הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חלבון סיינטרקס למה כזה יקר ?

• פותח/ת השרשור orel
  • פורסם בתאריך

orel

משתמש פעיל
331
10
נק' מוניטין:
-124
331
10
היתי מזמין אותו מחול, היה יוצא לי ממש זול לאחרונה הבנתי שהיבואן סגר את הזמנות מחול
אני רוצה להבין למה יש כזה הפרש מחירים מטורף? אני לא מטומטם אני יודע שיש הוצאות ומיסים אבל הפער של כל החברות הוא שונה לעומת הסיינטרקס הפער שם ממש משמעותי. האבקה הזאת ממש טעימה לי, אני ממש לא מתכוון לקנות אותה במחיר שדורשים עליה האם יש משהו שדומה בטעם במחיר נורמלי וחשוב לי שיהיה תשלובת

כי יש רק חנות אחת שמוכרת אותה ולכן היא קובעת מחיר שערורייתי לאבקה שדרך אגב, לא ממש איכותית

אני רוצה להבין למה יש כזה הפרש מחירים מטורף?
כי הצרכן הישראלי אוכל הכל. שמים לו פרסומת יפה, רושמים שזה שזה הכי טוב בעולם והוא משלם כמה שמבקשים.
המחיר בארץ הוא יותר מפי 2 מהמחיר בחו"ל. זה פסיכי לגמרי ואין לזה שום הצדקה.

ישראל בודי מונופול עם החברות שלהם מה שמצחיק אותי שהם אומרים מתחייבים למחיר הכי זול בארץ אבל לא משווקים לאף אחד בארץ אז בטח שזה יהיה הכי זול בארץ. ואני לא מבין מה הרעש סביבו אולי טעים כן אבל חלבון לא איכותי שמכיל כמויות של חיטה, החברה טוענת שזה תוספת גלוטמין וככה מנסה לטאטא את הנושא של אמינו ספייק. ב 400 שקל היתי כבר קונה איזה איזו ובטח שלא תערובת של סויה וחיטה. לא חסר חברות אחי יש לך כאן בפורום חברה שמפרסמת חיפוש קטן בגוגל תמצא עוד כמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית