עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לנשיפת האוויר בזמן העלייה למעלה.ולהוציא את האוויר בעליה.
עוד פעם הטענה שבזמן עליה למעלה נשיפה גורמת לאיבוד כיווץ בבטן ובגלל זה לא צריך לעשות את זה?אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לנשיפת האוויר בזמן העלייה למעלה.
מה הכוונה "עוד פעם" ?עוד פעם הטענה שבזמן עליה למעלה נשיפה גורמת לאיבוד כיווץ בבטן ובגלל זה לא צריך לעשות את זה?
אין מצב שאני מוצא את הקישור הזה אבל זאת הייתה הטענה נגד הוצאת האוויר החוצה, ואני זוכר אפילו שתומכי הריפטו תמכו בטענה הזאת. אני אישית מתנגד לזה בגלל שניתן לנצל את הוצאת האוויר לניצול אפקט הרייג' שעוזר להרבה מתאמנים להרים יותר משקל, ולדעתי יכול לעזור יותר מכיווץ טוב יותר של האיברים הפנימיים, שגם ככה במשקלים גבוהים ועם חגורה פחות רלוונטי.מה הכוונה "עוד פעם" ?
איפה היה דיון על זה?
שלח קישור.
אבל הבחור כאן הוא ללא חגורה, ומתאמן מתחיל.אין מצב שאני מוצא את הקישור הזה אבל זאת הייתה הטענה נגד הוצאת האוויר החוצה, ואני זוכר אפילו שתומכי הריפטו תמכו בטענה הזאת. אני אישית מתנגד לזה בגלל שניתן לנצל את הוצאת האוויר לניצול אפקט הרייג' שעוזר להרבה מתאמנים להרים יותר משקל, ולדעתי יכול לעזור יותר מכיווץ טוב יותר של האיברים הפנימיים, שגם ככה במשקלים גבוהים ועם חגורה פחות רלוונטי.
לא שמעת את הצעקות שלי בסרטונים שהעליתי לפורום? אני דיי בטוח שאיפשהו בזמן הצעקה האוויר יוצא 😆אבל הבחור כאן הוא ללא חגורה, ומתאמן מתחיל.
בכל אופן, כשיש לך משקל כבד על הגב ואתה ללא חגורה, נשיפה של האוויר סביר להניח תגרום לך לאבד כיווץ.
גם בבנצ' אתה נושף אוויר בזמן הלחיצה?
מה הבעיה להוציא את האויר בעלייה?גם בבנצ' אתה נושף אוויר בזמן הלחיצה?
לא מוציאים את האוויר בזמן העלייה.מה הבעיה להוציא את האויר בעלייה?
בסקוואט אני לא מוציא אבל כשנהיה ממש קשה ואין לי אויר בורח לי לפעמים קצת בירידה/עלייה
בעניין הסקוואט אתה צודק, בעניין הבאנצ׳ ממה שאושר הסביר לי אין בעיה להוציא את האויר בעלייה.לא מוציאים את האוויר בזמן העלייה.
האוויר בפנים, על מנת לשמור על כיווץ מירבי.
עברתי עכשיו על 4 מחקרים בנושא הרמת משקלים (סקוואט, בנץ' ועוד 2 שלא קשורים להרמות אולימפיות) וכולם מעידים על כך שאתה צודק והיו תוצאות יותר טובות לשימור האזור הלומברדי (או איך שלא קוראים לזה בעברית) על ידי החזקת האוויר בפנים בזמן ביצוע החזרה.לא מוציאים את האוויר בזמן העלייה.
האוויר בפנים, על מנת לשמור על כיווץ מירבי.
תתחיל מכאן, ותיהנה.שלח קישור.
כמו שהחגורה בבנץ' עוזרת לך להיות מכווץ, ככה גם החזקת האוויר עוזרת לך להיות מכווץ, גם בבנץ'.אבל אני לא מצילח להבין איך כיווץ הבטן כתוצאה משימור האוויר בפנים מועיל לבנץ' פרס, שזהו תרגיל המבוצע בשכיבה ולא בעמידה.
לא ברור לי בכלל.כמו שהחגורה בבנץ' עוזרת לך להיות מכווץ, ככה גם החזקת האוויר עוזרת לך להיות מכווץ
לדעתי זה בעיקר ענין של יציבות. גוף מלא אויר יכול להיות קשיח ויציב יותר. דבר שני - קל יותר לשמור על קשת בגב עם ריאות מלאות.לא ברור לי בכלל.
התכוונתי להשוואה עם חגורה, שפועלת, להבנתי, במנגנון אחר לגמרי.גוף מלא אויר יכול להיות קשיח ויציב יותר.