הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS 2 שאלות

• פותח/ת השרשור
תראה את הלינקים שצירפתי
סבבה ראיתי תודה,
אני מקווה שאני אוכל לשים את המוט על המקבילים, נראה לי הכי נוח, אם לא אני אנסה עם קלין.

ושאלה- אם אני מוותר על קלין כתרגיל ועושה במקומו מתח עם משקל, זה נורא? זה בסדר? מה נראה לך?

סבבה ראיתי תודה,
אני מקווה שאני אוכל לשים את המוט על המקבילים, נראה לי הכי נוח, אם לא אני אנסה עם קלין.

ושאלה- אם אני מוותר על קלין כתרגיל ועושה במקומו מתח עם משקל, זה נורא? זה בסדר? מה נראה לך?
הדמיון היחידי בין קלין למתח הוא ששניהם עובדים על הגב.
בשביל לשמור על הרעיון של התוכנית הייתי עושה היי פול \ פאוור שראג.

אבל יש הרבה שהצליחו לסיים SS מעולה עם מתח במקום פאוורקלין

• פותח/ת השרשור
הדמיון היחידי בין קלין למתח הוא ששניהם עובדים על הגב.
בשביל לשמור על הרעיון של התוכנית הייתי עושה היי פול \ פאוור שראג.

אבל יש הרבה שהצליחו לסיים SS מעולה עם מתח במקום פאוורקלין
אין לי מושג מה זה פאוור שראג (אני מכיר שראג) ואני לא בטוח מה זה היי פול, אבל אתה מתכוון את התרגילים האלה במקום המתח? (או זה או זה במקום המתח) ומה ז"א "לסיים SS", מתי בעצם אני מסיים עם התוכנית הזאת?

אין לי מושג מה זה פאוור שראג (אני מכיר שראג) ואני לא בטוח מה זה היי פול, אבל אתה מתכוון את התרגילים האלה במקום המתח? (או זה או זה במקום המתח) ומה ז"א "לסיים SS", מתי בעצם אני מסיים עם התוכנית הזאת?
אם אתה לא יודע תחפש.
חסר לך הרבה ידע, קראת בכלל את המאמר בפורטל?
אתה מסיים כשאתה לא מצליח להתקדם יותר מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יודע תחפש.
חסר לך הרבה ידע, קראת בכלל את המאמר בפורטל?
אתה מסיים כשאתה לא מצליח להתקדם יותר מאימון לאימון
קראתי, סבבה כן סבבה את זה אני יודע, רק שאלה, שאני לא מצליח להתקדם מאימון לאימון בתרגיל אחד נגיד אני עושה ריסט לפי הכללים נקרא לזה, עד שאני לא מצליח לעלות בשום תרגיל ואז אני כבר עובר תוכנית?

קראתי, סבבה כן סבבה את זה אני יודע, רק שאלה, שאני לא מצליח להתקדם מאימון לאימון בתרגיל אחד נגיד אני עושה ריסט לפי הכללים נקרא לזה, עד שאני לא מצליח לעלות בשום תרגיל ואז אני כבר עובר תוכנית?
כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית