- פותח/ת השרשור
סבבה ראיתי תודה,תראה את הלינקים שצירפתי
אני מקווה שאני אוכל לשים את המוט על המקבילים, נראה לי הכי נוח, אם לא אני אנסה עם קלין.
ושאלה- אם אני מוותר על קלין כתרגיל ועושה במקומו מתח עם משקל, זה נורא? זה בסדר? מה נראה לך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה ראיתי תודה,תראה את הלינקים שצירפתי
הדמיון היחידי בין קלין למתח הוא ששניהם עובדים על הגב.סבבה ראיתי תודה,
אני מקווה שאני אוכל לשים את המוט על המקבילים, נראה לי הכי נוח, אם לא אני אנסה עם קלין.
ושאלה- אם אני מוותר על קלין כתרגיל ועושה במקומו מתח עם משקל, זה נורא? זה בסדר? מה נראה לך?
אין לי מושג מה זה פאוור שראג (אני מכיר שראג) ואני לא בטוח מה זה היי פול, אבל אתה מתכוון את התרגילים האלה במקום המתח? (או זה או זה במקום המתח) ומה ז"א "לסיים SS", מתי בעצם אני מסיים עם התוכנית הזאת?הדמיון היחידי בין קלין למתח הוא ששניהם עובדים על הגב.
בשביל לשמור על הרעיון של התוכנית הייתי עושה היי פול \ פאוור שראג.
אבל יש הרבה שהצליחו לסיים SS מעולה עם מתח במקום פאוורקלין
אם אתה לא יודע תחפש.אין לי מושג מה זה פאוור שראג (אני מכיר שראג) ואני לא בטוח מה זה היי פול, אבל אתה מתכוון את התרגילים האלה במקום המתח? (או זה או זה במקום המתח) ומה ז"א "לסיים SS", מתי בעצם אני מסיים עם התוכנית הזאת?
קראתי, סבבה כן סבבה את זה אני יודע, רק שאלה, שאני לא מצליח להתקדם מאימון לאימון בתרגיל אחד נגיד אני עושה ריסט לפי הכללים נקרא לזה, עד שאני לא מצליח לעלות בשום תרגיל ואז אני כבר עובר תוכנית?אם אתה לא יודע תחפש.
חסר לך הרבה ידע, קראת בכלל את המאמר בפורטל?
אתה מסיים כשאתה לא מצליח להתקדם יותר מאימון לאימון
כןקראתי, סבבה כן סבבה את זה אני יודע, רק שאלה, שאני לא מצליח להתקדם מאימון לאימון בתרגיל אחד נגיד אני עושה ריסט לפי הכללים נקרא לזה, עד שאני לא מצליח לעלות בשום תרגיל ואז אני כבר עובר תוכנית?