עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וברצינות, כנראה קופץ באנג'י ביום הראשון ובשאר הימים מנסה את כל סוגי הסמים שאני יכול לשים עליהם יד, וביום ה-30 מזריק מנת יתר של הרואין
Thug lifeסייקל
אבל לא תספיק לעשות PCT, אומרים שזה מסוכןסייקל
🤣🤣🤣אבל לא תספיק לעשות PCT, אומרים שזה מסוכן
אה שיט, אם הייתי יודע אולי גם הייתי אומר סייקל...🤣🤣🤣
לא ראית שמשה העלה מחקר שזה לא כזה מסוכן? אני מאוכזב ממך. תתחיל להתעדכן.
אני עדיין בעד PCT של אורז פחמימותאבל לא תספיק לעשות PCT, אומרים שזה מסוכן
ואם אני חושב פעם שנייה לוקח כנראה סייקל GH
אתה עדיף שתחשוב איך אתה מסיים את החיטוב תוך 30 יום, אחרת נושאי הארון יקבלו פריצת דיסק כולם.אה שיט, אם הייתי יודע אולי גם הייתי אומר סייקל...
טוב נו נישאר עם הבאנג'י והסמים 😃
אני אבקש מהחבר'ה החזקים כאן בפורום להיות נושאי הארון, הם עושים דדליפט, הדיסקים שלהם לא יודעים את המילה "פריצה".אתה עדיף שתחשוב איך אתה מסיים את החיטוב תוך 30 יום, אחרת נושאי הארון יקבלו פריצת דיסק כולם.
@Tank? 🤣אני אבקש מהחבר'ה החזקים כאן בפורום להיות נושאי הארון, הם עושים דדליפט, הדיסקים שלהם לא יודעים את המילה "פריצה".
ובכלל מכל הסמים שאני אעשה ב 29 יום אני בטוח שאאבד הרבה משקל (גם גיינז לצערי אבל צריך להקריב אין מה לעשות)
אחי... לא קונסטנטינוב ולא דוני תומפסון לא חברים ב-LBS...אני אבקש מהחבר'ה החזקים כאן בפורום להיות נושאי הארון
עדיין, כי עוד לא הזמנתי אותםאחי... לא קונסטנטינוב ולא דוני תומפסון לא חברים ב-LBS...
אתה גזעןמפוצץ את התימנים האלה שמלמדים אותי איך להתאמן רק הגיעו למכון כושר נהיו"מאמנים "
מתחיל SS זורק תמבחן ריצה המזי*ן .. חחח
זה מה שעלה לראש