הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקה דוחה

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
אז אני מניח שהבנתם כבר מהכותרת, יש לי אבקה עם טעם דוחה.
ניסיתי הכל, לבשל לא אפשרי בכלל איתה, יותר מים/פחות מים, גם לא עובד, גם עם 800 מ״ל וגם עם 100 מ״ל עדיין טעם דוחה.
ניסיתי לאטום את האף ולשתות, גם לא הלך, עדיין דוחה וגורם לי להקיא.
ניסיתי להוסיף דברים, עדיין דוחה.
חשבתי אולי לנסות לערבב חצי סקופ מהאבקה עם עוד חצי סקופ מאבקה אחרת ולנסות, אולי יעביר איכשהו את הטעם.

בכל מקרה, פתחתי את הדיון כדי לשמוע דעות של אנשים שונים אם ואיך התמודדתם עם חלבון בעל טעם דוחה?

לא הבנתי אף פעם מה הבעיה להגיע לשני גרם חלבון לקילו רק ממזון, ועוד לאלה ששוקלים פחות ממאה קילו.

לא הבנתי אף פעם מה הבעיה להגיע לשני גרם חלבון לקילו רק ממזון, ועוד לאלה ששוקלים פחות ממאה קילו.

כלכלית יותר משתלם להוסיף כף של אבקת חלבון לתפריט מאשר להוסיף כל דבר אחר כי הוא יותר יקר. אז אין בעיה שהמקור הזה יצטרף לכמות חלבון היומית שלך.

אני פעם קניתי גיינר של סיריוס מאס בטעם וניל שתיתי אותו שעה וחצי לפני אימון באמצע האימון יצאתי להקיא. טעם זוועה. זרקתי את השק לפח אחרי ששתיתי ממנו איזה 5-6 כפות.

אבל באבקות חלבון לא נתקלתי בטעם ממש דוחה שאי אפשר לשתות וניסיתי הרבה סוגים יחסית.

סיריוס מאס? זה לא של אופטימום?
חבל שזרקת, הייתי שולח לי 😄🍽️🥹
האמת לא ניסיתי אותו אף פעם אבל חשבתי כל הפחמימות מוסיפות לטעם.

בהתחלה זה סבבה אבל אחרי זה זה מגעיל אבל זה טעם נסבל *כמו בירה*
מה, אתה רמזת שבירה זה לא טעים?
בדיוק! זה הכיף הכי גדול של אחרי האימון (ואל תספרו לי על חלון ההזדמנויות ז"ל, אני פשוט אוהב את זה עוד לפני המקלחת).
לפני המקלחת אחרי שהורדת את הבוקסר במלתחות, כמובן

אני מבין אתה מגלה שנאה בלתי מוגבלת כלפי הקרקר אה? פגע בך נואשות.😆
עושה לי בחילה רצינית אחרי כל פעם שאני מסיים לשתות.
זה הגיע למצב שהוספתי היום שוקו מו (ללא הסוכר) ו 30 גרם בן אנד ג'ריז שוקולד לשייק..היה טעים,
אחרי 5 דק קיבלתי בחילה.

זה הגיע למצב שהוספתי היום שוקו מו (ללא הסוכר) ו 30 גרם בן אנד ג'ריז שוקולד לשייק..היה טעים,
אחרי 5 דק קיבלתי בחילה.
מסכן 🤒

• פותח/ת השרשור
אחרי 5 דק קיבלתי בחילה.
אז במצב שלי, מהרגע שפתחתי את הפח מיד יש רפלקס הקאה.
פשוט טעם דוחה, לא מבין למה חברות מייצרות טעמים כאלו.

אני אף פעם לא הבנתי את הקטע שיש פשוט אבקות שאתה רוצה להתאבד כשאתה רק מתקרב אליהן זה נראה כאילו המוצרים לא נטעמים ונבדקים אפילו פעם אחת לפני שהם עולים על המדף.🫤

• פותח/ת השרשור
אני אף פעם לא הבנתי את הקטע שיש פשוט אבקות שאתה רוצה להתאבד כשאתה רק מתקרב אליהן זה נראה כאילו המוצרים לא נטעמים ונבדקים אפילו פעם אחת לפני שהם עולים על המדף.🫤
אני זוכר שבזמנו? כששאלתי את המוכרת באמינושופ (אתי? יכול להיות?) הייתי שניה מלקנות בננה, באמת שנייה, אבל בשניה האחרונה שאלתי אותה על העוגת יום הולדת ובאיזה טעם זה והיא אמרה ״כמו עוגת קצפת״.

איפה זה ואיפה עוגת קצפת...

טעם זה כל כך אינדוידואלי, לי הגראם קרקר מאוד טעים לאומת זאת השוקולד הלבן של אקסטרים לא הצלחתי לשתות ואנשים טוענים שזה ממש טעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית