הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תרגילים מומלצים לגב

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
שלום,
בתכנית שלי אני מבצע לגב מתח וחתירה בישיבה (seated cable rowing).
ייתכן ואני לא אוכל לבצע מתח בקרוב בגלל מה שייתכן כפציעה (אגב, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפענח את זה באשכול הזה).
רציתי לשאול, איזה תרגיל אתם ממליצים לי להוסיף במקום?
אני מחפש תרגילים טובים/מומלצים לגב, חוץ מבנט אובר רואו ופנדלאיי רואו.
תודה לעוזרים!

קודם כל לדעתי מתח הוא התרגיל הכי טוב לגב וחבל לוותר עליו אלא אם כן הפציעה באמת לא מאפשרת. תחליף טוב למתח יכול להיות lats pulldown באחיזה רחבה.
ועצה שלי לדעתי יש מקום באימון שלך לעוד תרגילים לגב. ואם אתה לא מבצע דדליפט ממליץ בחום להתחיל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לדעתי מתח הוא התרגיל הכי טוב לגב וחבל לוותר עליו אלא אם כן הפציעה באמת לא מאפשרת. תחליף טוב למתח יכול להיות lats pulldown באחיזה רחבה.
ועצה שלי לדעתי יש מקום באימון שלך לעוד תרגילים לגב. ואם אתה לא מבצע דדליפט ממליץ בחום להתחיל.
ברור שמבצע דדליפט, אלא מה? חחח תרגיל חובה!
אני מאוד לא רוצה לוותר על המתח, אבל כמו שכתבתי באשכול של הפציעה הכאב מאוד חד ואני נאלץ לרדת באמצע העלייה ולא מסוגל להמשיך.. ולאחר מכן זה כואב לי במשך כל היום..
Lats pulldowb הכוונה משיכת פולי עליון רחב?
תודה על העזרה!

ברור שמבצע דדליפט, אלא מה? חחח תרגיל חובה!
אני מאוד לא רוצה לוותר על המתח, אבל כמו שכתבתי באשכול של הפציעה הכאב מאוד חד ואני נאלץ לרדת באמצע העלייה ולא מסוגל להמשיך.. ולאחר מכן זה כואב לי במשך כל היום..
Lats pulldowb הכוונה משיכת פולי עליון רחב?
תודה על העזרה!
כן הכוונה לפולי עליון. אם הכאב באמת מפריע לך באורך חייך אז עדיף לוותר. תנסה הפולי העליון.
ויופי שמח בשבילך שאתה מבצע דדליפט.

• פותח/ת השרשור
בסופו של יום, בגלל שאתה לא מסוגל מתח, פולי וכל מה שקשור אליהם, זה הכל נע סביב ווריאציות שונות של חתירה (ואני מניח שאתה מבין שיש המון ווריאציות).

• פותח/ת השרשור
בסופו של יום, בגלל שאתה לא מסוגל מתח, פולי וכל מה שקשור אליהם, זה הכל נע סביב ווריאציות שונות של חתירה (ואני מניח שאתה מבין שיש המון ווריאציות).
כן, אבל חוץ מווריאציות של חתירה, אין דבר אחר?
ופולי לא ניסיתי עדיין, אתה ממליץ על התרגיל הזה?
תודה

כן, אבל חוץ מווריאציות של חתירה, אין דבר אחר?
ופולי לא ניסיתי עדיין, אתה ממליץ על התרגיל הזה?
תודה
פולי בסופו של דבר זה כמו מתח, אם אתה מסוגל בלי כאב, אז פשוט תבדוק מה הבעיה אצלך במתח, אם גם בפולי כואב זה רק ווריאציות של חתירה.

אוקיי, מה הווריאציה הכי טובה לדעתך?
בסופו של יום, אחרי חתירה מהרצפה (ידוע בשם פנדלאיי רואו), כל ווריאציה שתרצה.
אישית אני די אהבתי את החתירה במכונת פלייט לואד בזמנו, נהנתי לעבוד בה והגב שלי אכן התעייף מצויין, היום יש לי בתוכנית רק מתח כי אני לא אוהב חתירה מהרצפה אישית וכי יש לי בעיית רגישות בגב (הייתי נפצע מדד של 60 קילו ואף פחות, בעיה אצלי) ובגלל זה מתח עדיף לי, וגם כי המטרה שלי במתח היא להתחזק (אני עושה כרגע פולי ומציב רף התקדמות קבוע פחות או יותר).
טוב חפרתי מספיק, אבל בתכלס, אחרי חתירה מהרצפה, כל חתירה שאתה אוהב.

• פותח/ת השרשור
בסופו של יום, אחרי חתירה מהרצפה (ידוע בשם פנדלאיי רואו), כל ווריאציה שתרצה.
אישית אני די אהבתי את החתירה במכונת פלייט לואד בזמנו, נהנתי לעבוד בה והגב שלי אכן התעייף מצויין, היום יש לי בתוכנית רק מתח כי אני לא אוהב חתירה מהרצפה אישית וכי יש לי בעיית רגישות בגב (הייתי נפצע מדד של 60 קילו ואף פחות, בעיה אצלי) ובגלל זה מתח עדיף לי, וגם כי המטרה שלי במתח היא להתחזק (אני עושה כרגע פולי ומציב רף התקדמות קבוע פחות או יותר).
טוב חפרתי מספיק, אבל בתכלס, אחרי חתירה מהרצפה, כל חתירה שאתה אוהב.
תודה, אבדוק אם גם פולי כואב לי ואם כן אנסה פנדלאיי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית