עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעות קשה לחשוב ככה! אתה יודע כמה חברות מבטיחות X גרם חלבון ובסוף יש רק Y? לא באמת אכפת לך מאיכות ואמינות?..כל עוד יש בקופסא מה שרשום עליה זה בסדר.
אז סורי, ההודעה הזו התפרשה לי אחרת. חשבתי שאתה מתכוון שכל עוד רשום מה שרשום על המוצר זה בסדר 😛כל עוד יש בקופסא מה שרשום עליה זה בסדר.
יש בחנויות של אמינושופ.מישהו יודע אם לאקסטרים יש בדיקות?
מי בדק? איך בדק? מה בדק?dymatize
bpi
myprotein
לא יודע כמה זה אמין אבל תודה בכל מקרה.יש, למשל, כאן בדיקות של 73 אבקות.
האמת היא שגם אני לא יודע. לכל הפחות הם יודעים לעשות רושם שהם אמינים...לא יודע כמה זמן אמין אבל תודה בכל מקרה.
יש שם כמה דברים תמוהים בעיניי.האמת היא שגם אני לא יודע. לכל הפחות הם יודעים לעשות רושם שהם אמינים...
אם המוניטין של Forbes נחשבים בעיניך, העף מבט במאמר הזה.
בקריאטין, כידוע, קשה למצוא הרבה הבדלים, וברגע ששני המוצרים עברו את בדיקות הסף לזיהומים אפשריים כל שינוי קליל בפרמטר כשלהו יכול להיות בעל השפעה רצינית. בין המוצרים שציינת ההבדל המשמעותי היחיד הוא ברמת הדיוק של התוית...מצא את ההבדלים
איפה יש אי דיוק? יצא להם 5.25 כמו שאמור להיות :|בקריאטין, כידוע, קשה למצוא הרבה הבדלים, וברגע ששני המוצרים עברו את בדיקות הסף לזיהומים אפשריים כל שינוי קליל בפרמטר כשלהו יכול להיות בעל השפעה רצינית. בין המוצרים שציינת ההבדל המשמעותי היחיד הוא ברמת הדיוק של התוית...
צפה בקובץ המצורף 27865