- פותח/ת השרשור
מכיר את התוכנה כמו את כף היד שלי אחרי הכל עבדתי איתה 3 שניםמה אתה יודע לעשות בשביל לעבוד ב gis?
איזה חברה הציעה לך?
יודע למה כל כלי למה הוא משמש ויודע איך להשתמש עם כל כלי
ויודע קצת סקריפטים
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מכיר את התוכנה כמו את כף היד שלי אחרי הכל עבדתי איתה 3 שניםמה אתה יודע לעשות בשביל לעבוד ב gis?
איזה חברה הציעה לך?
הבנתי, אם הציעו לך עבודה לך על זה בלי לחשוב, מקסימום תעשה תעודת חדכ תוך כדי בשביל הכיףמכיר את התוכנה כמו את כף היד שלי אחרי הכל עבדתי איתה 3 שנים
יודע למה כל כלי למה הוא משמש ויודע איך להשתמש עם כל כלי
ויודע קצת סקריפטים
לא מתכוון לשמור בחייםאני ממש לא התמרמרתי בתור מאמן חד"כ, אמנם זה לא כסף אבל זו אחלה עבודה.
אני באופן כללי לא חושב שאתה צריך להתמרמר בעבודה, מקסימום לך תאבטח איזה חור עם המחשב הנייד שלך בשביל 30 ומשהו שקל לשעה אם אתה שונא כל דבר אחר.
הכיוון הוא gis או qa אם לא ילך אז לכיוון העבודות השחורותאם המטרה היחידה היא לחסוך כסף לטיסה, או שתלך לעבוד בעגלות או שתעבוד מלצר במסעדת יוקרה. תטחן קצת אבל תעשה מלא כסף במעט זמן
הכיוון הוא gis או qa אם לא ילך אז לכיוון העבודות השחורות
אין לי את האופי של מלצר או מוכרתאמין לי שאתה תהנה יותר במסעדה או בעגלות בכלל, רק כי רוב החבר'ה יהיו בגילך עם מטרה דומה וחוץ מהעבודה עצמה והכסף אתה תרוויח חוויה וחברים חדשים.
אני ממליץ על עגלות רק כי זה חלק מהחוויה הכוללת של הטיול.
יהיה לך המון זמן להיות רציני ולעשות "עבודה של גדולים" זאת רק הדעה שלי אבל, אני לא מכיר את האופי שלך.