הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש אבקות חלבון כשרות

מצב
השרשור נעול

ShayWhey

מושעה
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מחפש אבקות חלבון כשרות בנתיים אלה הכי איכותיות שמצאתי!
יש עוד משהו שאתם ממליצים או שלקחת אחד מאלה?

אני מתלבט בין האבקת חלבון הזאת:
Met-Rx Whey Isolate – מטארקס חלבון מי גבינה איזולאט (שוקו)

ultramyo_wheyproteinisolate5lb_vanil.jpg

ערכים בכל מנה:
-30 גרם חלבון
-0 גרם שומן
-5.7 גרם חומצות BCAA לתמיכה בהתאוששות השריר לאחר אימון
-130 קלוריות בלבד
-רק 1 גרם פחמימה
או זאת:
איזו 96% חלבון אייזולט, אבקת חלבון איזולט כשר איזו 96 סופר אפקט ISO 96 (קרם עוגיות)
iso-96-super-effect.jpg

ערכים בכל מנה:
-31.7 גרם חלבון
-5.3 גרם ל-גלוטמין
-7.2 גרם BCAA-
0 גרם פחמימות
-0 גרם שומנים
-3 מ"ג כולסטרול

אני צריך תשובה מהר למה אני מזמין מחר
תודה מראש 🙌

נערך לאחרונה:
נראה לי ALLMAX ALLWHEY

ALLWHEY Chocolate, Vanilla, White Chocolate Peanut Butter, and Strawberry have been authorized by the Union of Orthodox as they are manufactured under the supervision of Kashruth Division of the Orthodox Union and are considered Kosher dairy.

אקסטרים נוטרישן ופאוורטק. תבדוק אותם גם. אקסטרים היום החלבון הכשר הכי נמכר בארץ.

• פותח/ת השרשור
אבל אני רוצה כמה שיותר חלבון...
אני לא מבין אותך. אתה צריך לחשב כמה עולה לך גרם חלבון, לא כמה חלבון יש בסקופ אחד. רוצה יותר חלבון? קח יותר מסקופ. אין טעם לשלם כסף מיותר על תהליכי יצור שעולים יותר (כדי להרחיק קצת פחמימות) אם אתה לא על דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין אותך. אתה צריך לחשב כמה עולה לך גרם חלבון, לא כמה חלבון יש בסקופ אחד. רוצה יותר חלבון? קח יותר מסקופ. אין טעם לשלם כסף מיותר על תהליכי יצור שעולים יותר (כדי להרחיק קצת פחמימות) אם אתה לא על דל פחמימה.
השגתי את ה iso 96 ב370 כולל משלוח ושייקר לא שווה?

השגתי את ה iso 96 ב370 כולל משלוח ושייקר לא שווה?
אני לא יודע. אתה צריך להשוות את זה למחיר בו תוכל לקנות חלבון שאינו ISO (שייקר הוא מתנה נחמדה, אבל מה כולכם עושים עם השייקרים שאתם מקבלים עם כל קניה כמעט נפלא מבינתי. לי יש אחד והוא משרת אותי נאמנה כבר המון זמן).

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע. אתה צריך להשוות את זה למחיר בו תוכל לקנות חלבון שאינו ISO (שייקר הוא מתנה נחמדה, אבל מה כולכם עושים עם השייקרים שאתם מקבלים עם כל קניה כמעט נפלא מבינתי. לי יש אחד והוא משרת אותי נאמנה כבר המון זמן).
אי אפשר לבחור מתנה אחרת ומקבלים שייקר נגיד לא?

אם אתה לא על דל פחמימה.
גם אם אתה כן, הגרמים הבודדים האלה של פחמימה בסקופ ממש לא יעשו את ההבדל. אלא אם אתה שותה איזה 10 סקופים ביום ואז זה יכול לצאת הרבה פחמימה אבל במקרה כזה צריך לבחון את כל הרגלי התזונה מחדש

• פותח/ת השרשור
גם אם אתה כן, הגרמים הבודדים האלה של פחמימה בסקופ ממש לא יעשו את ההבדל. אלא אם אתה שותה איזה 10 סקופים ביום ואז זה יכול לצאת הרבה פחמימה אבל במקרה כזה צריך לבחון את כל הרגלי התזונה מחדש
אני מעדיף לשלם עוד 70 שקל ולקבל 2220 גרם חלבון בקוספה של 2.3 קילו מאשר לשלם 300 ולקבל 1750 ותאמין לי שזה הבדל ענק של כמעט 300 גרם חלבון זה כאילו עוד 12 סקופים מהאבקה של ה300 כדי להגיע לכמות הזאת.

אקסטרים נוטרישן ופאוורטק. תבדוק אותם גם. אקסטרים היום החלבון הכשר הכי נמכר בארץ.
פאוורטק מכיח חלבון סויה, למה להתקרב אליו?

לנושא:
אני אאולי אעצבן כמה אנשים עם התגובה שלי, אבל ככל שהטענות של החלבון יותר מוגזמות (0 פחמימה ושומן, 30 גרם חלבון בסקופ של 30.0001 גרם אבקה, אך ורק חלבון מבודד שעברו היידרוליזה מערכתית וחילופי יונים תחת קירור וחימום וכולי...) ככה גם האמינות שלו יורדת. אני ממש בספק אם אבקה שמכילה גם מתחלבים, ממתיקים וחומרי טעם וריח יכולה להכיל קרוב ל-100% חלבון, בעיקר שאפילו כמוצר גלם כמעט בלתי אפשרי למצוא אבקת מי גבינה שמכילה כזו כמות של חלבון.
לכן עדיף כבר לשלם על טענות ריאליסטיות.
כל מתאמן חדש חושב שעדיף לו לשלם עוד קצת (שזה לא ממש קצת) כדי לקבל את 'הטוב ביותר'. עוד כמה חודשים תבין שזה ממש לא ככה ושעדיף כבר ללכת על מוצר זול והגיוני יותר.

אבל ככל שהטענות של החלבון יותר מוגזמות (0 פחמימה ושומן, 30 גרם חלבון בסקופ של 30.0001 גרם אבקה, אך ורק חלבון מבודד שעברו היידרוליזה מערכתית וחילופי יונים תחת קירור וחימום וכולי...) ככה גם האמינות שלו יורדת.
נקודה מעניינת העלית כאן

• פותח/ת השרשור

לנושא:
אני אאולי אעצבן כמה אנשים עם התגובה שלי, אבל ככל שהטענות של החלבון יותר מוגזמות (0 פחמימה ושומן, 30 גרם חלבון בסקופ של 30.0001 גרם אבקה, אך ורק חלבון מבודד שעברו היידרוליזה מערכתית וחילופי יונים תחת קירור וחימום וכולי...) ככה גם האמינות שלו יורדת. אני ממש בספק אם אבקה שמכילה גם מתחלבים, ממתיקים וחומרי טעם וריח יכולה להכיל קרוב ל-100% חלבון, בעיקר שאפילו כמוצר גלם כמעט בלתי אפשרי למצוא אבקת מי גבינה שמכילה כזו כמות של חלבון.
כל מתאמן חדש חושב שעדיף לו לשלם עוד קצת (שזה לא ממש קצת) כדי לקבל את 'הטוב ביותר'. עוד כמה חודשים תבין שזה ממש לא ככה ושעדיף כבר ללכת על מוצר זול והגיוני יותר.
30 גרם לסקופ של 33 גרם מאיפה הבאת שסקופ זה 30.0001 גרם?
ורק שתדע iso אומר שיש כמה שיותר חלבון אין כמעט סוכר... כל חלבוני ה iso עם הרבה חלבון וקצת סוכר

לנושא:
אתה לא מעצבן אף אחד עם התגובה שלך, זה הרי ברור כשמש שאין באמת 96 גרם חלבון ב100 גרם מוצר, ועוד של סופר אפקט..נו באמת!
זה אפילו פתטי לחשוב שיש 96% חלבון ב100 גרם מוצר, אי אפשר לבודד לקטוז ממי גבינה בכזו רמה ואף חברה לא הצליחה לעשות זאת, כולל הגדולות ביותר(כי אי אפשר)

30 גרם לסקופ של 33 גרם מאיפה הבאת שסקופ זה 30.0001 גרם?
זו הייתה הגזמה לצורך העברת הנקודה שלי.
גם 30 גרם חלבון ב-33 גרם אבקה זה המון, ובעיניי פשוט לא הגיוני. אם אתה מאמין, לך על זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית