הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

30 ימים לחיות

Euphoria

משתמש מתחיל
149
200
נק' מוניטין:
635
149
200
בהנחה שנשארו לכם 30 ימים לחיות [בגיל הנוכחי שלכם] איך הייתם מנצלים אותם?
מה הבאקט ליסט שלכם?

הייתי בא לבחור שעשה בייספס בראק לפני כמה ימים ואומר לו "יא בן זונה!!! שלא תעשה את זה יותר בחיים!!!". ונותן לו אחת בפנים.
@Matty @x7haim @incin @Tank @THE BEAR
וברצינות, כנראה קופץ באנג'י ביום הראשון ובשאר הימים מנסה את כל סוגי הסמים שאני יכול לשים עליהם יד, וביום ה-30 מזריק מנת יתר של הרואין

אה שיט, אם הייתי יודע אולי גם הייתי אומר סייקל...
טוב נו נישאר עם הבאנג'י והסמים 😃
אתה עדיף שתחשוב איך אתה מסיים את החיטוב תוך 30 יום, אחרת נושאי הארון יקבלו פריצת דיסק כולם.

אתה עדיף שתחשוב איך אתה מסיים את החיטוב תוך 30 יום, אחרת נושאי הארון יקבלו פריצת דיסק כולם.
אני אבקש מהחבר'ה החזקים כאן בפורום להיות נושאי הארון, הם עושים דדליפט, הדיסקים שלהם לא יודעים את המילה "פריצה".
ובכלל מכל הסמים שאני אעשה ב 29 יום אני בטוח שאאבד הרבה משקל (גם גיינז לצערי אבל צריך להקריב אין מה לעשות)

אני אבקש מהחבר'ה החזקים כאן בפורום להיות נושאי הארון, הם עושים דדליפט, הדיסקים שלהם לא יודעים את המילה "פריצה".
ובכלל מכל הסמים שאני אעשה ב 29 יום אני בטוח שאאבד הרבה משקל (גם גיינז לצערי אבל צריך להקריב אין מה לעשות)
@Tank? 🤣
🤣

מפוצץ את התימנים האלה שמלמדים אותי איך להתאמן רק הגיעו למכון כושר נהיו"מאמנים "
מתחיל SS זורק תמבחן ריצה המזי*ן .. חחח
זה מה שעלה לראש
אתה גזען
@nlr666
🚬🤪🚬 420
בשילוב עם בשר וסקס

1. הולך למסעדה, אוכל ובורח.
2. נוגע לבר רפאלי בציצי..
3. הולך לאכול כפי יכולתך.
4. עושה בנץ פרס בלי ספוטר.
5. מסכים לקבל תאקל מ @nlr666 6
6. מזיין ליידיבוי.
7. אוכל טונה במלתחות.
8. קונה ויאגרה
9. משתין מעזריאלי על עוברי אורח
10. מנגב חומוס בדוח ולא בסיבוב.
11. סוגר את הפייסבוק
12. הולך למכון בלי מגבת
13. לוקח אסטרואידים
14. משלם בדייט
15. לא מבקש הנחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית