הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשתי האמות

Strawberry

משתמש קבוע
1,818
952
נק' מוניטין:
2,605
1,818
952
EGO
יודעת שאני צריכה ללכת לרופא לבדוק אבל רציתי להיות מוכנה מראש.
לפני חודשיים התחלתי לעשות כפיפת מרפקים עם מוט W ובסיום התרגיל כשהנחתי את המוט הרגשתי מעיין כאבים בשתי האמות, הרגיש כמו כאב שריר אחרי מאמץ..
בשבועיים האחרונים כשאני מניחה את המוט, הכאבים ממש התחזקו, מרגיש כיאילו זה כאבים בעצם והם בערך לשתי שניות וזה עובר..
עכשיו שמתי לב שכל משקולת שאני מחזירה למדף, ברגע שאני מניחה אותה הכאב הזה מופיע שוב ועובר אחרי כמה שניות.
יש למישהו מושג ממה הכאב?
דלקת? גיד? שריר?

• פותח/ת השרשור
אז מה הקשר לכאב שמופיע כשאני מניחה משקולות? אפילו על משקולת 5 קילו מסכנה הרגשתי את זה

אז מה הקשר לכאב שמופיע כשאני מניחה משקולות? אפילו על משקולת 5 קילו מסכנה הרגשתי את זה
כואב לך האמה בגלל השימוש במוט W, בגלל שכואב לך האמה את מרגישה את הכאב גם בפעילויות אחרות.
מוט W = מקור כל הרוע.
מ.ש.ל

כואב לך האמה בגלל השימוש במוט W, בגלל שכואב לך האמה את מרגישה את הכאב גם בפעילויות אחרות.
מוט W = מקור כל הרוע.
מ.ש.ל
ממש לא נכון. אם כבר סופינציה גורמת לכאבים באמות ולא סיבוב חלקי שלהן. הרבה יותר בטוח לעשות כפיפות מרפק במוט דאבליו מהאשר במוט ישר בסופינציה.

זה ממש ההפך
מוט ישר יכאב פי 10 יותר ממוט W
תמשיכי לעשות W זה בסדר לאט לאט תתרגלי ותהני מהכאב, כשאני עושה עם מוט ישר אני מרגיש כאילו אני מרוויח תרגיל לאמות 😃

• פותח/ת השרשור
זה ממש ההפך
מוט ישר יכאב פי 10 יותר ממוט W
תמשיכי לעשות W זה בסדר לאט לאט תתרגלי ותהני מהכאב, כשאני עושה עם מוט ישר אני מרגיש כאילו אני מרוויח תרגיל לאמות 😃
תהני מהכאב?
זה כאב שמשתק את הידיים שלי לכמה שניות בכל פעם שאני מניחה משקולת או משהו כבד באשר הוא.
זה ממש לא מרגיש כמו כאב שריר!

קודם כל אני מבקש להירגע, אני מחפש הוכחה שמוט W זה חרא.
תפרוש. אתה לא תצליח. מוט W זה החיים!
תהני מהכאב?
זה כאב שמשתק את הידיים שלי לכמה שניות בכל פעם שאני מניחה משקולת או משהו כבד באשר הוא.
זה ממש לא מרגיש כמו כאב שריר!
את תופסת באחיזה צרה או רחבה?

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-07-17-14-10-20.png
    Screenshot_2015-07-17-14-10-20.png
    KB 14.1 · צפיות: 124
יחסית צרה, בידיוק איפה שמתחיל החלק המחוספס
תנסי לתפוס הכי צר שאת יכולה, במצב שבו יהיה מרחק של סנטימטרים בודדים בין הידיים שלא תגיעי אפילו לחלק המחוספס ותגידי אם את מרגישה שיפור בכאבים

• פותח/ת השרשור
תנסי לתפוס הכי צר שאת יכולה, במצב שבו יהיה מרחק של סנטימטרים בודדים בין הידיים שלא תגיעי אפילו לחלק המחוספס ותגידי אם את מרגישה שיפור בכאבים

אנסה באימון בראשון ואעדכן, מקווה שיעזור.. תודה!

גם לי התחיל באמה אחת ליד המרפק כזה ואני משתמשת בW בלבד לתרגיל הזה
את עושה תתרגיל נכון? כי אני יודעת שאני לא מאה אחוז בתרגיל הזה
קשה לי לקבע את המרפקים לתנועה הנכונה

• פותח/ת השרשור
גם במוט ישר זה כואב. בדרך כלל זה עובר עם הזמן.

הבעיה שזה כאב שמלווה אותי גם כמה ימים אחרי האימון.. ואחרי כמה ימים יש שוב אימון, כך שזה נשאר להרבה זמן..
זה כאב שמדאיג, ממש לא מרגיש כמו כאב שריר שיעבור..

הבעיה שזה כאב שמלווה אותי גם כמה ימים אחרי האימון.. ואחרי כמה ימים יש שוב אימון, כך שזה נשאר להרבה זמן..
זה כאב שמדאיג, ממש לא מרגיש כמו כאב שריר שיעבור..

אולי כדאי להפסיק לעשות כפיפות מרפקים לזמן מה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית