הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתיחה בכתפיים

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
לפני כחודש התחלתי תוכנית חדשה בזמן חיטוב שהיא תוכנית להעלאת המשקל בבנץ', בתוכנית הזאת עבדתי פעמיים בשבוע ל5 סטים בבנץ' בטווח חזרות של 2-6 וכנראה הגוף שלי לא אהב את זה ויש לי מתיחה ממש כואבת בשתי הכתפיים באזור הזה:
uCbhHaT.jpg

אני מרגיש את המתיחה ממש חזק בבנץ' פרס וזה מפריע לי מאוד ללחוץ.
אני מרגיש אותה במתח רחב במצב שבו הידיים ישרות לגמרי.
אני מרגיש את המתיחה בזמן הרמת מוט W בבייספס כאשר המוט נמצא למאטה והידיים כמעט ישרות.

אלה תרגילים שאני מבצע שבהם אני מרגיש את המתיחה הכי הרבה ובינתיים זה לא עובר

@yonizarkh יש לך המלצות לגבי מה אפשר לעשות? בינתיים ההמלצה שקיבלתי היא להפסיק לבצע לחיצות כבדוד ועברתי לעבוד עם 60 קילו לבינתיים, השאלה האם זה מספיק ומה עוד אני יכול לעשות כדי לעזור לעצמי עם המתיחה.

לפרוטוקול, גם אם אני מרים עכשיו את הידיים למעלה עם זווית של כ90-180 מעלות בין הידיים ומתחיל לקחת את הידיים אחורה לאט אני מתחיל להרגיש די חזק את הכאב במתיחה בשתי הכתפיים.

תודה מראש.

כשהיתה לי פציעה דומה , הפסקתי ללחוץ שבוע , חזרתי למוט ריק והתחילתי את הפרוטוקול תוך שבועיים חזרתי למשקלי שיא ללא כאב

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה! האם לדעתך כדאי לי להמנע גם מתרגילים כמו מתח שבהם אני מרגיש את המתיחה או פשוט להפסיק ללחוץ?

תודה על התשובה! האם לדעתך כדאי לי להמנע גם מתרגילים כמו מתח שבהם אני מרגיש את המתיחה או פשוט להפסיק ללחוץ?
דבר ראשון לא ללחוץ כבד
דבר שני לעשות מה שלא כואב, אם טיפה מרגיש במתח אל תעשה תן לגוף שלך להחלים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה עזרת לי מאוד ואני אעשה שינויים בהתאם. צריך להיות בריא עד התחרות 😃

• פותח/ת השרשור
@DarY אתה ממליץ לבצע את הפרוטוקול פציעות כל יום כמו שכתוב במדריך או שמספיק 3 פעמים בשבוע?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית