הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשתי האמות

Strawberry

משתמש קבוע
1,818
952
נק' מוניטין:
2,605
1,818
952
EGO
יודעת שאני צריכה ללכת לרופא לבדוק אבל רציתי להיות מוכנה מראש.
לפני חודשיים התחלתי לעשות כפיפת מרפקים עם מוט W ובסיום התרגיל כשהנחתי את המוט הרגשתי מעיין כאבים בשתי האמות, הרגיש כמו כאב שריר אחרי מאמץ..
בשבועיים האחרונים כשאני מניחה את המוט, הכאבים ממש התחזקו, מרגיש כיאילו זה כאבים בעצם והם בערך לשתי שניות וזה עובר..
עכשיו שמתי לב שכל משקולת שאני מחזירה למדף, ברגע שאני מניחה אותה הכאב הזה מופיע שוב ועובר אחרי כמה שניות.
יש למישהו מושג ממה הכאב?
דלקת? גיד? שריר?

• פותח/ת השרשור
המממ... לתל״ה?

את יכולה לנסות דאמבלים, זה אמור להיות יותר ידידותי.

עד כמה בייספס של בחורה מרגשים אותך שצריך תמונה? 😛

ואני עושה עם דמבלים חופשי, דמבלים על פריצ'ר (פטישים) ומוט W.. אני אנסה באחיזה צרה כמו שהציעו מלמעלה ואם הכאב עדיין ממשיך אז אוותר לגמרי על המוט

עד כמה בייספס של בחורה מרגשים אותך שצריך תמונה? 😛

זה לא הבייספס, זו הבחורה שמחוברת אליהם ומנשקת אותם.

ואני עושה עם דמבלים חופשי, דמבלים על פריצ'ר (פטישים) ומוט W.. אני אנסה באחיזה צרה כמו שהציעו מלמעלה ואם הכאב עדיין ממשיך אז אוותר לגמרי על המוט

למה כל כך הרבה תרגילים?

גם לי היה את זה פעם האמת פשוט הורדתי במשקל זה הפסיק ואז אחרי זה העלתי שוב בהדרגה וזה הפסיק עד היום אני לא יודע מה מקור הבעיה יכול להיות אמות חלשות אני לא יודע אבל לי האמת שזה עזר

• פותח/ת השרשור
גם לי היה את זה פעם האמת פשוט הורדתי במשקל זה הפסיק ואז אחרי זה העלתי שוב בהדרגה וזה הפסיק עד היום אני לא יודע מה מקור הבעיה יכול להיות אמות חלשות אני לא יודע אבל לי האמת שזה עזר
אנסה גם את זה, תודה
זה לא הבייספס, זו הבחורה שמחוברת אליהם ומנשקת אותם.

למה כל כך הרבה תרגילים?
טריפל סט 😄
תנסי לתפוס הכי צר שאת יכולה, במצב שבו יהיה מרחק של סנטימטרים בודדים בין הידיים שלא תגיעי אפילו לחלק המחוספס ותגידי אם את מרגישה שיפור בכאבים

התחלתי עם מוט ריק.. כאב ממש בקטנה..
העלתי טיפה משקל ולא היה כאב, גם בסט אחריו.
תודה רבה!!!

חוויתי את זה גם לצערי.
אצלי זה קרה בגלל מפרק יד "שבור" בלחיצת חזה, האמות כאבו לי בכל פעם שהייתי בתחתית הלחיצה וכשהייתי מניח את המוט על הראק.
כנ"ל בכפיפות מרפק ומקבילים.

לאחר מנוחה ותיקון הטכניקה זה עבר, אבל עד היום לפעמים יש כאבים קלים באחת האמות.

• פותח/ת השרשור
חוויתי את זה גם לצערי.
אצלי זה קרה בגלל מפרק יד "שבור" בלחיצת חזה, האמות כאבו לי בכל פעם שהייתי בתחתית הלחיצה וכשהייתי מניח את המוט על הראק.
כנ"ל בכפיפות מרפק ומקבילים.

לאחר מנוחה ותיקון הטכניקה זה עבר, אבל עד היום לפעמים יש כאבים קלים באחת האמות.

יש לי חרדה בנוגע למפרקים ישרים חח בעיקר כי יש לי דלקת גידים חוזרת במפרק כף יד ימין

את בטוחה שאלו לא כאבי שרירים? גם לי בתחילת הדרך האמת התפוצצו מכאבים עקב חולשה. במשך הזמן הכאבים נעלמו.
ממליץ לעזוב את המוט W לזמן מה ולנסות עם דאמבלים. אני גם לא רואה טעם ליתר מידי גיוון תרגילים לשריר. סה"כ בייספס 🤡

• פותח/ת השרשור
את בטוחה שאלו לא כאבי שרירים? גם לי בתחילת הדרך האמת התפוצצו מכאבים עקב חולשה. במשך הזמן הכאבים נעלמו.
ממליץ לעזוב את המוט W לזמן מה ולנסות עם דאמבלים. אני גם לא רואה טעם ליתר מידי גיוון תרגילים לשריר. סה"כ בייספס 🤡

בטוחה..
הבראכורדיאליס כאב לי זמן מה, כנראה מחולשה, ועכשיו אני עובדת עליו בנוסף..
😅
מבין לליבך, בחיי.
אולי גם לי יש ואני פשוט לא יודע 🫤

אני בטוחה שהיית יודע 😄
זה כאב משתק לכף יד, אי אפשר בכלל להזיז..
המלצה שלי - תתחיל לעבוד טוב כדי שזה לא יתחיל לך אחרת אתה לא נפטר מזה..

