הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקאווט: חזרה לשיאים! או שבעצם לא...

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
בס"ד

האימון התחיל מעולה, והמשיך לא כל כל נעים...

השיא שלי בסקאווט הוא 240X3 ככה שזה בכיוון טוב...

235X5:

או שבעצם לא..:

החזרה הזאת בהחלט הייתה שלי, אבל הרגשתי כמין מתיחה\שיחרור כלשהו באיזור המפשעה ולכן מיד זרקתי את המוט.
קרה לי בדיוק אותו דבר לפני כחצי שנה עם 215 ק"ג בחזרה החמישית ואז הושבתתי מסקאווט לכשלושה חודשים. לאחר מכן חזרתי לאט לאט החל מ 150X3X5 עם התקדמות של 5 ק"ג מאיומן לאימון (בדומה ל SS), לאחר מכן הכנסתי כמה שינויים מבחינת צורת ההתקדמות, והנה כשבועיים לפני התחרות זה קורה שוב...

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.
מקווה מאוד שהפציעה תחלים עם מנוחה נכונה.

לגבי המוזיקה... זה בשביל הצופים לא בשבילי;-)

משקלים מכובדים מאוד עבודה טובה !
ותגיד חשבת לבצע סקוואט וטיפה להצר עמידה אולי יש יותר מידי עומס על המקרבים ...

• פותח/ת השרשור
משקלים מכובדים מאוד עבודה טובה !
ותגיד חשבת לבצע סקוואט וטיפה להצר עמידה אולי יש יותר מידי עומס על המקרבים ...

המקרבים, הכוונה מפשעה?

האמת שזה הפיסוק שהכי נוח לי איתו, עםמפיסוק צר יותר אני מתקשה לשבת לאחור כמו שצריך..
תודה!

בס"ד

האימון התחיל מעולה, והמשיך לא כל כל נעים...

השיא שלי בסקאווט הוא 240X3 ככה שזה בכיוון טוב...

235X5:

או שבעצם לא..:

החזרה הזאת בהחלט הייתה שלי, אבל הרגשתי כמין מתיחה\שיחרור כלשהו באיזור המפשעה ולכן מיד זרקתי את המוט.
קרה לי בדיוק אותו דבר לפני כחצי שנה עם 215 ק"ג בחזרה החמישית ואז הושבתתי מסקאווט לכשלושה חודשים. לאחר מכן חזרתי לאט לאט החל מ 150X3X5 עם התקדמות של 5 ק"ג מאיומן לאימון (בדומה ל SS), לאחר מכן הכנסתי כמה שינויים מבחינת צורת ההתקדמות, והנה כשבועיים לפני התחרות זה קורה שוב...

מסוכן ודורש טיפול, פעם אחרונה שתיארתי משהו כמו שאתה תיארת "מתיחה/שחרור" זה היה קרע קטן בחזה...
במיוחד במקרבים זה דורש טיפול ורצוי כמה שיותר מוקדם כי זה עשוי להפוך למטרד רציני.
תרגיש טוב, הלוואי ונגלה שזה היה שומדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית