הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בכתף

מירו

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
לפני כ6 חודשים הרגשתי כאבים באזור ה biceps בזמן עליה למתח {מרגיש כמו מיתר שנמתח..הדוגמא הכי טובה שמצאתי} עשיתי צילום u.s אמרו לי שיש דלקת בכתף.לאחר מכן הלכתי לאורטופד שנתן לי כדורים שאמר שיעזרו ובמידה ולא לבוא ולקבל זריקה, אחרי הזריקה האורטופד אמר שאני יכול לחזור להתאמן אבל עדיין הרגשתי תכאבים {חייב לציין שהכאבים מופיעים רק במתח ועוד מכשיר של משיכת מוט כלפי מטה} לאחר בדיקת u.s אצל מומחה כתף הוא אמר לי שאין דלקת אבל
לצערי הכאבים עדיין מופיעים בכל פעם.
אשמח לקבל עצות/פתרונות למצב.

לפני כ6 חודשים הרגשתי כאבים באזור ה biceps בזמן עליה למתח {מרגיש כמו מיתר שנמתח..הדוגמא הכי טובה שמצאתי} עשיתי צילום u.s אמרו לי שיש דלקת בכתף.לאחר מכן הלכתי לאורטופד שנתן לי כדורים שאמר שיעזרו ובמידה ולא לבוא ולקבל זריקה, אחרי הזריקה האורטופד אמר שאני יכול לחזור להתאמן אבל עדיין הרגשתי תכאבים {חייב לציין שהכאבים מופיעים רק במתח ועוד מכשיר של משיכת מוט כלפי מטה} לאחר בדיקת u.s אצל מומחה כתף הוא אמר לי שאין דלקת אבל
לצערי הכאבים עדיין מופיעים בכל פעם.
אשמח לקבל עצות/פתרונות למצב.

כדי לפנות לפיזיותרפיה להערכה מחודשת.
חזרת להתאמן?

פציעה- אורטופד-צילום-כדורים אנטי דלקתיים-אין כאב-חוזרים להתאמן-הכאב חוזר.

זה בדרך כלל המסלול, לך לפזיו שיבדוק מה מקור הבעיה ושיטפל בך לעומק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית