הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 218X5, בנץ' 115X3, דדליפט 215X3

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
היום היה אימון העצימות האחרון לפני התחרות (פרט לסינגלים של שבוע הבא) בRCTS @moo וזה מה שהיה:

סקוואט 218X5:
העומק היה בעייתי ברוב החזרות. אני צריך לטפל בזה מהר. במשקלים אחרים זה לא קרה, היום הצלחתי לקשור קשירה יותר מהרגיל ואולי זה שינה את ההרגשה שלי כי התרגלתי להרגשה של הרצועות בשבירת מקביל בקשירה הקודמת אז אולי זה העניין. בכל מקרה אעבוד על זה בשבוע הבא.

בנץ' 115X3:

דדליפט 215X3, בוצע אחרי 100,140,180,200 לשלשות:

קרדיט ל @avivchoen על השמירה בבנץ' ועל הכאפות בסקוואט

למה לא לג דרייב :ם?
מה הבעיה עם הלג דרייב שלו? הבעיה היחידה שלו בבנץ' היא שהוא עושה טכניקה של כף רגל לא מלאה על הרצפה עם נעליים שלא נועדו לכך. מבחינת נוחות עדיף ללחוץ ככה עם נעל לא קשה כמו אולסטאר אלה עם נעל ספורט גמישה. לפחות מהנסיון שלי

• פותח/ת השרשור
וואו איזה משקלים..😲
תותח 👏
תודה 😃
תודה אחי
🚬🤪🚬
וואו! אחד מהמרשימים ביותר שראיתי..
סליחה על הבורות, מה אתה מסניף שם?
קוקאין. יותר נוח לדפוק שורה לפני הסט אבל הדלפק רחוק מדי.
קוקאין, אחרת איך אפשר להסביר מאיפה כל הכוח הזה

יפה מאוד יניב
כל הכבוד!!

זה לא קוקאין, זה אמוניה.
נו שיט שרלוק...
למה לא לג דרייב :ם?
אני פשוט לא יודע ללחוץ עם לג דרייב.
מה הבעיה עם הלג דרייב שלו? הבעיה היחידה שלו בבנץ' היא שהוא עושה טכניקה של כף רגל לא מלאה על הרצפה עם נעליים שלא נועדו לכך. מבחינת נוחות עדיף ללחוץ ככה עם נעל לא קשה כמו אולסטאר אלה עם נעל ספורט גמישה. לפחות מהנסיון שלי
הבעיה בלג דרייב שלי שהוא לא קיים חחח. כף רגל לא על הרצפה זה לא בעיה בטכניקה, זה הטכניקה בכל איגוד שהוא לא 100% RAW או IPF... הנעליים נוחות לי גם בבנץ' אז אין לי סיבה להחליף, למרות שיצא לי כמה פעמים ללחוץ עם נעל ריצה. שניהם נוחים לי.
מרשים ביותר!
תודה רבה
חלש1...

סוףסוף חדר כושר נורמלי !
בבית יש לי חדר כושר נורמלי :D
מתי אתה משתחרר?
1.12.2016
חזק ביותר יניב
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
שכחתי לשאול כמה אתה שוקל יא שחיף.
האם רטיו3 סקוואט בעוד 13יום ? o_Oo_Oo_O

הוא מתחרה עד 90 אם אני זוכר נכון
רשמתי בסרטונים, נשקלתי בבוקר היום 86.7. עד מתי לא נצליח לאכול מספיק בגלל צהל ונישאר שחיפים??
בסדר 218ל5, נותן איזה 270 לסינגל לא ?😅😅😅
טריפל BW זה איזה 260... אני לא הולך להגיע לזה. מקווה ששנה הבאה אני כבר אתן סקוואט ודד טריפל BW. אולי אפילו אחרי החיטוב זה יקרה אם אני לא אאבד יותר מדי כח וזה..

שמע עומר אייסוף שחרר סרטון הסברה על לג דרייב כזה טוב, זה כל כך חשוב אני רואה כמה שאתה יכול לקבל מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית