הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מכון סוף סוףף

• פותח/ת השרשור sisso
  • פורסם בתאריך

sisso

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
פירסמתי פה אשכול ממזמן על סוקואט ונאמר שאני צריך ללכת למכון והיה בעיה שאני בקרטה וזה לא הולך טווב
אז עם מאמצים רבים הצלחתי להירשם למכון אבל יש כמה בעיות
אחד הקרטה שלי בימי שני חמישי ושישי אז יש בעיות באמיון
יש אפשרות שאני יתאמן ימים ראשון שלישי ורבעי?
שראשון יהיה כול הגוף ושלישי חצי ורבעי חצי?..(מקווה שהבנתם)
המאמן אמר לי שהוא נותן לי תוכנית התחלה לחודש ואז ישנה זה הגיוני?
עם אני יביא תתוכנית החדשה תוכל לעזור לי לבנות אחת טובה יותר שתכיל תדרישות שלי?...

תודה מראש לעוזרים

מה המטרה שלך?
אנחנו לא בונים כאן תוכניות אימון, המאמן שלך יבנה לך תוכנית לא טובה (כן קבעתי מראש) ואין דבר כזה חצי אימון אלא רק אצל ליצנים.

חלק מהקבלה לניהול כאן דורשת יכולת נבואה .
אנחנו יודעים מה תיהיה התוכנית לפני שהמדריך שלך יחבר אותה .

פירסמתי פה אשכול ממזמן על סוקואט ונאמר שאני צריך ללכת למכון והיה בעיה שאני בקרטה וזה לא הולך טווב
אז עם מאמצים רבים הצלחתי להירשם למכון אבל יש כמה בעיות
אחד הקרטה שלי בימי שני חמישי ושישי אז יש בעיות באמיון
יש אפשרות שאני יתאמן ימים ראשון שלישי ורבעי?
שראשון יהיה כול הגוף ושלישי חצי ורבעי חצי?..(מקווה שהבנתם)
המאמן אמר לי שהוא נותן לי תוכנית התחלה לחודש ואז ישנה זה הגיוני?
עם אני יביא תתוכנית החדשה תוכל לעזור לי לבנות אחת טובה יותר שתכיל תדרישות שלי?...

תודה מראש לעוזרים

אתה שואל את השאלות הלא-נכונות בפורום הלא-נכון.

עד שהמומחים והפנאטים יענו על השאלות שלך, אני מציע שתיכנס אל המאמרים של האתר, ותגלה מה השיטות המועדפות.

אמנם איני מומחה, אך גם בעיני הרעיון שהמאמן יחליף לך תוכנית לאחר חודש נראה לא רציני בעליל. אתה רוצה תוכנית? שיבנה אחת רצינית למשך כמה חודשים.

שים לב,יש להחליט מה העדיפות שלך, וכך לקבוע אימון. אימון באמנות לחימה מצריך לא מעט משאבים, במיוחד אמנות לחימה "חיצונית" כמו קראטה. מה שאומר שהפרמטרים שתקבע לאימון בחדר כושר לא צריכים להתנגש עם אמנות הלחימה.

אם העדיפות אחרת, אימון הכח שתפעל לפיו יחייב התייחסות אחרת בכל הנודע לתזונה ואימונים.

אלא אם יש לך מקור אנרגיה בלתי נדלה (עכשיו נשאר לחכות למישהו שיצעק "סטרואידים" 😉), אל תנסה להתאמץ באותה מידה בשני התחומים, זה לא יעבוד.

תחליט מה אתה רוצה לעשות!!

אגב, אנו לא בונים תוכניות אימון, ואין סיכוי שתקבל ביקורת חיובית על תוכנית שלא מתבססת על עקרונות המוצגים כאן בפורום.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
סבבה אני יסתכל במאמרים ,עם אני ישים תתוכנית אימונים אתה תוכל לדעת דעה אלייה?..

סבבה אני יסתכל במאמרים ,עם אני ישים תתוכנית אימונים אתה תוכל לדעת דעה אלייה?..

חח, אין בעיה. קח החשבון שאני לא מוסמך, ובטח שלא מעריץ של השיטות המקובלות. אם זה לא מפריע לך, שוט. אם זה כן מפריע, עדיף שתחכה למומחים (ואני לא קורא להם כך בציניות), והם כבר יכוונו אותך.

אל תשכח לציין מטרות.

רוב מנהלי הפורומים, כולל מנהלי האתר, הם מדריכים מוסמכים (או בדרך לשם). הגישה שלהם קצת צינית (גם לטעמי), אבל אני מעדיף שהם יחוות דיעה על מה שאתה רוצה.

איזה מנהל אתר בדרך להיות מדריך מוסמך? זה שאנחנו מדריכים מוסמכים לא הביא לנו שום דבר בחיים חוץ מדף בצבע חרא שתלינו אותו יחד עם הריחן בשירותים.
את הידע האמיתי רוכשים מספרים ומחקרים ולא ממוסדות לימוד, לפחות לא בארץ.

איזה מנהל אתר בדרך להיות מדריך מוסמך? זה שאנחנו מדריכים מוסמכים לא הביא לנו שום דבר בחיים חוץ מדף בצבע חרא שתלינו אותו יחד עם הריחן בשירותים.
את הידע האמיתי רוכשים מספרים ומחקרים ולא ממוסדות לימוד, לפחות לא בארץ.

את הידע האמיתי רוכשים מנסיון אישי, ומגבים במחקרים של אחרים. לא עשית עם זה כלום? נו, טוב ...

ניסיון אישי לא יביא הרבה, קודם צריך לדעת תאוריה כמו שצריך.
בן אדם שיש לו תאוריה שגוייה ילמד גם דברים שגויים.
וזה "עם", לא "אם" 😃

ניסיון אישי לא יביא הרבה, קודם צריך לדעת תאוריה כמו שצריך.
בן אדם שיש לו תאוריה שגוייה ילמד גם דברים שגויים.
וזה "עם", לא "אם" 😃

מסכים, ומוסיף.
נכון, נסיון אישי חייב להתבסס על ידע תיאורטי הולם. יחד עם זאת, תאורייה נכונה (עם או בלי מרכאות) משתנה ממורה למורה, והבחירה של התלמיד באסכולה מסויימת (ובמורה, מן הסתם) היא זו שקובעת עד כמה נכונה (שוב, עם או בלי מרכאות) התאוריה שידגול בה.

עד מתי חפירות
אין דבר כזה תאוריה נכונה או לא, יש מורה טמבל ומורה לא טמבל זה הכל.

אין "מורה טמבל" ו"מורה לא טמבל". כל אחד בוחר את מה שהוא רוצה, גם אם אחרים לא אוהבים זאת.

זהו, כואב הראש? 😉

אם תרצה (לא נראה לי, אבל אי אפשר לדעת, חחח), נמשיך את ההתפלספות בפורום המתאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית