עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣🤣🤣🤣עדיף לשתות סבון כלים אחי
עדיף לשתות קריסטל מנטה אחי
הדברים שציינת, אין בהם יותר מדי קלוריות. לא כמו שמן זית ש100 מ"ל לא משביע ונותן לך עוד 800 קלוריות.יותר הגיוני להוסיף עוד פרי או שניים וכחופן אגוזי מלך/שקדים/בוטנים/כוס טחינה.
עידן אני מעל חודשיים שותה שמן זית כל לילה,כבר רגיל לצרבות שהחרא הזה עושה ...😣😣😣
לשתות שמן זית.? על זה באמת עוד לא שמעתי.
תעשה את זה ונבוא לבקר אותך בבית חולים אחרי שבוע.
קח 2 כפות גיינר ותיהיה מבסוט אל תקפיץ לי שמן זית
זה לא טעים, נכון. מגעיל, מסכים. אבל מה קשור בית חולים?😣😣😣
לשתות שמן זית.? על זה באמת עוד לא שמעתי.
תעשה את זה ונבוא לבקר אותך בבית חולים אחרי שבוע.
קח 2 כפות גיינר ותיהיה מבסוט אל תקפיץ לי שמן זית
ככה אתה דואג גם שהתפריט נקי 😃עדיף לשתות סבון כלים אחי
לא עדיף באמת לאכול הרבה אגוזים, גבנ"ץ או דברים שמנים אחרים שגם תקבל קלוריות וגם תהנה יותר מזה?בחופש אני לא מצליח להגיע למספיק קלוריות ביום, חשבתי אז לשתות 100 מ"ל שמן זית כשאני מתעורר כי אני ממש צריך את ה800 קלוריות האלה להמשיך לעלות במשקל (אני תקוע כבר כמה חודשים).
השאלה האם זה לא יותר מדי?
לא כדאי לך לשתות לא יודע אם אפשרי לשתות עדיף שתשים את זה על סלט או משהו ככה לא תרגיש את הטעם חזק כמו בלשתות ותקבל את הקלוריות החסרות.בחופש אני לא מצליח להגיע למספיק קלוריות ביום, חשבתי אז לשתות 100 מ"ל שמן זית כשאני מתעורר כי אני ממש צריך את ה800 קלוריות האלה להמשיך לעלות במשקל (אני תקוע כבר כמה חודשים).
השאלה האם זה לא יותר מדי?
לא כדאי לך לשתות לא יודע אם אפשרי לשתות עדיף שתשים את זה על סלט או משהו ככה לא תרגיש את הטעם חזק כמו בלשתות ותקבל את הקלוריות החסרות.
הבנו שאתה מוזר, לא צריך להדגיש את זה.עידן אני מעל חודשיים שותה שמן זית כל לילה,כבר רגיל לצרבות שהחרא הזה עושה ...
אני נגד פחמימה בסה"כ,ככה שגיינר לא תחליף לשמן זית האמת ..
איזה מזל שאתה לא מגזים.גורם גדול לרוב המחלות
נשמע לך הגיוני לשתות 100 מ"ל שמן זית במכה?מה אכפת לכם מה הוא שותה??