הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Shor
  • פורסם בתאריך
זה פשוט לא נראה טוב.
אינלי מושג אפילו מאיפה להתחיל ,פשוט תראה סירטונים של ריפטו על דד ,תתרגל בסוף תקלוט אתת התנועה .

כמה הייתי נותן בשביל להיות גמיש כמוך....

לפי מה שאני רואה, הכתפיים אחורה מדי כשאתה מתחיל - הן אמורות להיות בקו ישר מעל המוט
המשיכה לא אנכית, אתה גורם למוט לעקוף את הברכיים במסלול לא ישר - משיכה אמורה להיות כמה שיותר ישרה
תחת אמור להיות יותר למעלה בסט אפ

בכל מקרה, לא מומחה גדול
אבל כמו שאמרו זה נראה שאתה עושה סקוואט עם מוט למטה

תראה סרטונים תנסה לתקן

שנייה אחרי שאתה מתחיל את התנועה,אתה מתחיל לעשות דדליפט,לפני זה אתה סתם בסקוואט עם מוט בידיים,ואז התחת שלך עולה ואתה עושה דדליפט.

זה ההבדל בין איך שאתה עושה לבין איך שצריך לעשות (אתה עושה את זה אפילו עמוק יותר):

deadlift-shoulders.jpg

קרדיט ל-stronglifts.com

כמה הייתי נותן בשביל להיות גמיש כמוך....

לפי מה שאני רואה, הכתפיים אחורה מדי כשאתה מתחיל - הן לא אמורות להיות בקו ישר מעל המוט, אלא לעבור אותו, כך שהמוט יהיה בדיוק מתחת לשכמות, כפי שניתן לראות בתמונת ההשוואה שהעלו לכאן
המשיכה לא אנכית, אתה גורם למוט לעקוף את הברכיים במסלול לא ישר - משיכה אמורה להיות כמה שיותר ישרה
תחת אמור להיות יותר למעלה בסט אפ

בכל מקרה, לא מומחה גדול
אבל כמו שאמרו זה נראה שאתה עושה סקוואט עם מוט למטה

תראה סרטונים תנסה לתקן

תיקון, בגוף ההודעה שלך

יש משהו לשפר בטכניקה ? תודה רבה !

בנוסף לכל הנ"ל, אתה משתמש בפלטות קטנות מדי. אתה בעצם מתחיל את הדדליפט מדפיסיט (המוט נמוך מדי).

אם בחד"כ אין פלטות גדולות יותר, פשוט תמצא דרך להגביה את המוט, כך שהסטארט שלך יהיה מגובה נורמלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית