים אותה. לא חבל לך על הכסף?
חבל מאוד, ולזרוק לא אזרוק.
אני צריך לנסות רק מתכון של חטיף חלבון (אבקה+חמאת בוטניםאת+שפריץ חלב) ולבדוק אם זה יהיה אכיל, אם לא, נשתה מדי פעם בכוח וננסה למנוע רפלקס הקאה.

חבל מאוד, ולזרוק לא אזרוק.
אני צריך לנסות רק מתכון של חטיף חלבון (אבקה+חמאת בוטניםאת+שפריץ חלב) ולבדוק אם זה יהיה אכיל, אם לא, נשתה מדי פעם בכוח וננסה למנוע רפלקס הקאה.
בהצלחה אם ההקאות

קרם עוגיות- סבבה עם מים, בהנחה שאתה ממלא עד 300 מל' ולא מעבר.

בראוניז- מעולה עם מים, בהנחה שאתה ממלא לפחות עד 500 מל'. (מתוק מאוד אבל מעולה).

https://www.lbs.co.il/threads/41590/
דרך אגב, אני זוכר שהטעמים של העלית והאיזו זהים, אבל לא בטוח ב 100% אז תוודא את זה ואז תוכל גם להיעזר בביקורות על העלית.
ממש לא נכון.

לנושא:
הבננה מעולה.
קרם עוגיות חלש מאוד.
עוגת יום הולדת נמאס מהר מאוד ומתוק רצח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית