הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האמות מתעייפות לפני הגב

DanielNoni

משתמש מתחיל
48
11
נק' מוניטין:
14
48
11
אני בתוכנית ABC ביום B (גב ויד אחורית) אני מרגישה שהאמות שלי מתעייפות לפני הגב בתרגילי גב, לאורך כל האימון אני עם פאמפ מטורף באמות וזה מרגיש לי כאילו הן עובדות הכי הרבה באימון. זה נורמלי? מה אני עושה לא בסדר?

א.למה גב ויד אחורית?
ב.כנראה שהאמות שלך חלשות,או שאתה עושה יותר מידי תרגילים לרמה שלך.אם אתה עושה דדליפט כתרגיל ביום גב,אז את יכולה לעבור לאחיזה משולבת כדי להוריד מהלחץ על האמות,וגם את יכולה להשתמש ברצועות למרות שלדעתי עדיף בלי רצועות,ופשוט לתת לאמה להתאזן.

אתה גורם לאמות לעבוד יותר. במהלך תרגילי הגב, תרגיש את העבודה בשרירי הגב ותתמקד בהרגשה הזאת, תנסה להעצים ולמקסם אותה. היה לי מקרה דומה במתח שהאמות היו בעצם "צוואר בקבוק" ולאחר שהעברתי עומס לגב הצלחתי לעשות יותר מתח. בנוסף, האמות הפסיקו להיתפס אחרי כל אימון כזה 👏

כשקראתי אני בתכנית abc כבר זיהיתי את הבעיה.
תחשבי על זה..
57049267.jpg

תודה על העזרה ?

ABC תוכנית יחסית מתקדמת ובעלת נפח שנוי במחלוקת.

התופעה שאת מתארת הגיונית ומתרחשת אצל כל מתאמן, (בשלב כזה או אחר) זה מראה שהגריפ/אמה שלך כנראה לא עומד בקצב.

יש לך שתי אפשרויות:

1. תחליפי תוכנית ל FBW/ AB.

2. תקני רצועות.

לטעמי האפשרות הראשונה טובה יותר מהסיבה שהיא תתן לך את הזמן הדרוש לצמצם את הפער בין הגריפ/אמות לגב ואז לא תהיי תלויה בכלום.
האפשרות השנייה גם בסדר, לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
ABC תוכנית יחסית מתקדמת ובעלת נפח שנוי במחלוקת.

התופעה שאת מתארת הגיונית ומתרחשת אצל כל מתאמן, (בשלב כזה או אחר) זה מראה שהגריפ/אמה שלך כנראה לא עומד בקצב.

יש לך שתי אפשרויות:

1. תחליפי תוכנית ל FBW/ AB.

2. תקני רצועות.

לטעמי האפשרות הראשונה טובה יותר מהסיבה שהיא תתן לך את הזמן הדרוש לצמצם את הפער בין הגריפ/אמות לגב ואז לא תהיי תלויה בכלום.
האפשרות השנייה גם בסדר, לשיקולך.
תודה רבה !! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית