הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי במשקל תפריט חדש 3467 קלוריות מספיק ?

edenyehuda

משתמש מתחיל
88
10
נק' מוניטין:
13
88
10
אהלן אנשים

אני שוקל 70 קילו על גובה 1.78 מטר

ה BMR שלי הוא 1805 עשיתי כפול 1.2 יצא 2166

אני עובד 4 פעמים במכון כושר ואני עובד כל יום חוץ מימי שבת בעבודה שהקושי שלה בינוני אבל מזיעים הרבה למה זה עבודה שהיא בחוץ ולא משרדית ...

זה התפריט -

(נערך )קישור לתמונה יותר טוב - http://www.siz.co.il/my.php?i=hyqmwtywrowz.png

המטרה שלי לעלות חצי קילו בשבוע 2 קילו בחודש ...
אני מחלק אותו ל 5 ארוחות ביום דרך אגב ....

נערך לאחרונה:
לפי איך שהתפריט שלך נראה אתה תעלה במשקל ואולי גם הרבה. הייתי מצמצם אותו בכ500-600 קלוריות. אחר כך תעשה שינויים דינאמיים בהתאם לכמה אתה עולה משבוע לשבוע.

• פותח/ת השרשור
לפי איך שהתפריט שלך נראה אתה תעלה במשקל ואולי גם הרבה. הייתי מצמצם אותו בכ500-600 קלוריות. אחר כך תעשה שינויים דינאמיים בהתאם לכמה אתה עולה משבוע לשבוע.

לצמצם למה ? אני אומר לך עד עכשיו הייתי בתפריט של בערך 3100 קלוריות ונתקעתי במשקל אני עובד גם עכשיו בעבודה שהיא בשמש
הדבר היחיד שהוספתי לתפריט זה 4 פרוסות לחם ו 30 גרם שיבולת שועל
עליתי בשנה האחרונה איזה 13 קילו בערך ונתקעתי עכשיו (חצי קילו בשבוע) האחוז שומן שלי כרגע הוא 7.8 אז החילוף חומרים מהיר ..

לצמצם למה ? אני אומר לך עד עכשיו הייתי בתפריט של בערך 3100 קלוריות ונתקעתי במשקל אני עובד גם עכשיו בעבודה שהיא בשמש
הדבר היחיד שהוספתי לתפריט זה 4 פרוסות לחם ו 30 גרם שיבולת שועל
עליתי בשנה האחרונה איזה 13 קילו בערך ונתקעתי עכשיו (חצי קילו בשבוע) האחוז שומן שלי כרגע הוא 7.8 אז החילוף חומרים מהיר ..
אם נתקעת אז למה אתה מתייעץ? זה כל כך פשוט, אם נתקעים מוסיפים קלוריות או מורידים פעילות... אין קשר בין אחוז שומן לחילוף חומרים.

• פותח/ת השרשור
מצחיק שאפילו לא הסתכלתי על הכמויות חחח

לא טרול יש מצב שהגזמתי טיפה עד עכשיו הייתי אוכל 11 פרוסות לחם טוב נעלה בהדרגה נוסיף רק 2 פרוסות

חוץ מי זה כולה 15 פרוסות לחם קל להשיג את המקור פחמימה ממנו בגלל זה

לא טרול יש מצב שהגזמתי טיפה עד עכשיו הייתי אוכל 11 פרוסות לחם טוב נעלה בהדרגה נוסיף רק 2 פרוסות

חוץ מי זה כולה 15 פרוסות לחם קל להשיג את המקור פחמימה ממנו בגלל זה
אתה לא מקיא לחם כבר? לא עדיף להוסיף פסטה/אורז/תפו"א או משהו?

• פותח/ת השרשור
אתה לא מקיא לחם כבר? לא עדיף להוסיף פסטה/אורז/תפו"א או משהו?

ככה נוח לי זה לא מפריע לי גם קל לי להכניס את זה לגוף יש לי 2 ארוחות שאני אוכל בהם אורז 325 גרם בכל ארוחה עם 6 ביצים/ 100 גרם חזה עוף

ככה שאין לי מקום לעוד אורז באותו זמן של ארוחה בגלל זה הכמות הזאת של הלחם
חוץ מיזה השיטה הזאת עבדה על הגוף שלי עד עכשיו אני עולה במשקל ויורד ב א"ש אז למה לשנות תבנית ..

ככה נוח לי זה לא מפריע לי גם קל לי להכניס את זה לגוף יש לי 2 ארוחות שאני אוכל בהם אורז 325 גרם בכל ארוחה עם 6 ביצים/ 100 גרם חזה עוף

ככה שאין לי מקום לעוד אורז באותו זמן של ארוחה בגלל זה הכמות הזאת של הלחם
חוץ מיזה השיטה הזאת עבדה על הגוף שלי עד עכשיו אני עולה במשקל ויורד ב א"ש אז למה לשנות תבנית ..
סבבה, תעלה בינתיים, כשתתקע עוד פעם אל תעלה יותר ותעבור לשבועיים נייטראלי, ואחר כך תחזור ל3000. הגוף שלך מזרז את המטבוליזם ככל שאתה מוסיף קלוריות אז לפני שתצטרך לאכול כמויות באמת ענקיות כדאי שלא תעבור את הכמות שאתה מכוון אליה עכשיו במיוחד לא במ"ג של 70.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית