הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייל משתחרר מבולבל קצת

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה אתה יודע לעשות בשביל לעבוד ב gis?
איזה חברה הציעה לך?
מכיר את התוכנה כמו את כף היד שלי אחרי הכל עבדתי איתה 3 שנים
יודע למה כל כלי למה הוא משמש ויודע איך להשתמש עם כל כלי
ויודע קצת סקריפטים

נערך לאחרונה:
מכיר את התוכנה כמו את כף היד שלי אחרי הכל עבדתי איתה 3 שנים
יודע למה כל כלי למה הוא משמש ויודע איך להשתמש עם כל כלי
ויודע קצת סקריפטים
הבנתי, אם הציעו לך עבודה לך על זה בלי לחשוב, מקסימום תעשה תעודת חדכ תוך כדי בשביל הכיף

אני כרגע עובד בGIS. תנסה את הכיוונים שלך נשמע משכורת גבוהה יותר, אך אם לא תצליח תפנה אליי בפרטי אני אשמח לעזור, המשכורות משתנות כי זה תלוי במשרה.

אני ממש לא התמרמרתי בתור מאמן חד"כ, אמנם זה לא כסף אבל זו אחלה עבודה.
אני באופן כללי לא חושב שאתה צריך להתמרמר בעבודה, מקסימום לך תאבטח איזה חור עם המחשב הנייד שלך בשביל 30 ומשהו שקל לשעה אם אתה שונא כל דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא התמרמרתי בתור מאמן חד"כ, אמנם זה לא כסף אבל זו אחלה עבודה.
אני באופן כללי לא חושב שאתה צריך להתמרמר בעבודה, מקסימום לך תאבטח איזה חור עם המחשב הנייד שלך בשביל 30 ומשהו שקל לשעה אם אתה שונא כל דבר אחר.
לא מתכוון לשמור בחיים
וכנראה לא הבנת איפה אני מתמרמר

• פותח/ת השרשור
מקפיץ בגלל שהרחבתי גם לqa אז אם אתם מכירים משהו אשמח לשמוע על זה
כמובן שגם עדין gis רלוונטי

אם המטרה היחידה היא לחסוך כסף לטיסה, או שתלך לעבוד בעגלות או שתעבוד מלצר במסעדת יוקרה. תטחן קצת אבל תעשה מלא כסף במעט זמן

• פותח/ת השרשור
אם המטרה היחידה היא לחסוך כסף לטיסה, או שתלך לעבוד בעגלות או שתעבוד מלצר במסעדת יוקרה. תטחן קצת אבל תעשה מלא כסף במעט זמן
הכיוון הוא gis או qa אם לא ילך אז לכיוון העבודות השחורות

הכיוון הוא gis או qa אם לא ילך אז לכיוון העבודות השחורות

תאמין לי שאתה תהנה יותר במסעדה או בעגלות בכלל, רק כי רוב החבר'ה יהיו בגילך עם מטרה דומה וחוץ מהעבודה עצמה והכסף אתה תרוויח חוויה וחברים חדשים.
אני ממליץ על עגלות רק כי זה חלק מהחוויה הכוללת של הטיול.

יהיה לך המון זמן להיות רציני ולעשות "עבודה של גדולים" זאת רק הדעה שלי אבל, אני לא מכיר את האופי שלך.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שאתה תהנה יותר במסעדה או בעגלות בכלל, רק כי רוב החבר'ה יהיו בגילך עם מטרה דומה וחוץ מהעבודה עצמה והכסף אתה תרוויח חוויה וחברים חדשים.
אני ממליץ על עגלות רק כי זה חלק מהחוויה הכוללת של הטיול.

יהיה לך המון זמן להיות רציני ולעשות "עבודה של גדולים" זאת רק הדעה שלי אבל, אני לא מכיר את האופי שלך.
אין לי את האופי של מלצר או מוכר
תביא משימה אני אעשה אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית