עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אשאל ככה:כמה מ''ג אומגה 3 וB12 מומלץ ביום לספורטאים?תלוי במינונים של המוצר, כמובן.
לא חייב גם מי שלא אוכל בשר אדום צריך, נכון?בי12 - לאיזו מטרה אתה משתמש בו? אתה צמחוני?
אין בעיה. במקרה הכי גרוע תשתין אותו.לא חייב גם מי שלא אוכל בשר אדום צריך, נכון?
כל יום אני בולע כדור, כי הבשר היחיד שאני אוכל בחיטוב זה החזה עוף.
לא ברוראין בעיה. במקרה הכי גרוע תשתין אותו.
מה לא ברור? אין בעיה לקחת בי12 גם אם אתה לא צמחוני. לא רואה סיבה לאכול בחיטוב רק חזה עוף, כן? אבל במקרה של עודף אתה משתין את זה, כי זה ויטמין שמסיס במים.לא ברור
אז עודף B12 לא יגרום נזק כמו עודף מגנזיום?מה לא ברור? אין בעיה לקחת בי12 גם אם אתה לא צמחוני. לא רואה סיבה לאכול בחיטוב רק חזה עוף, כן? אבל במקרה של עודף אתה משתין את זה, כי זה ויטמין שמסיס במים.
לא.אז עודף B12 לא יגרום נזק כמו עודף מגנזיום?
מזה משנה הסיבה, כשאתה לא אוכל בשר אדום או כל מקור אחר ל ב12, אתה חייב את התוסף.מה לא ברור? אין בעיה לקחת בי12 גם אם אתה לא צמחוני. לא רואה סיבה לאכול בחיטוב רק חזה עוף, כן?
סה''כ לקחת משתיהם 1.8-3 גרם או מכל אחד לקחת 1.8-3 גרם?ההמלצה הרווחת לצריכת אומגה 3 (אגב, דווקא בתוסף הזה אין הבדל ממשי בין הכמות המומלצת לספורטאי לכמות המומלצת לאדם הממוצע) היא 1.8-3 גרם EPA+DHA ליום.
מלבד זאת, חשוב לקנות מוצר שהיחס הפנימי בין EPA ל-DHA הוא 1:2 לטובת ה-EPA.
אני, אישית, התחלתי לתסף במוצר מזה כחודשים (אי פעם), ומקפיד לצרוך 2.4 גרם EPA+DHA. את זה אני מקבל מכ-4 קפסולות של המוצר.
משתיהןסה''כ לקחת משתיהם 1.8-3 גרם או מכל אחד לקחת 1.8-3 גרם?
יש לך מקור אמין להמלצה הזאת?ההמלצה הרווחת
http://www.clalit.co.il/he/medical/pharmacy/Pages/omega_3.aspxיש לך מקור אמין להמלצה הזאת?
תודה, אבל שם מדובר על מינון קטן יותר: