עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב רוצה תגובה רצינית תקבל.טוב הבנתי פה אני לא אקבל עזרה אמיתית..
אני שואל אם זה בסדר ואנשים אומרים לי "לא" בלי להסביר בכלל..
או סתם מגיבים תגובות לא קשורות.
אז שישתה שמן קנולה. 2 ציפורים במכה 🤡מה עם מאזן אומגה 3?
תמשיך לשתות ככה שמן זית ונראה לאן תגיע.
גם ככה המאזן של אומגה3-6-9 דפוק לגמרי אצל כולם. גורם גדול לרוב המחלות.
יש שם מלא אומגה 6-9.אז שישתה שמן קנולה. 2 ציפורים במכה 🤡
יחס 2:1יש שם מלא אומגה 6-9.
התכוונתי שצריך אומגה 3.יחס 2:1
כתבת לי שיש הרבה אומגה 6 בשמן קנולה אז כתבתי שהיחס בינו לבין אומגה 3 הוא 2:1התכוונתי שצריך אומגה 3.
כל האוכל שלנו מתבסס על אומגה 6-9.
יש בו 70% אומגה 9.כתבת לי שיש הרבה אומגה 6 בשמן קנולה אז כתבתי שהיחס בינו לבין אומגה 3 הוא 2:1
הבנתי דווקא שאומגה 9 הוא מאוד טוב... אני חושב שמה שמשנה זה היחס בין אומגה 6 ל-3 . אם האומגה 6 נמצא בכמות גבוהה בגוף, הגוף משתמש בו לדברים שמיועדים לאומגה 3, מה שיוצר בעיות...יש בו 70% אומגה 9.
נו אז ככל שתשתה יותר שמן קנולה (ההודעה הראשונה לא הייתה רצינית אבל רק כדי להסביר) המאזן שלך יהיה יותר טוב וישאף ל2:1. ההמלצה היא לרדת לכיוון ה4:1 ואפילו מתחת.בגלל זה אמרתי שצריך להסתכל בעיקר על אומגה 3 כי אומגה 6-9 אנחנו מקבלים בכל דבר.
כל כדור מכיל כגרם שמן דגים, לא גרם אומגה 3. בדוק כמה EPA ו-DHA יש שם.אגב כמה כדורים מספיקים ביום? (ברור לי שזה אמור להיות ביחס לכמות האומגה 6-9) אבל סתם "בערך"..
4 כדורים זה סבבה? כל כדור 1,000 מ"ג אומגה 3.
שני כדורים, ואם אתה אוכל דגים מדי פעם (כן, טונה היא דג) אחד אמור להספיק.אגב כמה כדורים מספיקים ביום?
כזה קצת? בטוח? אני לוקח בערך 3-4 ביום.שני כדורים, ואם אתה אוכל דגים מדי פעם (כן, טונה היא דג) אחד אמור להספיק.