בטוחה..
הבראכורדיאליס כאב לי זמן מה, כנראה מחולשה, ועכשיו אני עובדת עליו בנוסף..

אני בטוחה שהיית יודע 😄
זה כאב משתק לכף יד, אי אפשר בכלל להזיז..
המלצה שלי - תתחיל לעבוד טוב כדי שזה לא יתחיל לך אחרת אתה לא נפטר מזה..
יודעת מה עזר לי בזמנו? או לפחות נדמה לי שעזר, כורכומין.
לקחתי למשך חודש כשנחתי גם שבוע מפעילות כלשהי והכאבים פחתו באופן משמעותי וכמעט נעלמו.

• פותח/ת השרשור
יודעת מה עזר לי בזמנו? או לפחות נדמה לי שעזר, כורכומין.
לקחתי למשך חודש כשנחתי גם שבוע מפעילות כלשהי והכאבים פחתו באופן משמעותי וכמעט נעלמו.

וואלה?
אני מתאמנת תמיד עם כפפה על אותה יד ופשוט נזהרת עם כל דבר..
תנועה אחת לא נכונה שאני עושה יכולה להשתיק את היד שלי לחודש (ולצערי זה קרה בעבר).

וואלה?
אני מתאמנת תמיד עם כפפה על אותה יד ופשוט נזהרת עם כל דבר..
תנועה אחת לא נכונה שאני עושה יכולה להשתיק את היד שלי לחודש (ולצערי זה קרה בעבר).

מצטרפת להמלצה על כורכומין. אמנם אין הוכחות אם הוא יעיל או רק פלסיבו, אבל גם לי הטבליות עזרו בזמנו בדלקת בגב.

• פותח/ת השרשור
מצטרפת להמלצה על כורכומין. אמנם אין הוכחות אם הוא יעיל או רק פלסיבו, אבל גם לי הטבליות עזרו בזמנו בדלקת בגב.
אני אנסה, מה יש להפסיד 😃
בכל בית מרקחת / חנות טבע?

ממש לא נכון. אם כבר סופינציה גורמת לכאבים באמות ולא סיבוב חלקי שלהן. הרבה יותר בטוח לעשות כפיפות מרפק במוט דאבליו מהאשר במוט ישר בסופינציה.
בדיוק.

אם עשית בפריצ׳ר יכול להיות שזה גרם לך לדלקת זה גם גרם לי לדלקת אבל כמובן שזה לא בגללבהמוט , המוט w הרבה יותר טוב ממוט ישר כי את לא מותחת את היד כדי לאחוז במוט (אני יכול לשלוח לך סרטון אם תרצי) , יש הרבה בעיות בתרגילים האלה שיכולים לפצוע בגלל שאנחנו עושים קצת תנועות לא נכונות שמעמיסים קצת יותר באמות או במרפק .
מציע לך להשתמש בחובק לפרק כף היד ולעשות מתיחות כמו שעושים לtennis elbow או לחזק את האמות לי זה עזר נורא יחסית , לצורך העניין כדורי הגומי ודברים כאלה שלא מעמיסים יותר מידי בקושי אבל מחזקים בקטנה את המקום

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בדיוק.

אם עשית בפריצ׳ר יכול להיות שזה גרם לך לדלקת זה גם גרם לי לדלקת אבל כמובן שזה לא בגללבהמוט , המוט w הרבה יותר טוב ממוט ישר כי את לא מותחת את היד כדי לאחוז במוט (אני יכול לשלוח לך סרטון אם תרצי) , יש הרבה בעיות בתרגילים האלה שיכולים לפצוע בגלל שאנחנו עושים קצת תנועות לא נכונות שמעמיסים קצת יותר באמות או במרפק .
מציע לך להשתמש בחובק לפרק כף היד ולעשות מתיחות כמו שעושים לtennis elbow או לחזק את האמות לי זה עזר נורא יחסית , לצורך העניין כדורי הגומי ודברים כאלה שלא מעמיסים יותר מידי בקושי אבל מחזקים בקטנה את המקום

לא בפריצ'ר, חופשי.
הבנתי גם שהכאב נובע מעצם העזיבה הפתאומית ולא לאט לאט..
בכל מקרה, יישמתי את הרעיון של טנק ועשיתי באחיזה צרה יותר, עזבתי בעדינות אצבע אחרי אצבע ואין כאבים.
תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית