הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקה דוחה

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
אז אני מניח שהבנתם כבר מהכותרת, יש לי אבקה עם טעם דוחה.
ניסיתי הכל, לבשל לא אפשרי בכלל איתה, יותר מים/פחות מים, גם לא עובד, גם עם 800 מ״ל וגם עם 100 מ״ל עדיין טעם דוחה.
ניסיתי לאטום את האף ולשתות, גם לא הלך, עדיין דוחה וגורם לי להקיא.
ניסיתי להוסיף דברים, עדיין דוחה.
חשבתי אולי לנסות לערבב חצי סקופ מהאבקה עם עוד חצי סקופ מאבקה אחרת ולנסות, אולי יעביר איכשהו את הטעם.

בכל מקרה, פתחתי את הדיון כדי לשמוע דעות של אנשים שונים אם ואיך התמודדתם עם חלבון בעל טעם דוחה?

היה לי בננה של דיימטיז גועל נפש לקחתי נשימה עמוקה ושתיתי הכל בשלוק אותו דבר עם VPX בטעם וניל

• פותח/ת השרשור
היה לי בננה של דיימטיז גועל נפש לקחתי נשימה עמוקה ושתיתי הכל בשלוק אותו דבר עם VPX בטעם וניל
כמו שרשמתי, עם העוגת יום הולדת זה לא עובד, עדיין יש רפלקס הקאה.

אז אני מניח שהבנתם כבר מהכותרת, יש לי אבקה עם טעם דוחה.
ניסיתי הכל, לבשל לא אפשרי בכלל איתה, יותר מים/פחות מים, גם לא עובד, גם עם 800 מ״ל וגם עם 100 מ״ל עדיין טעם דוחה.
ניסיתי לאטום את האף ולשתות, גם לא הלך, עדיין דוחה וגורם לי להקיא.
ניסיתי להוסיף דברים, עדיין דוחה.
חשבתי אולי לנסות לערבב חצי סקופ מהאבקה עם עוד חצי סקופ מאבקה אחרת ולנסות, אולי יעביר איכשהו את הטעם.

בכל מקרה, פתחתי את הדיון כדי לשמוע דעות של אנשים שונים אם ואיך התמודדתם עם חלבון בעל טעם דוחה?

יש לי דודה שמבשלת נורא!! סוג של בישול טבעוני אורגני שמשמיד לך את בלוטות הטעם ואת הרצון לחיות... טופו בטעם שפעת... עוגת גזר וקייל נגד מזיקים.. פשטידת תרד עם חול מתגבש... כל חג שאנחנו נפגשים אנחנו מלאי חרדה איזה אוכל היא תביא... כי לצערנו אנחנו חייבים מתוך נימוס לטעום את זה ולהגיד שזה טעים.
אני משתף את זה גם בשביל לנקות את המצפון שלי 😇 וגם להראות תמיכה בכל אותם אנשים שנתקעו עם שייקים ואבקות מגעילות...
"תאטמו את האף ותבלעו!!!"
אחד שיודע!

קצת נסחפתם אכן בעוגת יום הולדת יש הרגשה שהגזימו עם הסוכר אבל מגעיל זה לא. אני היתי ממיס גלידות דיאט ועל חלב סויה לייט של תנובה, זה היה מאזן ואפילו טעים.
וכן אין כמו ללכת על בטוח שוקו או קרם עוגיות.
בסדרה של bpi whey hd מגיעים טעמים שהולכים לרענן, מאוד אהבתי את הגרנולה, בננה מרשמלו היה קצת מתוק עבורי, שוקולד בראוניז אדיר כמו פאדג של איזו 100
אכתוב ביקורת מלאה בהמשך
עוד חלבון ממש טעם זה של ג׳אי קאטלר אשכרה שייק סמיך כאילו טחנו מחית פרות ממש מומלץ למפונקים.

אני נתקעתי עם פח של סאן וניל
טעם של חרא
כרגע יש לי עוד טעמים בבית אז אני עוד חיי
אבל שהשאר יגמרו אני אצטרך לשתות את הגועל הזה

לא יודע אם זה איתיאל או מישל..
לפעמים גם אני בילדר סמוי (מישל)

ועכשיו ברצינות, יש פה כוסיות, בתקופה שאני התחלתי להתאמן היתי סותמים עם האף נותנים צעקה ברבאק ושותים, הינו אלופים בלהילחם עם ריפלקס ההקאה. היום אני שומע אנשים "תראהה זה טעם פירותי חמצמץ פחות לטעמי" וואלה ? מה אני אגיד לכם, לא יודע באיזה תחום בחרתם, אבל בתחום שלנו עושים הכל כדי להמשיך ולהתקדם. נקח את הפאור ליפטרים שהם קצת פחות מפונקים, הם אשכרה שותים אבקת חלבון ישירות מהשק את החומר גלם עצמו, זה ללא טעם לכאורה, בתאכלס זה מזעזע. האבקות של היום כולן טעימות, נכון ישנן פחות וישנן יותר אבל אי אפשר להשוות את זה למשהו שהיה, תעריכו קצת את מה שיש, אני מרגיש זקן שאני כותב את זה, אבל אני באמת מעריך, היום אני לא מתמודד עם הריפלקס ושותה כמעט כל אבקה פרט לטעמי תפוזים, אבל אם לא היה משהו אחר גם את התפוזים - בראאאבק!!!

ואללה? אני בדיוק שוקל אם לקנות אחד כזה (על סמך הציון בבודיבילדינג..אין לי דרך אחרת) עוד מישהו חושב ככה?

*התכוונתי לדיימטייז*

נערך לאחרונה:
ואללה? אני בדיוק שוקל אם לקנות אחד כזה (על סמך הציון בבודיבילדינג..אין לי דרך אחרת) עוד מישהו חושב ככה?

*התכוונתי לדיימטייז*
בהתחלה זה סבבה אבל אחרי זה זה מגעיל אבל זה טעם נסבל *כמו בירה*

ועכשיו ברצינות, יש פה כוסיות, בתקופה שאני התחלתי להתאמן היתי סותמים עם האף נותנים צעקה ברבאק ושותים, הינו אלופים בלהילחם עם ריפלקס ההקאה. היום אני שומע אנשים "תראהה זה טעם פירותי חמצמץ פחות לטעמי" וואלה ? מה אני אגיד לכם, לא יודע באיזה תחום בחרתם, אבל בתחום שלנו עושים הכל כדי להמשיך ולהתקדם. נקח את הפאור ליפטרים שהם קצת פחות מפונקים, הם אשכרה שותים אבקת חלבון ישירות מהשק את החומר גלם עצמו, זה ללא טעם לכאורה, בתאכלס זה מזעזע. האבקות של היום כולן טעימות, נכון ישנן פחות וישנן יותר אבל אי אפשר להשוות את זה למשהו שהיה, תעריכו קצת את מה שיש, אני מרגיש זקן שאני כותב את זה, אבל אני באמת מעריך, היום אני לא מתמודד עם הריפלקס ושותה כמעט כל אבקה פרט לטעמי תפוזים, אבל אם לא היה משהו אחר גם את התפוזים - בראאאבק!!!
אח לא מפונק על מלא

אתה צודק
אבל מצד שני אתה קונה אבקה בסביבות ה 300 שקל
אז למה שלא יהיה לך טעים ותהנה לשתות?

בהתחלה זה סבבה אבל אחרי זה זה מגעיל אבל זה טעם נסבל *כמו בירה*
חייב להגיד, חזרתי היום מאמינושופ(אחלה מקום, ממליץ) עם דיימטייז בננה, ברגעים אלה שותה אותו ונהנה מאוד. קליל מאוד הטעם לא ממש "מורגש" או "כבד" כמו הוניל עוגיות של אופטימום (עפקת הניפוח הקודמת שלי). כנראה שזה לגמרי עניין של טעם, אבל אני מצטרף לרוב שהצביע בעד טעם הבננה בחלבון הנ"ל, אחלה דבר, באמת.
הזמנתי גם אופטימום קפה, כשזה יגיע (כנראה חודש..) אכתוב את דעתי שוב ביחס לבננה. אבל כרגע מתוך 2 הטעמים שניסיתי, ממליץ על הבננה ( למרות שגם הוניל עוגיות נחמד. )

חייב להגיד, חזרתי היום מאמינושופ(אחלה מקום, ממליץ) עם דיימטייז בננה, ברגעים אלה שותה אותו ונהנה מאוד. קליל מאוד הטעם לא ממש "מורגש" או "כבד" כמו הוניל עוגיות של אופטימום (עפקת הניפוח הקודמת שלי). כנראה שזה לגמרי עניין של טעם, אבל אני מצטרף לרוב שהצביע בעד טעם הבננה בחלבון הנ"ל, אחלה דבר, באמת.
הזמנתי גם אופטימום קפה, כשזה יגיע (כנראה חודש..) אכתוב את דעתי שוב ביחס לבננה. אבל כרגע מתוך 2 הטעמים שניסיתי, ממליץ על הבננה ( למרות שגם הוניל עוגיות נחמד. )

יש לי את המוקה קפוצינו
טעימה מאוד עם חלב

תאמת גם אני מתוך שתי טעמים מעגיף את הבננה, אין ''רפלקס הקאה'' בטעם הזה אבל קצת נמאס ומגעיל אחרי שבוע

suck it up and drink, היה לי אפקת חלבון וניל של פרובודי... בוא נגיד שבלי להוסיף סוכר הייתי מקיא את החלבון פשוט הדבר הכי נוראי שקיים בשוק אפקות החלבון, טעם של קיא אשכרה..
או שתמכור למנשורי

בדיוק! זה הכיף הכי גדול של אחרי האימון (ואל תספרו לי על חלון ההזדמנויות ז"ל, אני פשוט אוהב את זה עוד לפני המקלחת).
זה לא שאומרים אל תקחו אבקה טעימה.
פשוט אם קנית אבקה והיא לא הייתה משהו? תזרום..אל תחפש בכל מחיר להעיף אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית