ייעוץ 100 מ"ל שמן זית ביום

StevieG

משתמש מתחיל
18
8
נק' מוניטין:
11
18
8
בחופש אני לא מצליח להגיע למספיק קלוריות ביום, חשבתי אז לשתות 100 מ"ל שמן זית כשאני מתעורר כי אני ממש צריך את ה800 קלוריות האלה להמשיך לעלות במשקל (אני תקוע כבר כמה חודשים).
השאלה האם זה לא יותר מדי?

• פותח/ת השרשור
טוב הבנתי פה אני לא אקבל עזרה אמיתית..
אני שואל אם זה בסדר ואנשים אומרים לי "לא" בלי להסביר בכלל..
או סתם מגיבים תגובות לא קשורות.

טוב הבנתי פה אני לא אקבל עזרה אמיתית..
אני שואל אם זה בסדר ואנשים אומרים לי "לא" בלי להסביר בכלל..
או סתם מגיבים תגובות לא קשורות.
טוב רוצה תגובה רצינית תקבל.
אתה תרצה להקיא אחרי פעם פעמיים.
זה לא פתרון.
עדיף להרחיב את הקיבה לאכול הרבה.
זה לא בריא.
אתה תבלה בשירותים.
אתה תרצה למות.

תתחיל לאכול אוכל אמתי.
למה?
שמן זית בכמות כזאת יגרום לך לשלשל, ישבש את המאזן השומנים, בעיקר בין האומגה 3:6:9, יגרום לך לצרוך יותר מידי שומן, או יגרום לך להפחית את צריכת השומנים ממקורות אחרים ובכך לפספס לא מעט נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים ובכללי, שומן הוא לא אנאבולי כמו פחמימות וחלבון ולכן לא יתרום הרבה בכזו כמות.
מעבר לזה, זה לא יגרום לך להתרגל לאכול יותר ולכן אתה פותר בעיה זמנית ולא את שורש הבעיה.
אל תלך על הדרך הקלה. תתאמץ קצת.

יש בו 70% אומגה 9.
הבנתי דווקא שאומגה 9 הוא מאוד טוב... אני חושב שמה שמשנה זה היחס בין אומגה 6 ל-3 . אם האומגה 6 נמצא בכמות גבוהה בגוף, הגוף משתמש בו לדברים שמיועדים לאומגה 3, מה שיוצר בעיות...

בגלל זה אמרתי שצריך להסתכל בעיקר על אומגה 3 כי אומגה 6-9 אנחנו מקבלים בכל דבר.
נו אז ככל שתשתה יותר שמן קנולה (ההודעה הראשונה לא הייתה רצינית אבל רק כדי להסביר) המאזן שלך יהיה יותר טוב וישאף ל2:1. ההמלצה היא לרדת לכיוון ה4:1 ואפילו מתחת.

אגב כמה כדורים מספיקים ביום? (ברור לי שזה אמור להיות ביחס לכמות האומגה 6-9) אבל סתם "בערך"..
4 כדורים זה סבבה? כל כדור 1,000 מ"ג אומגה 3.

אגב כמה כדורים מספיקים ביום? (ברור לי שזה אמור להיות ביחס לכמות האומגה 6-9) אבל סתם "בערך"..
4 כדורים זה סבבה? כל כדור 1,000 מ"ג אומגה 3.
כל כדור מכיל כגרם שמן דגים, לא גרם אומגה 3. בדוק כמה EPA ו-DHA יש שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית