עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיסקו?? 😳מבנה גוף שמתאים לדיסקו לדעתי, אבל הזווית על הפנים צלם מזווית יותר טובה פעם הבאה
לרגע חשבתי לעזוב את הליפטינג ולהתחיל ללמוד דיסקו.חחחחחח מישהו לא הפסיק לומר משהו על דיסקו לידי אז התבלבלתי
סומו
אבל גם דיסקו יכול להיות אופציה מעניינת...
יש אפשרות בכלל לעשות סומו בSS?ידיים קצרות זה חסרון כללי לדדליפט בגלל זה אתה יכול לפרוש לדיסקו.
אבל ממה שנראה לי מהזווית הזאת יש לך טורסו ארוך ביחס לפימור (ירך) ולכן אתה תהיה חזק יותר בסומו.
אבל כל זאת בהנחה שאתה נכנס לסטאפ כמו שצריך והגב התחתון עדיין מתעגל פנימה.
ככל שיש יותר פלטות כאלה על המוט זה יותר נסבל :}הדבר שהכי גרוע זה הפלטות, אם יש לך פלטות עגולות במכון אז שים רק אותן פעם הבאה. אם לא אז אין מה לעשות עובדים עם מה שיש
אם אין ברירה אז אפשר לסבול את זה, אבל אם יש ברירה אז רק פלטות עגולות במקום למקם את כפות הרגליים מחדש כל חזרהככל שיש יותר פלטות כאלה על המוט זה יותר נסבל :}
אני עובד רק עם כאלה, כל חזרה אני נכנס לסט אפ מחדש ל1ל
תאמין לי שמי שמשתמש בפלטות האלה, זה רק כי אין ברירה.אם אין ברירה אז אפשר לסבול את זה, אבל אם יש ברירה אז רק פלטות עגולות במקום למקם את כפות הרגליים מחדש כל חזרה
תיארתי לעצמי, אבל למקרה שהבחור כאן לא, הרגשתי צורך להגיד על זה 😃תאמין לי שמי שמשתמש בפלטות האלה, זה רק כי אין ברירה.
זה מיוצר על ידי אנשים שלא מתאמנים לאנשים שלא מתאמנים (זכויות יוצרים של @incin )לא מבין את הגאון שהמציא אותן...
הפלטות האלה הן סיוט אם היה משהו אחר ברור שהייתי משתמש.אם אין ברירה אז אפשר לסבול את זה, אבל אם יש ברירה אז רק פלטות עגולות במקום למקם את כפות הרגליים מחדש כל חזרה
סרטון חדש מהיום אני מקווה מזווית טובה יותר
@NonCivilized כרגע עדיין דדליפט קלסי למרות שכנראה שצדקת בנוגע לסומו.
@yujinius
סודרסרטון פרטי
נראה לי סה"כ טוב מהזווית הזאת. הזווית של הגב נראית לדעתי אופקית מדי אבל כנראה זה בגלל המבנה גוף שלךסודר
אין סיבה לעבוד סומו במשקלים כלכך נמוכים לדעתי, תמשוך קלאסי עד לאן שאתה יכול ומשם תעשה ניסויים ותראה מה עובד לך יותר טוב.יש אפשרות בכלל לעשות סומו בSS?
נראה לי סה"כ טוב מהזווית הזאת. הזווית של הגב נראית לדעתי אופקית מדי אבל כנראה זה בגלל המבנה גוף שלך
תודה רבה על העזרה.אין סיבה לעבוד סומו במשקלים כלכך נמוכים לדעתי, תמשוך קלאסי עד לאן שאתה יכול ומשם תעשה ניסויים ותראה מה עובד לך יותר טוב.
ואם אתה לא מתכוון להתחרות תשאר בקלאסי.
חוץ מזה הטכניקה שלך נראת בסדר גמור