הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט

זוית צילום מאד מעצבנת. עדיף לצלם מהצד, ויש הוראות צילום מדויקות בנעוצים בפורום אימונים.
ממה שאני רואה, הגב יכול להיות יותר ישר, עם אגן יותר מסובב קדימה.
אני לא יודע אם הכתף מספיק קדימה, מהזוית הזו נראה שלא. זה משפיע על האגן (ולהפך) שנמצא נמוך מדי, וברגע המשיכה אתה מרים אותו.
גם לא נראה שאתה נועל למעלה, אבל שוב אולי זו הזוית.
בירידה אל תוריד מסביב לברכיים כי אתה תדפוק לעצמך איזו פיקה. שוברים נעילה בברכיים, מורידים עם האגן, ורק אחרי שהמוט עבר את הברכיים מכופפים אותן.

• פותח/ת השרשור
זוית צילום מאד מעצבנת. עדיף לצלם מהצד, ויש הוראות צילום מדויקות בנעוצים בפורום אימונים.
ממה שאני רואה, הגב יכול להיות יותר ישר, עם אגן יותר מסובב קדימה.
אני לא יודע אם הכתף מספיק קדימה, מהזוית הזו נראה שלא. זה משפיע על האגן (ולהפך) שנמצא נמוך מדי, וברגע המשיכה אתה מרים אותו.
גם לא נראה שאתה נועל למעלה, אבל שוב אולי זו הזוית.
בירידה אל תוריד מסביב לברכיים כי אתה תדפוק לעצמך איזו פיקה. שוברים נעילה בברכיים, מורידים עם האגן, ורק אחרי שהמוט עבר את הברכיים מכופפים אותן.
רק עכשיו עברתי על מה שכתבת והסתכלתי שוב בסרטון, אתה יכול להסביר מה הכוונה לא להעביר מסביב לברכיים?

לפי דעתי אתה לא נועל עד הסוף. כשאתה למעלה, תדחוף את האגן קדימה כשהישבן מכווץ ותרגיש שאתה יכול להישאר שם בכיף כמה שניות. כמובן שהרגליים צריכות להיות ישרות מיותר לציין.

רק מחזק את מה ש @stitch אמר .
אגן פנימה וגב יותר ישר זה לא משקל כזה גבוה שאמור להיות גב טיפה עקום.
אתה לא נועל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית