הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי גיינר ואחוזי שומן....מישהו יכול הסביר לי?

Sahar Tal

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם אני מתאמן מתחיל (חודש), בן 23 שוקל 63 גובה 1.71 עם 10.4% שומן, תמיד הייתי רזה ואני אוכל ארוחות מלאות (ארוחת בוקר / צהריים / ערב)
  • רכשתי גיינר של SUPER EFFECT ויש לי שאלה ח ש ו ב ה !

תאמינו או לא אבל בחודש אני כבר רואה תוצאות, האמנם קטנות אבל בבטן לדוגמה יש שינוי משמעותי !!
    אנשים אומרים לי שאם אקח גיינר אני יכול "לשכוח מקוביות" כי זה מעלה באחוזי שומן ומסה...?

מעוניין לשמוע את דעתם של אנשים שהתנסו או שממש מבינים כדי להסביר לי האם זה נכון שאני יעלה בצורה כה משמעותית ששרירי הבטן שלי לא יראו?
    ואם זה אומר שאני אמור להשמין גם בפנים ואיזורים לא רצויים אחרים?

תודה מראש לעונים, סופ"ש מהנה !

האם זה נכון שאני יעלה בצורה כה משמעותית ששרירי הבטן שלי לא יראו?
ואם זה אומר שאני אמור להשמין גם בפנים ואיזורים לא רצויים אחרים?
סביר בהחלט ששרירי הבטן שלך ייעלמו בתקופה שתעלה במשקל, אבל הם יחזרו בגדול אחרי החיטוב הבא. השומן יצטבר אצלך בעיקר באותם מקומות שהנטיה הגנטית שלך מכתיבה. אצל הרבה גברים זה מתחיל מהכרס... וכדי לעצבן עוד יותר, כשתגיע לחיטב זה קורה בסדר ההפוך, כלומר האחרונה להיעלם תהיה הכרס. אחרי כל זה עוד יש מי שמברך "ברוך שלא עשני אישה", תהרוג אותי אם אני מבין למה.

• פותח/ת השרשור
סביר בהחלט ששרירי הבטן שלך ייעלמו בתקופה שתעלה במשקל, אבל הם יחזרו בגדול אחרי החיטוב הבא. השומן יצטבר אצלך בעיקר באותם מקומות שהנטיה הגנטית שלך מכתיבה. אצל הרבה גברים זה מתחיל מהכרס... וכדי לעצבן עוד יותר, כשתגיע לחיטב זה קורה בסדר ההפוך, כלומר האחרונה להיעלם תהיה הכרס. אחרי כל זה עוד יש מי שמברך "ברוך שלא עשני אישה", תהרוג אותי אם אני מבין למה.

חח איזה מבאס :| תודה על העזרה!

בסוף זה מסתכם בקלוריות.
זה לא משנה אם תאכל 1000 קלוריות עם x פחמימה ו y שומן מגיינר או מהצהריים.

גיינר נועד כדי להוסיף קלוריות שלפעמים קשה לאכול, למשל אנשים עם לו"ז צפוף, או שחיפים שלא יכולים להגיע ל3-4 אלף קלוריות ביום.

אם אתה מגיע לערכים היומיים שלך ומוסיף גיינר זה לא יהפוך אותך לשרירי יותר. אם תגיע לפלוס של 2000 בגלל הגיינר אז סביר להניח שתעלה בעיקר שומן וסוף מסה לא תאהב את התוצאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית